London?

Aaarh, Marinas tåg är försenat. VERKLIGEN INTE BRA! :/
Mamma har pratat med sina arbetskamrater på Smålandsnytt för att få reda på lite news, men dom visste inget. (arg mamma ><)
I värsta fall får vi hoppa bussen och så får vi köra bil ut och låta den stå där, sen får pappa ta flygbussen ut imorgon och hämta bilen.

Shit, mamma kom precis in och berättade att det inte ser bra ut. Fuck!

Senare:
Jag har typ världens snällaste pappa! :D
"Om ni inte skulle hinna med detta flyget så köper jag flygbiljetter till imorgon. Ni missar en dag, men jag kan inte göra något annat.."
Hur fan kan jag ha fått den mest underbara pappan!? :DDD

LONDON IMORGON!

Är det inte helt sjukt att jag åker till London imorgon?! Det var ju typ igår som jag och Marina var värsta "Aarh, 2 veckor kvar" och imorgon åker vi liksom!
Marina som är så duktig har i princip redan packat klart och fixat allt. Och ja, här sitter jag. Har inte packat ett skit. Har inte ens bestämt vad jag ska ha med mig. Inte heller strukit det. Jag har inte handlat klart allt jag ska ha med mig och jag har inte städat.
Dessutom har jag en franskaredovisning att skriva och en massa svenska att läsa!

Att göra lista:
- Packa
- Städa toaletten
- Städa rummet
- Stryka
- Läsa svenska
- Plugga franska

Imorgon får jag gå ner till (det smärtar att säga det) Netto. Eller så cyklar jag iväg till Kvantum när vi slutat och handlar där istället! X''D (Allt för att slippa Netto-Fetto-Pretto)

:)

Fan, detta är ju nästan som förra sommaren. Eller förra terminen. Vi sitter och chattar. Om allt och inget. Jag kan inte hjälpa att jag tycker om det. Det är som att inget hänt, som att det var igår det hände sist. It's wonderful! ;D

Imorgon har jag muntligt nationellt prov i engelska

Ja, jag har hunnit med en del idag. Inte lika mycket som jag borde, men mycket i alla fall.
Har nästan strukit klart alla mina kläder (så nu kan jag börja packa ihop inför London), gjort matteläxa 17 och halva 18, läst ut en bok, städat och rensat.

Jag har t.o.m. snackat med Boel nu (vilket jag egentligen skulle gjort för ett halvårsen..). Känns i alla fall bra att äntligen få sagt det jag vill få sagt och även få höra hennes version av det hela. So, I think we're fine again.
Det är en av dom få sakerna jag gillar med att växa upp. Att man kan snacka. Säga nästan vad som helst och snacka om saker istället för att ligga hemma och böla var och en på sitt håll.

Förresten, om man kommer till skolan vid 08.45 imorgon, finns det då någon som kan låsa upp biblioteket eller datorsalen?

I vilket fall, imorgon kommer bli en extremt stressig dag. Franskasak som måste fixas, NP i engelska, hemsöborna, packa, köpa dom sista sakerna.. aarh, jag kommer dö.

DET BRINNER!

Det står en brandbil och två ambulanser utanför huset mittemot. Det kan inte vara bra? Nu körde en ambulans iväg. Men oj, en fotograf också! (Som är mkt lik Anders, basketcoachen! xD)
Nej, nu kom Filippa och sa att det står 2 polisbilar där också. Hon har varit iväg och spejat. xD

Filippa: Dom kom ut med en person på bår.
Jag: Gjorde dom?
Filippa: Ja. Med ett grönt skynke över!
Jag: Över hela kroppen?
Filippa: Ja, men det var nog inte så farligt.

Ja, hur säger man till en tioåring att nån förmodligen har dött?
Enkelt - man gör inte det!

:'D

Tack, tack som faan!
(Denna helgen blir bara bättre och bättre!)

VÄXJÖ

Gick upp vid 12. Satt och chattade rätt länge så det blev lite stressigt och vi kom iväg en halvtimme försent ..

Minns inte hur lång tid det tog att köra upp till Rottne, men inte så lång tid. Vi hade i alla fall skitkul i bilen med Ark på högsta volym, strålande sol (så att vi fick chansen att ha våra schnygga solbrills! :D) och massa godis! :D (L&L x'''D)


Jag tycker egentligen inte att Skåne är platt, men om man jämför med Småland så är det nog det. Var man än kollar så är det skog, skog, skog, skog och vänta, där borta.. nej, det var bara meeer skog! *himlar med ögonen*
Och sen hette allt nåt med hult. Älmhult och Lammhult och bla bla bla. >< (Nej, tacka vet jag Skåne där det heter Lund och Malmö och lite sånna trevliga namn! ;D)

I Rottne träffade vi Therese (yees <3) och hennes mamma. Kollade på prästgården och sen åkte vi tillsammans till Växjö där vi åt.  

Sen stack vi till Konserthuset. Där vi träffade Martin! :D Therese höll typ på att svimma av lycka. Han hälsade igenkännande på mig! :D

Sen fick vi stå där och vänta lite. Träffade lite Arkfans också, trevligt ju. Eftersom Therese inte vågade så fick jag gå fram och fråga en tjej varifrån hon fått sin fina tröja! xD


Sen hördes första ringningen så vi började gå in. "Jaha, var ska vi sitta?" frågar jag, vänder mig om och märker att ingen annan har hängt med. Då hade dom stuckit för att prata med Leari! :O Utan mig!!!

Therese kom tillbaka helt darrig och uppspelt och pratade helt osammanhängande. Själv hamnade jag i ett samtal med tanten som satt brevid mig.. Hon hade tydligen missat sin buss när hon skulle dit! Intressaaant! xD

Första akten var det bara en massa klassiskt. Jättefint, förutom den sista. Asså omg, blanda aldrig klassiskt och disco och spela aldrig så där jobbigt när tonerna inte riktigt passar ihop. Jättejobbigt ju. ><


Sen var det paus. Therese var så uppspelt så att hon inte kunde stå still! xD

Therese: Detta är den lyckligaste dagen i mitt liv!!!

Hahhaha, jaa. :'''D <33

(Får mig att tänka på första gången jag träffade dom, speciellt Ola.)


Andra akten var bättre. Först lite mer klassiskt, sen var det dags för Ola.

Tengstrand: Det är kul att se att så många är här trots att Ola Salo är här! ;D

Ola hade skjorta (förmodligen från Indien), väst och kavaj. Han hade lite mer skägg än vanligt och av hans slinga fanns det bara väldigt lite kvar nu.


Först sjöng han I just Wanna (Sing A Song Called) och sen Elvis Costello-låten For Other Eyes.

Efter det spelade dom ett Ark-medley. Den innehöll 8 låtar, men om jag ska vara ärlig hörde jag bara 3.. x$ Fint var det i alla fall.

Efter det kom Ola in igen och sjöng Calleth You. Aah, han har nog aldrig sjungit så fint som han gjorde där. :''D Hela jag skakade!!! (vilket betyder att det jag filmade är helt hoppigt nu, men vem bryr sig! xD)


Efter Calleth You stod alla upp och klappade och tjoade. Dom bugade, gick ut och kom sen in igen.

Hahah, Ola skämtade lite och allt slutade med att han sjöng på tyska och körde balett till Chopin. :D

Efter det var den bara jag och Therese som stod upp och klappade typ, men vem bryr sig egentligen? DET VAR JU BÄST I VÄRLDEN!


Efter det var jag nog den lyckligaste i världen. Eller nej, Therese var nog den lyckligaste i världen, jag var nog den nästlyckligaste! xD


Åkte hem. Såg inte så mycket skog eftersom allt bara låg i ett enda mörker, men alla hultar blänkte till extra mycket på skyltarna när ljuset reflekterades! xD
Stannade på nån mack och fikade med pizzabullar och Redbull! :D
Man märkte när man kom till Skåne och började närma sig Lund/Malmö och så för då var det en massa bilar ute och inte så öde som längre upp! Trevligt! :D

Lätt bästa dagen på länge. Det blir svårt att toppa detta! :DDDDD



Therese:

Jag har kommit på att vi är så korta i Småland.

Mamma: Det är väl inte så konstigt, det heter ju SMÅ-LAND!

Ha-ha-ha, hon har nog varit gift för länge med min pappa! xD

                            


I Just Wanna

Hemma från Växjö och det var helt underbart och magiskt! :D
Imorgon kommer en lång och detaljerad beskrivning av dagen! ;D

Idag ska jag se Olalalalalalalallaaa

Herregud, jag har sovit 12 timmar och är fortfarande trött. .__.
Åker iväg till snart. Till Rottne först, sen Växjö.

Sorrow - David Bowie

Har inte denna dagen varit rätt onödig egentligen?
Nationellt prov i franska idag och det gick ju, host, bra.
Mina naglar blir svarta inför morgondagen. Ska nån till V-dagen?

Vi måste prata, men inte nu. Jag orkar inte höra dig gråta ..


HELG! :D

Det är helg. Kan ni fatta att det är helg? Nej, det var minst 3 veckor sen det var helg senast. Som vanligt är jag jättetrött och stressad, men jag har överlevt denna veckan och det var duktigt av mig! :)
Dom närmaste veckorna kommer bli extremt stressiga. Men det ska i alla fall bli sjukt kul att se Ola imorgon! :D London om 4 dagar också.

Om jag ska vara ärlig är jag inte pepp på nåt just nu. Jo, sova. Borde kanske gå och lägga mig nu och sen sova hela natten fram till typ 9 då jag ska upp? xD

Skriver om dagen senare, nu ska jag gå in och beklaga mig för mina föräldrar! Mehehe! :D

Mr Al Fayed bla bla bla..

Okej, nu har jag skrivit min svenska och översatt hela engelskan till svenska. Nu ska jag läsa biologin, öva engelskan och sen kommer jag förhoppningsvis kunna somna innan 00.00 som jag gjorde igår! :)

Imorgon är det sista dagen innan helg. Skönt.

(ge oss inte tillbaka franskaproven imorgon,
ge oss inte tillbaka franskaproven imorgon. bajs.)

Reumatism

Jag: Kolla mitt lillfinger, det hänger inte med dom andra. Tänker man mkt på det?
Pappa: Ja, för några år sen trodde jag att du hade reumatism!
Jag: Nej, det är ju sen den gången bla bla bla *berättar en lång historia*
Pappa: Ja, men du kan ju kolla upp det när du kommer till en läkare nästa gång?

Jaha, jag har tydligen reumatism. ><

BYB:s har släppt sin Sverige-turné nu! :D:D

Aaaarh! Mensvärk som fan idag! (och där försvann några bevakare ..)
Efter 2 tabletter imorse kunde jag i alla fall . Helvete.

Nationellt prov i matte på morgonen = ingen sovmorgon! ><
Jag vet inte om det gick så bra. Mitt svar på den sista blev (x+1) i kvadrat. Var det rätt?

Läxhjälpen var segt. Emma blev sur på mig eller nåt. 8-)
Engelskan var också grymt seg. På lunchen stack jag hem en stund.

Slöjden var det enda som faktiskt var kul idag. Jag, Jasmin och Emma blev inlåsta i metallrummet! xD Sure, det var jag och Emma som gjorde det, men ändå! Och Jasmin tog hål på sin cykel bara för att ha nåt att laga! x'D Sen blev hon helt deprimerad. Och dum! >< Elias var också dum! xD

Sen var det gympa och jag var inte med. Eftersom jag knappt kunde gå, hur fan skulle jag kunna springa flera miiil? Tänk!

Jag: Typ hälften av alla mina bilder på min mobil är nakenbilder på folk. Oj, här är Emma naken! :D
WP: Ööh, har du Emma naken?! JAG FÅR SE!! :D:D

Candle in the wind

Så jävla kär jag är i klippet när Elton John sjöng på Dianas begravning.
Gråter varje gång jag ser det, men kan ändå inte sluta kolla på det! <3

Matilda <3

Matilda säger:

tack snälla för att du finns och för att jag kan prata med dej om allt detta, du anar inte hur mkt det betyder för mej. jag älskar dej, har alltid gjort och kommer alltid att göra! :**

Lycka till som fan imorgon och gör inget som inte jag hade gjort! (Vilket inte är så mkt eftersom jag skulle haft "låtsas-sex" på toaletten! ;D)

Detta blev en bra dag trots allt! :) 


Tisdag

Denna dagen har gått åt helvete.


Yesterday you told me.. (8)

Mamma och jag har precis haft ett långt samtal om nazism och homosexualitet.
Mamma: Ja, jag skulle inte bli ett dugg förvånad om du kom hem och sa att du var homosexuell!
Ehm.. hur ska man tolka det? XD

Ikväll ska jag plugga franska och försöka övertyga mamma om varför vi ska åka till peace & love.
Mamma kollar artisterna: Men kolla! Mikael Wiehe och Neverstore ska spela! XD
Sen började hon kolla priser. Låter lovande. Nån mer som ska dit eller har lust att hänka? :D

Just for one day! (8)

Känner att jag egentligen borde gå och lägga mig istället för att sitta uppe och kolla på Bowie-videos och chatta med en amerikansk kille om att en gemensam kompis är sex-beroende.
Men, jag är 16 år och har inget liv! ^__^

För alla som undrar:

Salo vann inte denna utställningen.
(Han hade kladdig talgkörtel..)


Tredje dagen med Therese

Idag gick vi inte upp lika tidigt. Åt frukost och kollade på inspelade Arksaker. Egentligen skulle vi kolla på den konserten som var på Mejeriet för några år sen, men jag hittade inte den! :O

Stack till Nova, men där fanns nästan inget! :'O Stack hem igen och fikade med mamma och Filippa. Filippa var helt urflippad och skrattade åt nåt som inte var speciellt kul! xD

Sen blev klockan halv 4 och vi var tvungna att åka till stationen för att lämna Therese. 16.02 rullade hennes tåg iväg. *snyft* Fast vi ses ju nästa helg igen! :D

Kommer bli askul! :D Men jag kommer ändå sakna henne!


Skitrolig helg har det varit! Therese var jättesnäll, rolig och lätt att snacka med. Vad var vi egentligen oroliga för i fredags? XD


Måste också säga att Therese har snubblat 10 000 ggr under dessa 3 dagarna hon varit här! X''D


Andra dagen med Therese

Okej, nu ska jag berätta om igår.

Vi gick upp klockan 8.00 för att jag skulle hinna bli klar! X'D 10.00 lämnade vi huset och åkte buss in till stan. Therese tyckte att det var billigt att åka buss för 8 spänn! :OO


När vi kom in till stationen tog vi tåget in till Malmö. Där gick vi först den vanliga shoppingvägen! :D Therese hade aldrig varit på Lagerhaus! :O (Vilket jag hade roligt åt i hur många timmar som helst! X'D)

Efter Shock och Shango (som avslutar den vanliga shoppingturen) skulle vi leta upp Learis dörr. Hittades lätt! :D Therese tog en bild på mig och jag en bild på henne framför. Då kom det en gubbe som ba "Men jag kan ju ta en bild på er två tillsammans!". Hahaha, han måste ju tycka att vi var helknäppa som fotar varandra framför en dörr! X'D


Sen gick vi vidare för att hitta Jepsons dörr. Det var inte heller några problem! :D

Sen skulle vi hitta Olas dörr. Det var däremot lite klurigare. Vi hade ju med oss en karta, men den var ju uttryckt från eniro och det var typ bara små vägar som var utsatta! XD

Det kändes som vart vi än skulle till så ledde allt tillbaka till Spångatan! X''D

Men som tur var äger jag på platser i Malmö (not!) så jag kände ju igen Möllevångstorget och kunde därför hitta Simpan också. :DDD


Fikade på Simpan i hopp om att Ola skulle vara där. Det var han inte, men däremot hade dom skitgoda kanelbullar som Therese hade ett mkt speciellt sätt att äta! XDD

Jag gillar Simpan. Det är sådär litet och mysigt med goda kakor och bullar. Toaletten är också mysig. Där klistrar folk upp pärlplattor och lappar om att dom söker bandmedlemmar. Och såklart planscher på band! :D


Efter det lyckades vi hitta Malmö Folketspark! Weey, karuseller! :DD

Och därifrån lyckades vi även hitta Konsum där han brukar handla och där vi tokshoppade tuggummi! :D

Därifrån var det ju inte så svårt att hitta var han bor. Jag kände ju igen mig. Så vi tog såklart bild där med. Men det var en läskig gubbe där. Han spionerade på oss när vi satt där ute. XD
(HAHA, måste bara säga: räkna alla "där" jag har skrivit i detta stycket! X'D)


Efter det gick vi även för att kolla var Jens bor. Han bodde lååångt bort. Eller okej, egentligen inte, men kartan sög hårt så helt plötsligt var vi tillbaka på Möllevångstorget istället! ><

Men tillsist hittade vi ju! :D Jens bodde finast. Gick även en bit upp för att kolla på Malmöoperan. Sen stack vi till Åhléns City igen, köpte brills och sen gick vi till stationen för att åka hem till Lund igen.

På vägen fick Therese en ny kompis! "Jå ble jäääättä rrrädd!" HAHAHAHAHAH X''''D

Väl framme i Lund köpte vi glass och dricka och satte oss i Stadsparken i det fina vädret. Myyyys!

Therese hade nästan bara med sig en påse full med papper hem från Malmö. HAHAHAHAHAHAHA X'D
Kollade också om det hände nåt kul på Mejeriet, men det gjorde det inte..


Sen gick vi en kort guidad tur i Lund. (Hennes mamma ville att hon skulle bli lite kulturell! ;D) Det blev Domkyrkan och Universitet, mer orkade vi inte.

Inne i Domkyrkan skulle jag berätta historian om Jätten Finn, men Therese bara skrattade som en galning, så det fick inte så bra! XD

Åkte buss hem och slängde oss på sängen med våra stinkande fötter. Fast vi kollade också på Ark-Youtube-klipp. :)


Efter det lagade vi mat. Tacos. Therese hade aldrig smakat guacamole! :O

Tänkte egentligen gå på bio på kvällen, men det orkade vi inte. Kollade istället på den andra skräckfilmen vi hade hyrt. Hette den inte typ Wrong Turn 2? Den var också dålig! XD

Inavlade människor som dödade människor och tvingade andra människor äta sina kompisar. Med det äckligaste var ju nästan när dom juckade i skogen. Eller när han ensam satt och ja..


Orkade inte vara uppe så länge. Somnade runt halv 1 väl?


Slut på den dagen. Världens bästa dag! :DD


Första dagen med Therese

Igår kom Therese hit med tåget 18.01. Först hittade jag inte henne, för hon satt rätt långt fram i tåget så jag blev helt nervös att hon inte gått av eller börjat gå åt fel håll eller att jag inte skulle känna igen henne, men sen kom hon ju! :D
Stack direkt iväg och hyrde film. 2 skräckfilmer. Hon tyckte att det var en asstor videoaffär, men den är väl helt normal? X'D
Sen åkte vi hem till mig. Visade henne snabbt runt (vilket tar typ 1 minut och inte 30 som hos Marina ;D) och sen åt vi.

Efter det så..ehm, spelade vi sims. Med en mamma som verkligen inte kunde matcha och med 2 tonåringar som hette Sanna och Therese och som hatade varandra! XD
Runt 9 satte vi på en av filmerna. Nån zombiefilm tror jag det var. (HAHAHAHAHAH, MAAARINA! X'D Tänker du på samma som jag..?! ;D)
Den sög. Höll typ på att somna. En massa blod och fejkade grejer och sen slutade den helt konstigt så man fattade liksom ingenting! xD Se inte den! (Inte för att jag minns vad den heter! xD)

Efter filmen skulle mamma och pappa berätta för oss hur vi skulle gå i Malmö och vi tryckte ut kartor och sånt. Det slutade med att vi satt där och drack te till 1 eller nåt.
Eftersom vi skulle upp tidigt idag så gick vi och la oss, men sen somnade vi kanske runt 3 eftersom Therese berättade en massa saker. Om hur hon bröt nyckelbenet bl.a! :OOO

Berättar om idag senare för nu ska vi laga mat! :D


Therese kommer idag :)

AAAH, om en timme kommer Therese. Mindre än en timme t.o.m. Jag måste säga att jag börjar bli nervös. Känns ju skitkonstigt att hon om bara en liten stund kommer kliva av på Lunds station. Livs levande!
Ikväll ska vi nog bara stanna hemma. Chilla lite och sånt. Imorgon drar vi iväg till Malmö.

Förresten hade vi opponering idag och Johanna sa en massa snälla saker tycker jag! :) Min opponering på Hannas arbete gick också rätt bra. Så ja..

Språkcaféet var grymt kul. Hamnade med Kristian, Jakob och Andreas.
Vår student: Vad är typisk svensk musik? (fast på franska)
Jag skulle precis säga att vi har massa olika musikstilar och inte så nån speciell men Kristian hinner före.
Kristian: Le danser...tape! (dansband)
Fy fan va jag skratta! X'''D

Nej, nu hinner jag inte skriva mer. So long!

PRELIMINÄRA INTAGNINGARNA!

Okej, nu är min SO-opponering klar. Kommer väl gå..bra. Jag säger "jättebra" typ tusen gånger, men om jag har tur tänker ingen på det.. .__.
Min är inte heller 10 minuter lång, men Lasse kommer ju verkligen bry sig såå mkt om det.
Språkcafé imorgon också. Jag suger på franska, men Stina är ändå inte där! XD

Enligt preliminära är jag intagen på Spyken också. Skönt. Änligen kan det väl bli folk av mig med..!

Jag: Vi fick preliminära idag. Jag kommer förmodligen in. Lägsta låg runt 200.
Mamma: Ja, men det är väl klart du kommer in!
2 timmar senare visar jag henne vad det står på gymnasievalshemsidan
Jag: Jag kom in! :D
Mamma: Ja, men det där är ju bara preliminära intagningarna! Vi får ju se sen!
Hallå? Bestäm dig! (+ att jag har mkt mer än lägsta intagningen!)

( ni tycker säkert sånna här dialoger är aptråkiga, men
jag tycker sånt är lite kuligt så här kommer en till: )


Mamma snackar om att folk alltid vill ringa och prata ut när dom jobbat som redaktör i 4 dagar och att hon tycker det är störigt
Jag: Men sätt bara telefonen framför stereon och sätt på BYB:s ''Shut the fuck up''! :D
Mamma: Ja, när X ringer brukar jag alltid tänka hur svårt kan det vara!?
Jag: Ja, men isf kan du sätta telefonen framför stereon och sen spela ''Hur svårt kan det va''!?
Pappa: Ja, och då kan han spela ''Det gör ont''! X'D

Okej, ni kanske fattar noll av det, men ändå! ;D

IDAG KOMMER THERESE! <3

-.-

Filippa är sur för att jag inte vill köra fingertwister med henne! -.-

C'mon it's late and we..

Engelskprovet avklarat. Gick väl inte überbra, men so? Fick reda på grupperna i nationella-muntligt-engelska. Johanna, Jesper och Julian. Det blir nog bra. Julian pratar nog inte så mkt så då kan vi andra ta lite mer plats. Och det kommer inte bli tyst heller eftersom Johanna kan prata på. Jag med.

Prelliminära har inte kommit upp än. Magnus skulle se om han hann sätta upp dom idag. Vafan, schysst eller? Jag vill veta!! JAG MÅSTE KOMMA IN!
Alla är typ galet nervösa, men min nervositet har lagt sig. Klart jag vill komma in och allt, men jag är inte nervös. ..
                                                                             (Brolle Jr - Playing with fire)

Alfabetsutmaningsgrejsemojsgrej!

Jag bara hittar på lite regler själv nu: Skriv det första på den bokstaven som dyker upp i huvudet:

A
bsolutely No Decorum
Bowie :D
Citron är surt (men gott sa Kurt! ;D)
Ducan :)
Emmas och min franska kommer äga hårt!
Filippa heter min underbara lillasyster! <3
Godis är gott (8)
Hahahaha, en rolig grej hände idag men får inte plats här.
Imorgon är det engelskaprov och jag har inte börjat plugga.
Jasmin är ett blåbär som suger på toalettborstar! :)
Kärlek <3
Lithells korv
Marina <33
Nationellt prov
O: a+b+c+d
Plugg, plugg, plugg ><
Qvist brevlåda? X'D
Rönnerdal han valsar lalalal..
Salo (marsviet) är äcklig när han springer på golvet!
The Ark ffs!
Underbart ju!
Vad lite tid det är kvar till London!
What a wonderful world *sjunger*
Xylofon hade jag som liten
Ylletröja kan va bra om det är kallt
Zebraflickan är en tråkig bok. -.-
Åtta år var jag för åtta år sen!
Äckelpäckel-snacket är patetiskt!
ÖÖH, SÖK ALDRIG PÅ "GUMMA" PÅ GOOGLE!!

Nu ska jag packa gympapåsen eftersom jag tyvärr ska vara med på gympan imorgon! Life sux! -.- (Varför kommer As the bell rings theme upp i huvudet?!) 

jag mår dåligt

"Jag mår dåligt", "jag mår dåligt", "jag mår dåligt" .. Ibland känns det som att det är det enda jag hör. Utan att folk frågar dumpar dom grejer på mig, lättar sitt hjärta och sen sticker. Dom skiter i att kolla hur jag mår. Sakta kvävs jag.
Sure, jag har inget emot att snacka om andras problem, men när dom inte är beredda att prata om mina blir det bara jobbigt. Problemen hopar sig och det blir svårt att komma ur.

Imorgon är det engelskprov (som jag inte har pluggat till), slöjd och sen idrott. Kill me now?!

Lalalalla! :D

HAHAHAHA, min och Emmas redovisning kommer ääääga! :D
Jag har gjort den så fin. :DD
Alla som har franska! Det kommer komma lite surprisegrejsemojsgrejer! :D

Eftersom The Hellacopters gör sin sista spelningar i sommar måste jag komma på nåt sätt att övertala mamma att låta mig se dom nån gång!! Förslag?

-.-

Ingen har kommenteeeerat!! :(

Sitter i datorsalen (som till skillnad från Amandas har 13 st datorer! ;D) med Emma. Har fått tillbaka fysikprovet. Jag suger på fysik! x___X
Nationella provet gick bra. Eller ja.. Det KÄNDES bra. Okej, nu ska jag plugga. Bye suckers!


Tralalaaaaarh!!!!!!!

Alla lämnar mig ensam på msn ..

Jasmins sista ord va nåt om att hon skulle (på NP imorgon..) suga lika mycket som en människa som suger på en toalettborste full med bajspartiklar? Höhö, så mogna är vi vid 23 på kvällen.. ><

Och Marinas var typ nåt om att jag skulle tänka på nån som jag inte ens känner som kommer få sämre än mig? XD Visa ord säger jag bara! X'D

Nu ska jag läsa några rader i Hemsöborna, sen lyssna på saga och somna. ;D 
Gonatt alla tomtar och troll!

*gäääsp*

Nationellt prov i engelska imorgon. Det kommer gå bra, det kommer gå bra. Äh, jag kommer aldrig få MVG på det, det är ju bara att inse!
Skönt att missa tekniken i alla fall. Jag menar, hur kul äre att bygga kameror?

Har inte pluggat något idag vilket gör mig jävligt stressad med tanke på att jag kommer ha helgen full!
Shiiit, får väl stressplugga imorgon, på torsdag och på fredag innan 6 ..

Nåt är i alla fall fel. Började gråta när pappa sa att jag inte fick se Desperate Housewives. Det är ju inte ens bra..! XD Men! Det gjorde i alla fall så att jag fick kolla på DH. Pappa blev väl helt rädd och fick väl dåligt samvete!

För övrigt udviker jag fortfarande dig. Funkar inte bäst direkt. Du är överallt!
Men jag kommer i alla fall att fortsätta försöka undvika dig. Enda tills vi slutar. För det gör för ont att vara nära dig. Varje liten sak. Idag gjorde det mer ont än det gjort på länge. Men om jag blundar och ignorerar dig går det lite bättre.
Eller, det är i alla fall lättare att låtsas som att jag inte bryr mig.

TA MIG TILL LONDON NUUUU! :'''/

C'mon be retarded! (8)

Folk är extremt omogna på Fågel. *suckar och skakar trött på huvudet*
Ska bli så jävla skönt när man får slippa Fågel och förhoppningsvis dom flesta personerna därifrån också.
Franska, matte, engelska, lunch, SO, svenska, NO. Dagen gick inte direkt fort..
Hände det något kul idag egentligen? Nä.. det enda som var lite kul var "Vem lyssnar på Amy Diamond? Elias eller Alla utom Elias". Så tråkig humor jag har! X'D

Förlåt om jag sms:ade upp dina pengar Emma, men vissa är omogna och väldigt uttröttande! -.-

Förresten har vi nog inte Tema imorgon, fan va alla ska klaga och bli sura över det? NI FÅR EN EFTERMIDDAG LEDIGT - VAD FAN BÖLAR NI FÖR!!?

3 dagar kvar, 3 dagar kvar! :D


Tydligen var det bara Malmö som fick dom prelliminära intagningspoängen idag.
Kom igeeeen Syken, Samhäll, Kultur!! KOM IGEN!

ZOÉ KEZAKO! ;D

All i hear is ay ya ya ya ya yaa. säger:

men jag mååste verkligen sova nu.

Sanna. säger:
don't gooo!

Sanna. säger:
Jag har saknat dig ju..

All i hear is ay ya ya ya ya yaa. säger:

ja har saknat dej med <3 varför tror du jag drömmer om dej? x) men jag kommer in imorgon och då kan vi prata längre. :*

Sanna. säger:

Jag vet inte, det kanske är mardrömmar? XD

Marina loggade ut .. :'(


AAARH!

Jag och Jasmin har ett problem. Vi har ont i huvudet. Ni vet riktigt sådär jätteont. När hela huvudet dunkar och man egentligen bara vill sova, men det går inte för att det enda man känner är ett huvud som växer av allt dunkande.
Jag har ätit, druckit, legat i sängen, legat på golvet, stått upp, suttit ner, vilat, försökt sova, tagit en Alvedon.. bla bla. INGET FUNKAR!

Om nån har någon idé, vad som helst - please do tell!!

HOMETOWN HERO!

Alltid lika trevligt att vara kvar på skolan till 17.30. -.-
Idag måste jag plugga matte, franska, engelska, svenska, SO och NO. Förmodligen blir det väl inget av det. Förmodligen sitter jag här hela kvällen.
Förmodligen kommer jag få panik och ångest vid 23.00.
Förmodligen kommer alla läxor denna veckan gå åt skogen.
Förmodligen kommer jag decka tidigt på fredag. (Stackars Therese! ><)
Men om man skiter i alla förmodligen så kanske det löser sig i alla fall?

Det roligaste som hände idag var nog bilden. Jag har gjort en liten saga om mig och Ola. Mkt fin. Om hur han drömmer om att han blir "bränd på sitt nakna bröst" och om att han skrev All I Want Is You efter vår dejt. MVG+ på den! ;D

Ikväll måste jag läsa i Hemsöborna. Snackade med Jakob idag. Måste läsa mer till fredag om vi ska hinna bli klara och slippa stressläsa i slutet .. (Hänt mig några gånger. Haha, kommer ihåg den Pirater! som skulle vara utläst på fredagen och jag hade 300 sidor kvar på torsdagen. Så kan det gå!)


Lunchar

Hemma på lunch. Suck. Måste väl va kvar på skolan till 5 idag!
Livet suger hårt just nu. -.-

Jag är vaken

Jag är vaken, jag är vaken, jag är vaken.
Det får inte bli imorgon! Jag dör i så fall ..

Jag är vaken!

Nova

Asså jag hittar mindre och mindre för varje gång jag går på Nova. Idag hittade jag inget. Gick där mindre än en timme. Kollade i typ alla affärer, men det fanns inget. Inte ens nåt jag ville prova.
På Rocks fanns det ingen skiva jag ville köpa och på Akademibokhandeln fanns inte ens nån bok jag ville ha ..
Dessutom får man ju värmeslag ute. Skönt med sommar, men är den inte lite tidig?
Det var i alla fall alldeles för varmt för skinnjacka och stövlar.

Funderar på om jag ska gå in till biblioteket i alla fall ..
Eller så sätter jag mig på balkongen och solar benen medan jag läser Strindberg.

5 dagar kvar! ^^

Jag hade ju stora planer för kvällen/natten igår. Istället somnar jag hos Filippa runt 12. Herregud, jag somnar kl 12 en lördag, något är seriöst fel på mig ..
Vaknade sen runt halv 3 och mina linser satt fast i ögonen, alltid så trevligt att ta ut! >_<

Idag funderar jag på att ta en promenad in till stan. Inget är väl öppet? Eller.. Åhléns och kanske nåt mer. Tänkte lämna tillbaka Mandela-böckerna. Kanske sätter mig där och pluggar lite också. Tänkte kolla igenom musikavdelningen också, dom borde väl ha lite Bowie-skivor? Dom har i alla fall The Ark! :D

Annars har jag inga speciella planer. Plugga är min plan. Som alla andra dagar ..
Men om nån vill hitta på något så är jag öppen för förslag! (Eller inte eftersom jag redan ditchat filmkvällserbjudande! XD)

Berättar om kvällen igår senare!

                                                                       (Towers of London - I'm A Rat)

Jasmin is doing her pappa

Jasmin: Hihi^^ doin pappa är roligt!

HAHAHAHA, DOIN' PAPPA? Jag visste inte att du och din pappa var sååå close!! ;D


ALL MY FRIENDS ARE DEAD!!! (8)

Nu har jag läst några sidor i Hemsöborna. Jag är inte fast, men den är bra. Lite jobbigt språk ibland kanske, men det går ju. :D

Jag: Du måste höra detta bandet.
*letar efter en låt*
Jag: Dom heter Tu..Tur.. Shit, ehm, nåt sånt..Tur..
Pappa: Turbonegro?
Jag: Jaa... -.-

Min pappa får snart ge sig! 

                                                           (Turbonegro - All my friends are dead)

Klippt mig! :D

Saker som hänt idag: klippt mig, städat rummet, städat toaletten och läst Strindberg. Så ja, jag har fått rätt mycket gjort. Imorgon blir det bara plugg som gäller! ><
Skrattar hysteriskt åt Vänner. Sjukt egentligen. Har sett avsnittet minst 15 gånger..

Förresten, jag har typ planerat hela svenskaredovisningen - Jakob bryr sig väl inte?

x__X

Ååh, nu är jag ännu mer irriterad över fyisken och franskan. Funderar seriöst på om jag ska skriva franskan själv. Sure, det blir mer för mig, men jag orkar inte hålla på och klydda som Emma. Skriver klart fysiken också. Får fixa in det på måndag. Sen får dom andra göra som dom vill. Jag har i alla fall försökt ..

Skolan

Sitter i skolan och har allmän ångest över franskan. Är det inte dumt att ha ett prov man inte kan plugga till? .___.
Det kommer gå cepe-dåligt! (Marina-stavning <3)

Har lämnat in min SO nu. Känns ju bra. Fått reda på svenskagrupp och bok nu. Hemsöborna av Strindberg. Tillsammans med Jakob! (Jag visste det! ><)
Smått sur på dom andra tjejerna för att jag måste ha asmkt läxa i helgen. Suck!

Sitter brevid Elias som inte kan skriva ut sin SO och är jävligt sur. Daniel sitter också där och babblar massa fula ord på tyska? XD Tydligen Marias prov! :P

Dududududuuu Aaaahaahaaaaa (sjunger)

Jag måste göra något. Orkar egentligen inte, men jag kan inte fortsätta att ligga och stirra in i väggen. Tankarna flyger omkring och det blir bara jobbigt ..

(David Bowie - John, I'm Only Dancing)


.

Hon vet. Herregud hon vet. Hon vet att jag gör det.
Hur kan hon veta? Hur länge har hon vetat? Nej, det är inte det viktiga. Hon vet! Jag kan inte fatta att hon vet! Varför har hon inte sagt nåt?

HON VET!


SCHOOL!

Skolan. Sitter i biblioteket. Nån dampar på dörren.. -.-
Emma och Emelie sitter och lyssnar på.. dålig musik! XD
Nån till nån till nån till nån som Emelie känner typ?

Vi har en färgkris. Det finns ingen vit färg. *suck*

Okej, nu blev det bättre musik. Bowie. :)

Sol-bils-energi-bil? Och lampor? Skitbra! :D

Nu diskuterar folk Yrsas pupiller? Intresseklubben antecknar verkligen.. -.-

Nu är det BOWIE som gäller. Fast Emelie är skitsur. Bara för att hon lyssnar på skrikig och tråååkig musik. Tur att nån har smak!


MARINA IS THE MAAAN! ;D

Okej, vad blir detta.. mitt 5:e inlägg eller nåt?
Men jag måste! (Ja, nu är jag faktiskt tvingad! ;D)

Alla vet vem Marina är va? Ja, hon ja. Hon vill ha lite uppmärsamhet. Tydligen räcker inte den jag ger henne. *100 mil lång kommentar efter 20 andra*
Så alla kan väl vinka till henne? Eller krama henne?
Nej förresten. Eller jo. Va? XD (Sömbrist, nä?)

Snart åker vi till London! :D 20 dagar kvar typ. Tror jag.. (Sömnbrist, nä?)
Vi kommer hoppa fram längs gatorna i London, trallandes vår låt, under ett stort paraply, arm i arm. *drömmer mig bort*

*Fortsätter drömma mig bort tills jag vaknar och upptäcker att jag somnat*

Sömnbrist, ja?

Nu är det slut för idag (tack ska ni ha för idag. Tänk vad mkt vi gjort och vad tiden gick fort .. klapp klapp)

Okej, jag orkar nog inte mer SO idag..
Känner hur min hjärna är helt slut och bara skriker att den vill lyssna på lite Bowie-musik! :O
Men det ska den få också. För jag kan inte ha en natt till då jag bara sover 4 timmar! .___.

Sure, det är kanske inte så farligt, men veckan har precis börjat. Imorgon ska jag tampas med mer SO, på torsdag också. Plus lite franska då. Och på fredag får jag se om vi har fått nån läxa.. Jo, engelska. (Klart som fan att man har nåt! x__X)
Och sen i helgen ska jag först upp tidigt på lördagen för att klippa mig, sen förmodligen täffa Emma (shit, juste, fan, hon har inte ringt?) och på kvällen kommer Tommy hit. (Om jag har tur kanske jag stannar hos Emma länge så att jag slipper ett långt samtal om livet med honom under middagen..)
Sen kanske jag pluggar det sista på lördagkväll (sad, isn't it?) så att jag sen kan ha hela söndagen läxfri. Asså omg, en läxfri dag. Det var så längesen jag hade det så jag minns inte ens när! :O

Okej, hela min vecka är planerad. Hux flux sådär, här på bloggen, helt offentligt.
Så, nu vet alla vad jag ska göra! (:

SO:n är faktiskt inte så farlig längre! :D

Okej, stressen har lagt sig lite.

Jag bestämde mig för att ta mig samman och sticka till Bibblan. (Så bra att jag har praoat där, "känner" folket och hittar allt!) Lånade 3 tjocka böcker om Mandela. Bra, nu har jag och läsa! XD
Ska skumma igenom dom. Hans självbiografi på *pust* 600 sidor är inte att leka med. Speciellt inte när det ska vara klart om 3 dagar.. (Och man dessutom har 2 andra böcker!)
Äh, tar lite fakta från alla så att Lasse blir nöjd!

Sidorna har nu blivit 4 st. 1 framsida och 3 teori. Låter rätt bra i mina öron! ;D
Ska försöka bli klar med det mesta idag, engelska sammanfattning + egna tankar imorgon och sen finslipning på torsdag.

Återkommer om en timme med dom senaste uppdateringarna! ;)


Fågelungar!

Varför går det nästan bara folk med en hjärncell på Fågel?
När jag står vid mitt skåp hör jag nån som ropar "Emo!", "Emo-jävel!", "Emo-Äckel!", "Emo emo emo!". Vänder mig om för att se vem som är så jävla korkad att han bara står och ropar "Emo" rakt ut på skolan vid halv 4 istället för att gå hem. Inser när jag vänder mig om att det är till mig han ropar. (WTF?!)
Men oj, ett finger på min hand flyger upp! :O Långfingret! Oj oj oj!
Killen (från vad, sjuan? XD) blir sur och skriker "Varför lyssnar du när man ropar Emo då?" och springer iväg med sina kompisar. Hör honom säga till dom "Sån jävla lebb. Hon ska säkert gå hem och va lesbisk!" (Huh? Gå hem och va lesbisk?! XD IG-varning i svenska och biologi??)
Omg, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sure, det händer varje dag typ, men detta var ju ändå extremt!

Snälla, ni som kallar folk Emo, väx upp! Detta är 2000-talet!

Fysikprov

Detta har varit en så typisk "Total waste of makeup"-dag.
Försov mig imorse så jag hann ju inte tvätta håret eller nåt. (Tror inte ens att jag kammade mig..)
Iofs satt jag och snackade med pappa i en halvtimme om "Engla-fallet".

Fysikprovet gick nog bajs. Kändes inte alls bra. Men ärligt talat - humlor heter inte Nils och åker buss! Och humlor blir inte kära i andra humlor som heter Lisa! Och dessutom, när kommer jag nånsin få användning för att veta om ett värmeljus slocknar när jag åker virvelvinden om jag har den i en bägare? HALLÅ!? XD

please just save me from this darkness

Jag ställer mig i dörröppningen. Det är tyst. Det enda som hörs är Salo som käkar av sitt hö. Och Filippas låga snarkningar. De hörs bara om man lyssnar noga. Långsamma, lugna.
Jag stoppar om henne. Klappar henne på kinden. Solen har gett henne fler fräknar.
Sen står jag kvar där, i mörkret. Orolig. Jag vill skydda henne från allt ont, men jag känner mig så hjälplös. För det finns inget jag kan göra.


(Jag har nog en sjukdom. Ibland blir mitt liv som en bok i huvudet..)

Ännu en vecka har börjat

Jag behövde inte detta. Inte idag i alla fall .. Fuck you!
_____________________________________________________

Seg dag det varit idag. Måndagar är alltid sega, men denna dagen har varit både seg och dålig!
Dessutom måste jag plugga fysik idag. Riktigt mycket. Har nästan inte pluggat något innan. Men franskan är uppskjuten till 22:e (vilket jag var emot, men men..) så det är inte stressigt med det!

MEEEEEEN: JAG FICK MVG PÅ SVENSKA NATIONELLA! :DD
*dansar runt och gör "vem-äger!?"-dansen*

Återkommer senare med mer detaljer om dagen! (eftersom jag ska plugga om 5 minuter enligt mitt schema! *puffar på Jasmin och fnissar*)

.

Det är kväll. Närmar sig natt.
Snart är paniken här.

BÖG OCH SLAMPIS 4EVER! <3

HAHAHAHAAHHAHAHAH ASSÅ OMG! Jag har nog dött 4 ggr under dom senaste 10 minuterna! Bög har nog dött fler. Fast hon skulle egentligen dö av en hammare! :OO
Men det kan vara för att hon skrattar mkt snabbare än jag. :OOO Det är inte normalt att skratta i superfart. Jag tar det lite mer långsamt. SLOOOOWMOTION!
Vi megaballa lovers skrattar också åt alla monster på msn. HAHAHAH, Bögs farbror! XDDD
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, fuck va kul man kan ha en söndagkväll på msn ändå! X''D
MEN, vi får i alla fall muskler och ett längre liv! :D:D:D

FAAAAST VI GILLAR INTE SKÄMT! GLÖM INTE DET! XDDDDDD


(känner att det inte går så bra med läxorna..)

,__,

Hur blev jag indragen i detta?

SLAMPIS ANROPAR BÖG:

Kommer du ihåg den röda badgen du köpte till mig med texten BARN VILL HA FRED när vi var nånstans och spelade baket? Minns du det? Jag har hittat den igen! :'D


Roads (8)

Deckade runt 12 igår. Så tidigt har jag nog inte somnat på veckor (kanske månader?)! Men att äntligen släcka vid halv 12 och sen kunna somna runt 12! Underbart underbart underbart! :D

Idag slog det mig att jag åker till London om 25 dagar. Och det slog mig också att jag måste prata engelska helt själv nu! Aaarh! Jag kommer ju inte kunna köpa några skor för jag kommer inte våga fråga om en annan storlek! X'D

Idag blir det en massa plugg typ. SO, fysik, matte och franska. Segt men sant. Plugg på helgen är typ det segaste som finns. Men ja, man slipper ju skolan så..!

Mamma: Detta var ju faktiskt riktigt bra! ><

.

image127
                      Want a red balloon and it better be blue
                      Need some to stick my head into


*vissel vissel*

Måste först bara uppmana alla att kolla på TV ikväll (2:an kl 19.20) eftersom Filippa ska vara med! :'D

Nationella proven idag gick bra. Svarade på allt och så. SO-lektionen var härlig. Hade Bosse! :D Alla satt typ och spelade spel och var inne på bdb. Han tyckte typ själv att det var helt kul! XD

Kristian under hörförståelsen: Får man ha mp3?
(Finns det en dummare fråga!? X'D)

Ska snart ut och träna med Therese. Bye!



Jag: ...i Bullen.
Pappa: Bullen?
Jag: Ja? TV-programmet som gick för asmånga år sen?!
Pappa: Vet du vad det är?!

Jag är 16 år, inte dum i huvudet! >.<

Plplplu

Denna veckan har ändå gått rätt snabbt. Imorgon är det fredag. Skönt det ska bli med helg. Även om det blir en "plugg-helg" så är det ändå helg.
BYB-skivan Plplplu (palla skriva! XD) snurrar för fullt i stereon. Min nya favoritlåt är nog Roads. :)

Imorgon är det Nationellt prov i engelska. Är hur lugn som helst. Ska försöka gå och lägga mig rätt tidigt idag ändå.

Tränade idag igen. Inte med Therese though. Hon skulle göra nåt annat. Gick bra!


Min mamma pratar med Therese mamma!

Men tjollahopp!
Min mamma pratar med Therese mamma nu. Hon skrattar, så det är ju ett gott tecken. Men berättelsen om att vi åkte hela vägen till Berlin för att se Ark är väl ändå lite..? Kunde hon inte sparat den lite? XD

... ... ... .. .... ... (trumgrejs i en låt)

Idag har varit en ganska bra faktiskt. Min och Emmas bil/buss/tåg/lastbil/cykel/spårvagn lyckades inte köra 6 meter! XD Den rörde sig knappt! XD Och ofklart skyllde vi allt på Ingvar! XD (Det var hans mjölkkartong! XO)
Eva var inte på matten idag. Skönt. Hade ingen fysik heller. Och provet är flyttat till nästa vecka för alla, så jag behöver inte känna nån ångest över det.

Vi hade lång lunch och trots det så hann vi filma och allt innan OD-mötet. Så sjukt kul det var. Eller ja.. mötet var ju trååkigt, men jag satt bara och sms:ade med min slampa! :P
Hon ville inte sitta med mig. Men det var ändå kul. Satt och sms:ade om snömannens skor och ''matchande" väska! :O

När jag kom hem (efter att ha slutat kl 13.50! :D) hittade jag en avi från posten om att Ginzagrejsen hade kommit. Kastade mig iväg på cykeln och cyklade i Super-Sanna-räser-fart till Kvantum! *peace*
Hade t.o.m glömt  vad jag beställt. Glad överraskning. 4 skivor, 1 datorspel och 1 film. Najsigt värre ju! ;D
Så nu snurrar den nya Bowie-skivan för fullt i stereon. Brevid mig ligger 3 BYB-skivor. (Måste snart lyssna på People like people like people like us innan jag avlider! ;D)

Jasmin ska döpa sin sköldpadda till Salo!! :O

Ps. (Detta är mest riktat till Jasmin och blinda:) Idag är det jättefint väder!

GRAAATTIS MARTIN! :*

Det känns som att något trycker över bröstet. Det gör mer ont för var dag som går.
Imorse var det något bättre. Kylan bet sig tag och dimman omfamnade mig.
För en kort sekund kunde jag nästan andas igen. Nästan.


Förövrigt har det varit NP i matte idag. Gick väl bra. Men jag gillar inte när lärare sitter och lyssnar på en. John är läskig. Jag tror han tröttnade på oss efter ett tag! XD
Störigt också att dom inte sa om det var rätt eller inte. Var säkert inte alls rätt. Dom satt säkert och väntade tills vi gått, sen satt dom och asgarvade åt våra svar!(?) Förmodligen..

Har precis kollat på Klass 9A. Borde städa vilket jag fortfarande inte gjort. Sätter på Bowie så blir det roligare! :D (Det där var inte alls meningen att det skulle låta snuskigt, men jag märker att det gör det nu när jag läser det. Men ni fattar vad jag menar! ;D)
Anledningen till att jag måste städa är att det kommer en massa människor hit imorgon.. Ska spela in på mitt rum. Fast alla har redan dissat alla mina The Ark-affischer så nu ska vi tydligen sätta något för eller nåt!

Är inte första april lite överskattat? -.-


(David Bowie - Rebel Rebel)


Bloggen funkar igen! :D

Fan va länge blogg.se har legat nere. Okej, några dagar, men jag är ju beroende!
Fast nu har jag inte lust att blogga egentligen. Har hänt en jävla massa saker.
Både bra och dåliga.
Bra saker.. ehm, jag har biljetter till Växjö den 26:e. :) Göttan! (Haha, Maaatilda!! ;D)
Sen hade jag en underbar helg. Verkligen, skön! :DD
Dåliga saker orkar jag inte ens gå in på...

Skriver kanske mer senare. Måste städa lite inför morgondagen!

RSS 2.0