David Bowie - Dirty Song

Har precis fått iväg ett mail till E. Sitter egentligen och väntar på ett sms från Jojja, men det kan jag väl glömma redan nu. Lika bra att gå och lägga sig kanske? Eller ska man sitta uppe och lyssna på Bowies "Dirty Song"?
Det sistnämnda låter något roligare.
Jojja borde verkligen komma hem nu för jag tror seriöst att jag håller på att dö lite utan henne. Jag vet vad saknad känns som, men detta är nåt värre!

Onsdag

Idag måste jag städa och laga mat innan resten av familjen kommer hem.
Måste köpa Marinas present innan jag åker om en vecka. Har äntligen kommit på vad jag ska köpa! :D
Borde tjäna lite pengar idag med. Det får isf va ikväll. Och köpa BYB:s biljetter innan dom tar slut.

Idag är det exakt 3 veckor tills vi börjar. Gör mig smått stressad faktiskt. Jag har inte hunnit hämta mig från Fågel än! ;D Okej, det har jag, men jag har inte hunnit med allt jag måste hinna med innan Spyken och helt plötsligt har jag bara 1 vecka att fixa allt på eller? ><

Såg ni Allsången igår? Älskade Andreas Nilssons låt! :'D


Kära Gud

Jag undrar varför du gjorde mig till den jag är

Jajajaja, jag vet, det är ingen skam att ha min läggning

Men ärligt talat, det är ju ingen större lycka heller.

Varför var just jag tvungen att bli

Heterosexuell?


Om jag vore homo

Jabadabadabadaba fjolla lalalala

Skulle säkert känna att jag dög

Om jag bara vore bög


Kunna allt om mode

Inte irra runt på Dressman

Bland manchester och akryl

Om jag bara vore lite gay

Skulle jag nog kunna få en tjej


Plastic fantastic ^^

Idag körde vi först till Höganäs. Där köpte vi inte så mycket. Några gummigrejer bara! ;D (Det självklara när man är i Höganäs! ;D) Och böcker. (Ofc, detta är familjen Andersson. Alla som varit här vet vad jag menar! xD) Jag har upptäckt att min pappa är en snobb! xD Idag ville han köpa en märkeskavaj. Tss..

Sen körde vi till Helsingborg. Där gick vi på Dunkers. Kollade först på den "Plastic fantastic!"-utställningen.

En massa föremål som är i plast. Allt var ordnat efter färg och vad det var. Jättekul att kolla på. (Trots mina föräldrars "Åh, en sån hade jag!", "Känner du igen denna?" och "Denna hade man till..") 

                   

Vi kollade även på någon rätt tråkig utställning med gamla grejer. Brukar ju vara rätt kul, men dom hade gjort det så tråkigt. Det roligaste där var nog 2 svettband från Roskildefestivalen -03. Hur hamnade dom där liksom? xD (Grejer från 1800-talet och så kom det där! xD)
Resten av familjen klagade bara hela tiden så vi var tvungna att dra! xD

Fikade på nåt trevligt fik som pappa visade oss. En massa gamla grejer (igen! xD) och sånt där man kunde kolla på. Mamma skulle lära mig nåt på min iPod touch, men min är inte lika uppdaterad som hennes. *surar* Får faktiskt ta och fixa det nån dag nu..

Alla går runt och sjunger på soundtracket från Mamma Mia här hemma just nu. Favoriten för min del just nu är Our Last Summer. (Colin sjunger 700 gånger bättre än Pierce - varför kan inte alla inse det? ><) Mamma ska se den imorgon IGEN! xD

I can still recall
Our last summer
I still see it all


God morgon!

Kan ni tänka er att jag är uppe vid denna tiden? JAG! ;D
Vädret är lovely och snart bär det av till Helsingborg. Vi ska kolla på "Plastic fantastic!" på Dunkers. Typ hinkar och muggar och vattenkannor och stuff i plast! Tror det kan bli kul. Typ som utställningen i Stockholm. ^^
Sen blir det väl nåt annat om jag känner mina föräldrar rätt!
Ikväll är det massa bra program på tv också. Toppendag. ;D

Oj, klockan är 9.30, bäst jag går och duschar!

Brasse

HAHAH, jag ÄLSKAR Brasses sommar-engelska. Den äger allas engelska! :D
Ikväll tyckte Brasse det var läskigt. Det var nämligen en gubbe som stod och snackade på sin balkong. Kan varit mig han snackade med, fattade aldrig det. xD Han var i alla fall sur.. Såg honom först inte eftersom det var så mörkt, men när han gick in kom det ljus innifrån och.. han var naken! >< Brasse blev rädd. Fast hon inte ens var här! xD
Sen var jag ju tvungen att testa henne också. (Haha, sååå kul var det inte! ;D) När man inte sovit så mycket blir det mesta kul. Nettobladet (som jag verkligen INTE läser!) t.ex! xD Och att hon blev mullig på Filippas test! xD
Brasse gjorde min dag. Hon är fin. :* <3

Alla barnen använde kondom förutom Brasse, hon använde en ICA-kasse.

Alla barnen springer ifrån styckmördaren utom Brasse, hon ligger redan i en kasse.


We'll just keep on trying

Jag är fortfarande trött. Kunde inte sova igår. Satt på balkongen tills jag hade lugnat ner mig. Tårarna bara rann och rann. Solen gick upp runt 5. Då gick jag och la mig.
Idag blir det nog bad igen. Och kanske Arn ikväll? 
Museet var var tydligen inte öppet idag, så det får bli imorgon!
Har provat gamla badkläder med Filippa. Det är kul. Fast väldigt få passar mig.. Alla är typ orangea (den självklara färgen? xD) och i storlek 128 eller nåt! XD

Sweeney Todd

Nu har jag sett Sweeney Todd. Besviken. Den var inte alls så bra som alla sagt!
Har extremt ont i huvudet, men tackar inte nä till en kopp te på balkongen innan jag lägger mig!
Beatles väcker så många minnen. Älskar det. Simon & Garfunkel också. Garfunkels hår faschinerar mig.

Vill ni veta en knasig sak? Något av det roligaste jag vet är när Filippa bär mig. Det är helt sjukt! xD Speciellt kul är det i vattnet. Jag skriker av skratt. (Vilket inte uppskattas av andra badgäster...)

Nu väntar da family på balkongen. Bye bye!

Kvällsdopp

Ikväll har jag badat i havet för första gången i år! Visst, det är sent, men det var så sjukt skönt. Var säkert 25 grader i vattnet och helt klart! Man kunde se botten på 2 meters djup och allt! :D
Mamma och pappa snackar om att åka till Helsingborg imorgon och kolla på nån utställning. Låter kul så jag kanske hänger på! :)

Grattis till min mormor som skulle fyllt 83 år idag om hon levt.
"Elsie sa att barnbarn är livets efterrätt och alla vet ju att
efterrätt är det bästa och det som alla väntar på!"
Jag saknar henne.

Beatles - Help

Jag älskar denna videon! :D Ringo sitter längst bak med ett paraply och försöker synas medan John, Paul och George spelar. Sen börjar det snöa och George kollar in i kameran och ba "What the fuck?". Och då verkar Ringo asnöjd att han har ett paraply! xD Och John försöker att inte visa att han tycker att det är jobbigt att Paul hoppar upp och ner. (Sen är denna låten en av deras bästa också ju! :D)


HAHA 8D

Jasmin och Sanna är schtekarna nummer 1!! :D:D:D

Beatles - Yesterday

Den sista kvarten igår gjorde hela filmen. När allt avslöjades och båda dog OCH kom tillbaka. Så den var väl rätt bra, men det borde inte ta 2 timmar att komma in i en film och om inte Bowie varit med mer hade jag inte fortsatt kollat!
När mamma kommer hem ska jag fråga om vi inte kan sticka och springa och sen bada efter det. ^^
Nu ska jag.. gör något annat!

Beatles är BÄST!

Prestige

Nu kollar jag på Prestige. Den är inte speciellt bra. Rätt konstig faktiskt!
Men det är lite kul att se trolleritricken och Bowie är ju bra. Kände först inte igen honom. Han är lite rundare än han brukar. Och brunhårigare. Han förställer rösten lite, men det är ändå självklart att den är han. Och hans ögon avslöjar honom. Tell me can my eyes betray me... (8)

Queen - Friends will be friends

Om 4 minuter börjar Prestige. Den ska jag se och käka glass! :)
Har läst dåliga fanfic ikväll. Man får sig allt ett gott skratt! xD
Saknar Marina. Men hon kommer om 18 dagar (17 egentligen)!

2 minuter. Bäst jag tar ut glassen! :D

Some cats the know how to fight

Sitter i min "Basketball is life! The rest is mere details."-tjöja, glasögonen lite för långt ner på näsan och lockigt smutsigt hår. Sommarlov är så himla skönt. Man behöver inte bry sig om nåt. Alexander går på TV och den tänkte jag egentligen se, men jag är för lat för att gå in och sätta mig.
Mamma har kommit hem. Hon hade varit i Helges håla (gosh, jag älskar den affären - speciellt namnet!) och köpt en svart Emily-klänning till mig.
Kanske ska ha den första dagen på Spyken?


Bonjour mon ami!

Kom upp lite tidigare idag. (Runt 11.30) Pappa  är spårlöst borta. Jag hoppas verkligen han är och handlar mjölk för imorse fick jag äta gröt utan mjölk (vilket gjorde den ännu äckligare..)! Och mamma kommer hem idag. Runt halv 7.
Det händer absolut ingenting här. Det enda som håller mig på gott humör är att det bara är 12 dagar tills jag träffar Jojja. Och 10 tills hon kommer hem. Cause we're lovers, and that is the fact. (Jag älskar att ha nån som också älskar Bowie!)

Det är 35 grader i solen för tillfället. Jag tar min bok och sätter mig på ballkongen och läser nu. Mina ben har fått Absolutely no colour whatsoever baby!!


I'm nothing special, in fact I'm a bit of a bore (8)

I'm up! Från och med nu ska jag ändra min dygnsrytm. Jag åker om 13 dagar och då måste jag vara fit for fight! (''Känner ni er fitta nu?" xD)
Har inte hunnit göra nåt idag. Frukost i sängen medan jag smsat. Vädret ser lovely ut och jag tror jag ska gå ut lite senare. Känner för en lång joggingrunda.
1 mil eller sådär. (Om jag nu orkat springa en mil hade det varit ännu bättre..)

Matilda

Herregud, vad Matilda växt! Jag har inte träffat henne på ungefär 6 veckor (förutom som hastigast efter konfirmationen), men hon har verkligen växt.
Nu är hon längre än mig. Mycket längre. Fast jag sträcker lite extra på mig!
Äntligen fick jag berättat om allt som hänt dom senaste veckorna. Om avslutningen, om Sundsvall, om Jojja, om Spyken, om all skit, om allt! Och hon lyssnade. På allt! Och sen berättade hon om konfan och gothia och D och allt. Och sen snackade vi en hel del skit. Så som vi alltid gör medan vi dricker te och myser. Sen shoppade vi loss på netto. ("Netto Fetto? Det trodde jag aldrig jag skulle få uppleva med dig, Sanna!") Och lagade spagetti med rinnig köttfärssås som är vår specialitet. Jag behövde det. Vi behövde det! Det hade hänt så mycket sen sist. Verkligen. Jag kan inte fatta att hon åker till Grekland. Känns förjävligt. 8 timmar räcker inte!!!
Om jag har tur hinner jag träffa henne innan hon ska träffa D. *hoppashoppas*

Fick sms från Jojja. Om det är möjligt tror jag att jag älskar henne ännu mer.
Hur kan någon säga alla dessa perfekta saker?

Vill bara avsluta denna perfekta dagen med: Dou. BUSTED!! (HAHAHA! xD)

Jag är beroende av Thereses blogg.

Klockan börjar bli mycket. Egentligen skulle jag bara kolla när en kompis fyller år, men jag fastnade. Har snart städat klart också. Queen sätter sig verkligen på huvudet. Jag börjar bli trött. Borde ändra min dygnsrytm..
Har skrivit in allt som händer i min nya almanacka. Kan inte hålla saker i huvudet längre. Jättejobbigt! Minns inte ens när jag ska klippa mig nästa gång.
Nu ska jag snart sova. Snart!

Bä bä svarta får.

Åh, nu faller allt! Dom närmaste 2 veckorna skulle Matilda och jag träffas asmycket. Men, tydligen åker hon till Grekland om 2 dagar.. Hade jag helt missat. (Eller förträngt..) Så nu ses vi imorgon och sen inte mer. På hela sommarlovet!
För hon kommer hem om en vecka, men då ska hon träffa D. (I en hel vecka? -.-) Och sen åker jag till Stockholm och när jag kommer hem kommer Marina och Therese hit och när dom åker börjar skolan..
Känns som min sommar inte klaffar med någon av dom jag vill träffa! På hela sommarlovet som är nästan 10 veckor långt hinner jag träffa Matilda en gång! Och hon bor 20 minuters promenad från mig. (Däremot tillbringar jag 9 veckor med min familj? o.O Okej, dom bor tillsammans med mig, men det känns inte helt rätt! xD)

Nu ska jag städa så det är fint när Matilda kommer imorgon.
Jag ska t.o.m. offra mig och gå ner på Netto (oh no!) och köpa glass till imorgon. Men om ni ser någon där med en papperspåse på huvudet är det inte jag!

Queen - Radio Ga Ga

Idag är det 15 dagar till jag åker till Stockholm. 19 dagar sen jag var där sist!
Det ska bli så himla kul! Längtar så sjukt mycket! Vi ska hitta på så mycket kul!

Har redan börjat planera saker. Eftersom Jojja tvingar med mig på Moto Boy ska jag faktiskt bestämma nåt vi ska göra.. Hon måste visa mig Shock och alla andra sånna affärer (typ den på Biblioteksgatan som jag aldrig hittat! xD). Och Beyond Retro SÅKLART! :D (London-känslor)

Sen ska vi fika på Svart Kaffe och kolla var Sylle bor. Och sen såklart se Mannen utan ansikte och Labyrinth (äntligen har jag nån som vill se dom med mig och diskutera allt Bowie gör i minsta detalj!! ;D) Och jag tar kanske även med David Bowie - Starman och The reality tour! :D Det kommer bli superbästochtoppen! :D

Nu ska jag sluta drömma mig bort och städa lite istället! Om jag har tur är Matilda ledig imorgon så jag äntligen kan få träffa henne!

Queen - Innuendo

Jag kan inte sluta lyssna på Queens Innuendo. Den är så bra. Precis som boken Twilight. Bättre än väntat. I mars kommer den på bio, men när man kollar trailern verkar den ju skitdålig! >.<

:)

Idag kommer Inger hit. Med Oskar. (Sötare unge får man leta efter!)
Vet inte vad jag ska göra. Borde verkligen träna idag..
Jojja är helt underbar så jag vet inte var jag ska ta vägen. Bowie med.
Är det lagligt att va såhär lycklig när man är 16? (Nä, tror inte det..)

Och idag har Johanna namnsdag. Eftersom jag känner asmånga
(7 va?) så säger jag grattis till alla här! Grattis! :*

[Hardcore Superstar - Shame]


London Bye Ta Ta - David Bowie

Idag har jag fått mitt Ginzapaket. Underbart! David Bowie Live at Santa Monica var ändå bäst! (Tills jag upptäckte att den hackade så jag måste nu kontakta Ginza, suck) Man fick så fina bilder med och allt.
Har redan kollat på Backyard Babies Live och nu längtar jag ännu mer. Borde väl beställa biljetter snart. Innan dom tar slut! Det ska bli så otroligt jättekul att se dom igen. Ungefär ett år sen sist..

Aj, Jojja borde komma hem. Som min mamma sa så tror jag inte jag överlever. Just nu skulle jag gjort vad som helst för att få sitta hemma hos (och nääära!) henne, dricka te och kolla på Mannen utan ansikte.

Och nu har jag bestämt mig. När jag börjat på Spyken ska jag låta mitt hår växa ut igen! (Spyken kommer bli bäst. Jag känner det!) Jag längtar faktiskt! Är det konstigt?

Aa-aaaa-aa-aaa-aaaaaa

Nu är jag klar.

Den blev bra. Inte jättebra, men bra. Det är ju inte lika bra som det jag skrivit tidigare, men tillräckligt bra och jag är faktiskt nöjd.
Nu ska jag kolla på Vänner, sen ska jag sova.
Imorgon ska jag äntligen hämta mitt Ginzapaket! Fan vad jag längtat! :D


Ett lila ljus brinner och det luktar lavendel i rummet

Jag har bestämt mig för att ta mig samman. Skriva en novell!
När ingen vill lyssna är det faktiskt bra.

Mötley Crue - Home Sweet Home

Jag känner att det var längesen jag uppdaterade. Har inte haft tid eller ork. Imorgon åker vi hem. Väckarklockan ringer om mindre än 6 timmar. Då ska jag upp och tvätta håret och sen städa hela jävla huset!! (Och vilken låt passar bättre än Home Sweet Home av Mötley Crue såhär kvällen före avfärd!? ^^)

Det ska bli skönt att få använda en bra dusch så att håret kan bli riktigt rent på 10 minuter istället för 35! Och det ska  även bli så jävla skönt att få ett eget rum igen. Känns lite jobbigt att man måste gå på toaletten för att vara ifred! (Och inte ens där egentligen eftersom det bara finns en toalett och det bor 3 andra i huset..)

Det har varit kul att bo här. Och Guild var asbra igår. När jag kommer hem och har sovit ska jag berätta mer. Men jag orkar inte inatt! Det enda jag vill göra nu är att läsa lite i böckerna jag köpte i antikvariatet på Tjörn och sen sova. Det kommer bli en lång dag imorgon ..

Får inte tag på Jojja. Jobbigt. Hon åker imorgon! Jag kan inte fatta att hon åker till Gotland redan! Men Matilda kommer också hem imorgon! Det är bra. Måste verkligen prata med henne. Det har varit så tomt hemma och det har inte funnits nån som velat sitta uppe och dricka te och snacka hela natten!

Nähä, Jojja svarar inte. Förmodligen har hon väl somnat medan hon väntat på mig.. Jag ska väl också gå och lägga mig. Känns ju inte lönt att sitta uppe och snacka med sig själv eller skriva sånna här onödiga inlägg som när man tänker efter innehåller extremt lite intressanta saker och är mest till för att fördriva tiden med! xD

God natt alla!
(Jag är hemma efter 18 imorgon tror jag!)

HAHAH xD

Har ni läst aftonbladet idag? xD
Dagens fråga är "Är det okej att ha sex offentligt?" och Kim Anderzon (skådespelerska) svarade: Ja. Vad ska man säga? Det är alltid kul att träffa folk!

.

HEUREKA!
(det var längesen jag skrattade så mycket..)

The Guild i Falkenberg

Den 17:e spelar The Guild i Falkenberg och om jag lyckas övertala pappa är jag där då! 11,9 mil - det är ju ingenting! :D

.

NEJ DU ÄR JU FÖR UNDERBAR ATT JAG BARA VILL SKRIKA OCH SPRINGA TILL DIG!!!!!!


Semester: Dag 1

Vi är framme. Eftersom mina föräldrar är sånna medianissar har vi med oss en laptop! xD (fast jag ska inte klaga för kattanten hade internetuppkoppling och det tackar man ju inte nej till!)

Just nu sitter jag på en röd pinnstol vid bordet. Mittemot ligger mamma och läser. I rummet brevid ligger pappa och läser tidningen och bakom mig står Filippa i min säng och blåser såpbubblor genom fönstret eftersom det regnar ute.


Gick upp rätt tidigt imorse för att hinna packa klart, städa och göra mig i ordning. När jag kom till Domkyrkan vid 11.50 var det redan fullt så jag fick STÅ hela konfirmationen, vilket inte var så trevligt med tanke på att den höll på i 1,5 timme. Under konfirmationsredovisningarna blev det lite segt, men så fort Matilda gjorde nåt piggnade jag till! xD Och jag började nästan gråta när hon läste "dikten"! *patetiskt*

Prästen verkade något lost.. ><

Efteråt gick alla ut och sjöng i en ring. Sen fick jag stå och vänta aslänge på henne. Hela Matildas släkt förutom Åsa stack hem så länge. 25 minuter senare kom hon och FY FAN VAD SKÖNT DET VAR ATT SE HENNE!  :'D Gav henne min present och sen skyndade jag mig till V-station där the rest of the family väntade.


Vi körde bil till Kungsbacka. Där fikade vi (of course - det är ju vi som är "Familjen Fika"). Jag åt en cookie och drack cola.

Sen åkte vi vidare till Kungsälv (nej, det är bara ett sammanträffande, allt här heter inte "Kungs.."!). Möttes av en tant som var helt fixerad av sin katt. Asså verkligen addicted!! xD

Hon visade oss runt. Köket, vardagsrummet och mitt & Filippas rum är i samma rum liksom. Och egentligen mammas & pappas också för det finns ingen dörr in till deras rum. Där inne finns det bara en säng. Inget annat får plats!

Det finns även en gäststuga där jag och Filippa skulle sova, men hon vågar inte det mer efter att jag skrämt upp henne! x/

Vi bar in våra saker och sen gick jag och Filippa på upptäcktsfärd. Tomten är verkligen stor! På framsidan är det en gräsmatta med äppelträd och trädgårdsmöbler. På ena kortsidan finns det ett hav av hallonsnår med alldeles precis lagom mogna hallon!

På baksidan finns det en skog med ett berg och när man kommer upp på berget har man världens underbaraste utsikt och det enda man vill är att ta med sig en picknick-korg och sätta sig där! :)

Efter nån timme drog vi iväg och käkade på McDonalds och handlade på ICA Maxi!


Nu är alla nötter slut och jag borde sluta så Filippa kan få ha datorn en stund.

Imorgon vill föräldrarna sova länge och slappa i solen, men jag vill GÖRA något!! I värsta fall får jag gå på Kyrkomusik-uppträdandet typ en mil bort! Detta är verkligen en håla! xD Men det är nära till Göteborg och det finns tydligen nåt föredrag om sniglar så säg inte att vi har tråkigt! ;D (HA-HA-HA jippi för mig som bor i stan! :D)

Hej då! :*


Hej då!

Om 20 minuter bär det av till Domkyrkan och efter det åker vi. Yes! :D

If u wanna know me, u..

Raderade precis ett långt inlägg om att jag inte vill åka imorgon. Ingen vill ändå läsa sånt! xD Om vi inte åker till nåt spännande ställe nästa år stannar jag nog hemma. Det är ju som pappa säger, jag kommer vara nästan 18 år då..
Jag är äntligen klar med strykning och dammsugning och städning. Det enda som är kvar nu är packning och sen ska jag sova. Lång dag imorgon och det är nog bäst att jag inte somnar i kyrkan...


Imorgon åker jag

Jag har jätteont i halsen. Och tvingas lyssna på nån klassisk musik.. >.<
Idag ska det städas och packas och strykas och allt! Har gjort ett litet schema (aah, me & jasmin like ;D), men jag ligger redan 10 minuter efter...
Kommer inte ha tid för något annat idag förmodligen. Men det gör inte så mycket, för imorgon åker vi. Till Bohuslän och bor i ett hus där (3 mil från Göteborg). Det blir nog mysigt. Bara inte Filippa gråter och längtar efter Salo lika mycket som förra resan..!

Och grattis till mig själv som har namnsdag idag! :)


ROBINS

JAAA!! Robins kommer tillbaka! :D I oktober. Och det kommer 10 program. Är detta bäst eller?! :D Jag ska lätt gå och kolla. Sånna minnen från förra gången! x'D

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article2873606.ab

Oh yeah-eah!

Jag och Jojja sörjer att EMD ska splittras. (HAHAHAHAHAHAH THANK GOD!)
Biljetterna till Stockholm kommer inte bli billiga.. Om jag beställer nu går dom på 1500 spänn! Men min underbara mamma betalar det mesta! Och det är ju värt varenda öre! (Förutom lördagkvällen! xD) Får väl börja spara nu.

Idag tvingar Filippa mig att packa.. Jag vill inte! xD Vi åker om 2 dagar. Efter Matildas konfirmation. Hoppas hon gillar sin present..


Ebba Grön - Die Mauer

Shoppingturen blev en stor besvikelse. Åkte runt till olika ställen, men ingen jävla skivaffär hade Live at Santa Monica '72. Köpte en anteckningsbok, men den var linjerad. Men jag hittade en konfirmationspresent till Matilda. Och en kalender!
Så dagen var ju inte helt bortkastad och pistageglass ju gott.
Imorgon fortsätter jakten på skivan och en bok. Men jag har kommit på världens bästa idé nu så det är lugnt. Och i värsta fall får jag beställa skivan från Ginza.
Idag på Nova sprang en kvinna ikapp mig för att säga att min kjol var jättefin och undrade var man kan köpa sånna. Då blir man glad.

Om 40 minuter är det SATC. Det ska jag se! :D

Blue Jean

Idag sticker jag till Nova. Måste handla konfirmationspresent och en Sundsvallsbok. Och DAVID BOWIE Live Santa Monica '72 om den nu kan tänkas finnas på Rocks. (?)
Imorgon går det en film på TV där Bowie har en liten roll. Prestige - SE DEN! :D (Det ska jag iaf! ;D)
Annars är det inget kul som händer idag. Jag ska som sagt ta tag i mitt rum. Och kanske toaletten..

Kväll

Idag fick jag 1500kr av morfar. Jag vet inte varför, men jag tror det var för att mina betyg var bra.
Matilda är en riktig kompis. Precis så som man vill. Som gläds med en istället för att vara avundsjuk. Det borde finnas fler sånna människor! :)

Mina hörlurar har gått sönder.. Förmodligen för att jag pillat bort limmet, men det är ändå störigt. Måste köpa nya. Imorgon helst.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Och mitt rum!

Att just du får va med mig ikväll!

Matilda har kommit hem! :D Jag känner att det bara blir bättre och bättre!! :D

- Jag har varit på festival och fått se BÅDE THE ARK OCH DREGEN!!!
- Jag har träffat min "tvillingsjäl"
- Jag kom in på Spyken
- Marina och Therese är förhoppningsvis inte sura längre..!
- Matilda har kommit hem


Idag fyller mamma år och morfar kommer hit. Av mig och Filippa fick hon en kräm och ett par lila örhängen. Av Salo fick jag ett bitmärke i handen! ><
Ikväll är det Allsång och Morden i Midsomer! :D Det blir trevligt. Måste nog städa..
Imorgon får jag väl sticka ut och leta konfirmationspresent och en Sundsvalls-bok!

Nu ska jag packa upp. Lagom till att jag ska packa igen! På lördag åker jag! :D

Let's dance

Fatta va dyrt detta sommarlovet kommer bli! Plus att jag ska betala för att tvingas se nån jag inte vill se! *mardröm* ;D
Har en lista på 23 saker jag måste göra denna veckan. 3 är strukna. ><

Om nån vill hitta på nåt denna veckan så ring! :D

Dagen efter.

Nu har jag vaknat. Behövde verkligen sova. Det känns mycket bättre nu.
Natten blev bra. Riktigt bra. Allt som behövde sägas sas. Och även mer.
Det är fantastiskt, underbart och helt otroligt. Det är detta jag behöver.
Detta jag har väntat på i flera år. Nu händer det och jag visste inte att det
kunde vara så jävla bra!

:')

''haha, så kände jag också! Exakt så...det va
liksom för bra för att vara sant!!! Det är helt
otroligt egentligen, att det kan gå så snabbt...
det har jag ALDRIG varit med om, inte ens i
närheten!!!!!!''

Du är underbar. Vi gråter. Men det löser sig. Det gör det alltid! :')


'Ola kan nog, han är så vig!'

Yes, nu är vi i Skåne och jag har inte dött av att min blåsa spruckit än. Är i Lund om ungefär en halvtimme. Under tiden snackar man porr med Jojja. Life is wonderful! ;)
Det luktar mat. Jag är hungrig. Hungrig, törstig, kissig, trött och har ont typ överallt! xD Ska jag klaga lite mer? *pervo-gubben*

SUNDSVALL: Dag 4

Nu sitter jag på tåget hem. Tydligen är vi i Östergötland eftersom vi snart kommer till Linköping. (Visst ligger det i Östergötland? xD)
Nu är det "bara" Småland och Skåne kvar. Mår lite illa av att sitta och skriva här, men det är det enda sättet att fördriva tiden utan att tänka allt för mycket på att jag behöver gå på toaletten. Hur länge kan man hålla sig innan man dör?
Kommer hem runt 18.30 - jag kan hålla mig tills dess! Kanske? :/
Skickar bilder till Jojja också. Det blev ju faktiskt en hel del bra! ;D
Nu regnar det ute.

Vilken skillnad det är på Sverige ändå. Runt Sundsvall var det skog och berg och hus lite blandat och folk gick ute och rastade sina getter. Här är det mest gräs och skog och i Småland är det bara skog i princip. Sen kommer Skåne! Yes. Varför känns det alltid så jävla bra när man närmar sig sitt hem? Det var som när jag varit hos Marina. Då var jag så jävla glad när jag klev av på Lunds station och hörde att alla snackade skånska så jag fattade vad dom sa! :D Det var typ underbart! xD

Har fortfarande ont i min rygg. Ska bli skönt att lägga sig ner sen. :) Jag tror Matilda kommer hem idag. Hon borde VERKLIGEN göra det. För att vara borta 3 veckor utan ett pip är smärtsamt!

Iiiiiiteeeems fooor reaal yeeah! (8)


SUNDSVALL: Dag 3

Sista inlägget innan internet lägger av:

Lördagen den 5 juli 2008, 18.24

Vi åt frukost sent och letade igenom alla tidningar. Vi var med. Såklart! ;D

Fixade till oss och satte oss i receptionen och snackade. Och drack skitäckligt kaffe bara för att liksom!
Sen bar det av till EMD-konsert! xD HAHAHA, vi bestämde oss för att inte skratta utan låtsas att vi var fans. Det var skitkul. Blåsa såpbubblor och rita hjärtan i ansiktet! xD

Danny blev typ kär i Jojja för de hade ögonkontakt rätt ofta tyckte jag. Eller så var det för att hon hoppade högst av alla och hade en neongul jacka! xD
Sen stack vi till myrorna och då regnade det som fan och sen stack vi till hotellet och sen för att äta. Tog aslång tid, men det var ändå kul! "Spring, bitch!" ;D
Sen skulle Jojja och Therese åka hem. Sorgligt. Jag vet inte hur många gånger jag kramade och pussade och smekte Jojja. Oräkneliga gånger tror jag! xD När vi kom till stationen var tåget inställt. Tyvärr var de ändå tvungen att åka i alla fall. I buss! ><

Fan va jag saknade Jojja. Direkt när hon gick på bussen! xD (Galet!!!) Saknar henne ännu mer nu! Måste prata med henne imorgon. Annars är det knas.
När de åkt (efter många slängkyssar och charader! xD) gick jag tillbaka till hotellet. Runt 19 gick vi ner till Gatufesten och kollade på Amanda Jensen. Dåligt. Falskt. Stack sen till Håkan. Tänker inte kommentera låtar och röst för alla vet ju att jag inte gillar honom, men han var ju underbar mot fansen. Helt jävla underbar! :*

Köpte godis och nu vilar vi lite på hotellet medan vi kollade på Scrubs. Maratonet är helt tråkigt. Nya avsnitt ju! ><


Hellacopters ikväll och det kommer bli mys. Hoppas de kör Carry me home! ^^


Senare, 23.46:

Jag dör. Dördördör. Är hemma från Hellacopters och gissa vem som var där? DREGEN!!!! :D

Och vet ni, vet ni, vet ni?! :'D Han var extra sexig idag och jag dog typ då. Nu måste jag lyssna på massa Backyard Babies känner jag.

Helt plötsligt kom han bara ut och var underbar hela han! Älskar hans hjärta. Det är så fint! :*

Nä, nu ska jag sluta skriva om Dregen, jag tror alla förstått att han var (OCH ÄR!) underbar!

Under Hellacopters hamnade vi bland en massa gubbar som dansade sina löjliga danser och headbangade! xD Mycket roande!

Nick var fin i sina kläder. Kennys frissa är speciell. Jag bara tänkte på om det hade hållt om jag hängt mig där! xD
Egentligen ville jag stå längre fram och hoppa och skrika och allt, men jag orkade helt enkelt inte. Så jag och mamma stod några meter bak istället! :)

Detta är fan den bästa festivalen jag varit på - ever! Den var så underbar på många sätt. Banden var bra, folket var trevligt, sakerna var roliga - allt var helt enkelt bra! :D

Men trots allt ska det bli skönt att komma hem. Nu när inga Arkfans är här är det ju inte lika kul! xD

Ska bli skönt att komma hem och sova ensam i en säng på ett eget rum. Bara allt med tågen funkar imorgon så vi slipper buss. Jag klarar inte buss! ><


Nu ska jag avsluta hela festivalen med att packa istället för att gå på efterfesten i rummet längre ner dit jag är bjuden! xD


SUNDSVALL: Dag 2

Nätverket är lite comme ça comme ça här. Det är därför jag publicerar allt lite sent. Sket i att sova igår. Skrev ett nytt inlägg istället. Det kommer här:

Fredagen den 5 juli 2008, 05.19

Idag (eller egentligen igår..) åt vi frukost och fixade till oss någorlunda snabbt och kom ner till festivalområdet vid 10 tror jag. Då satt det redan en hel del människor i kön! En del av de var surkärringar och sa att vi trängde oss. Jojja var UPPRÖRD! X'D

Det var trevligt att sitta där. I alla fall under den tiden det var skugga där. När solen började lysa blev det jobbigt. Orkar inte berätta allt som hände i kön, men runt 3 fick vi som köat VIP-band till festivalen. Det var asschysst av Gatufesten att fixsa det! FFF! ;D

Nån gång runt 4 åt alla (jag, Therese, Jojja och alla mammor) på samma restaurang som igår. Denna gången åt jag Pasta Pollo. Trevligt! (om man räknar bort när min mamma berättade dirty stuff! xD)

Vi skyndade alla tillbaka till hotellet och Jojja lämnade lakan och sånt och hämtade kartong att göra skylt av! ^^

Sen kom vi tillbaka och köade igen. Majsan fick damp. Fetdamp. Precis innan insläppet blev det kaos. Nästan! xD

När vi sen släpptes in före alla andra (VIP! :D) sprang vi och fick asbra platser på andra raden, i mitten men ändå lite till höger - PRECIS DÄR JAG VILLE STÅ! :D

Eftersom Jojja alltid vill sitta så satte vi oss ner och väntade. Men vi hade ju rätt behagliga kuddar! ;D

20.00 började Jill Johnsson spela.

Jill: Jag ska köra en Dolly-låt till!

Jojja: En tråkig låt igen?

Ja, det var verkligen tråkigt!

När det var slut var det en timmes paus och då började det ÖSA NER! Jag och Jojja gömde oss under ett paraply och helt plötsligt kom en tjej till! xD HAHAH, knaas.

22.00 var det Mando Diao. Dåliga. Riktigt dåliga! Man ville ju bara att det skulle ta slut! >< Ingen publikkontakt och alla låtar lät likadant!

Dessutom var då en kille tafsade som mest på mig och Jojja. Ett tag körde han typ upp hela sin hand i Jojjas skrev! USCH!!  

Sen var det ungefär en timmes paus igen och jag och Jojja (och alla andra Angelheads! ;D) var riktigt uppspelta och nervösa!!

Några minuter över 00.00 äntrade The Ark scenen. Fan, då grät jag nästan! (redan liksom! xD) Hela konserten var helt underbar och magisk och vacker och det var jättkul att de spelade lite låtar dom inte kört så mycket innan. OCH!! De körde Tell me this night is over! :D

Orkar faktiskt inte berätta in i detalj vad som hände, men det var i alla fall GALET BRA och både jag och Jojja gillade att det var lite porr också! ;D

Efteråt var vi helt uppe i varv. Typ höga av all lycka. Köpte korv och sen satte vi oss och väntade på Ark. Halv 3 kom Ola ut. Han var så fin. Frågade lite om konserten och berättade om nån gånggång och var bara allmänt vacker! Efter det hade typ lyckoruset nåt sin topp för längesen!

Håkan Hellström kom ut efteråt också.

Håkan: Kan inte jag komma ut här eller?

Jojja *skitglad*: Nej, du kan inte komma ut och vi kan inte komma in! *trillar på stängslet* X'D

Var hemma runt 3 och då drack vi te (från Jojjas te-väska). Till typ halv 5 eller nåt. Några killar kom ut och började stöta på oss. Ville typ att vi skulle ha nån fest. Det ville inte vi! (Vi ville diskutera Arkkonserten, angelheads och Bowie)

Kille: Har dom ismaskin här?

Jojja: Ehm, nää.. XD

Kille: Vafan är detta för hotell? Dom har ju inget! Guuud va krångligt. Man måste ju visa värsta leg när man ska in!

Tillsist fattade de väl vinken (herregud, dom var typ 8 år äldre än Jojja eller nåt..! xD) så de gick besvikna in på sina rum efter att ha bjudit in oss till deras rum. NEJ TACK!


Nu orkar jag inte berätta mer för nu måste jag verkligen sova!

Yesyes. Kommer snart ett till!


SUNDSVALL: Dag 1

Klockan närmar sig 5 och Jojja har nästan precis gått ner till sig för att hennes mamma tvingade henne! xD
Saknar henne fan redan. Det kommer vara så sjukt tomt imorgon när hon åker. Men just nu kan inte ens det gör mig ledsen för denna dagen har varit perfekt! HELT GENOM PERFEKT OCH BÄST!
Man kan nog inte vara så lycklig som jag är nu! Jag vill aldrig mer åka hem! Jag vill stanna här med Jojja och Ark forever!
Hinner inte skriva om kvällen nu för jag ska upp om bara några timmar igen, men nu när jag äntligen har internet kan jag passa på att publicera inlägget jag skrev om igår. Det var också supermegabäst igår! 

Fredagen den 5 juli 2008, 01.34

Dagen började med att vi tog tåget från Lund C kl 09.28. Jag var något nervös, men det var faktiskt inte så farligt. (Men under natten hade jag somnat och vaknat om vartannat för att jag var så nervös. Resultat: Sov 2,5 timmar ungefär..)

Tåget till Stockholm tog typ lite mer än 4 timmar. Jag satt mest och chattade med folk och kollade på Vänner.

Väl framme i Stockholm var jag så jävla nervös. Jag var nästan illamående. Jag åt bara 3 chickenbits och när jag nyste trodde jag att jag skulle spy upp det igen - så nervös var jag! :O

Jag och mamma gick ner på stationen och väntade. Bara en liten stund senare ser jag Jojja. Smal, lång, solbrills inne och sin otroligt snygga Bowietröja.

Aaah! *spring, spring och kram som på film* ;)

Vi pratade bara lite kort för att tåget skulle gå, minns inte ens vad vi sa, men nervositeten släppte. Egentligen skulle jag och Jojja sitta tillsammans i förstaklass och dricka gratis te, men det blev inte så för båda våra mammor somnade! .__.

Väl framme i Sundsvall (wtf, jag är i Norrland men jag ser varken snö eller renar *besviken*) gick jag, Jojja och mammor till hotellet. Receptionen var väldigt flådig och överfull av nallar (varför?). Rummen var däremot inte riktigt som på bilden på internet! xD

Jag och mamma fick ett rum på femte våningen, medan Jojja och hennes mamma fick på första! :O

I receptionen träffade jag också Therese. Och Emms för första gången! :) Kul! :D

Stack direkt upp och bytte om till min otroligt snygga Bowietröja! En halvtimme senare träffades vi nere i receptionen och gick till området för Gatufesten. Banden man får här är fula. Riktigt fula. De är röda och så står det Sundsvalls gatufest 2008 på dem. Jojja fick ett oranget.

Innan vi började med det riktiga festivalandet var vi ju bara tvungna att vara med i en tävling. Man kunde vinna en cykel. Min motivation var: Jag behöver en cykel och älskar Magnus! (Detta var ju en lögn, men vafan - JAG VILL HA CYKELN! XD)

Vi började med att kolla på Patrik Isaksson. Jag vet inte om Emms och Therese skämdes över att stå med oss eller över att visa att de kollade på Patrik Isaksson, men de stack i alla fall iväg och ställde sig längre bak.

Jag och Jojja däremot! xD Vi ställde oss så långt fram det fanns plats och "diggade". Vi kom även på att Patrik har 3 olika sorters fans. Så fort vi såg en sort senare under kvällen kallade vi dem "Pattesort"! xD (Sen fanns det ju killar också som var kära i honom, men det är en helt annan historia! ;D)

När Patrik Isaksson spelat klart gick vi för att träffa morsorna och sen gick vi och åt. Eller ja.. de åt. Jag drack! xD

Det var så sjukt kul när vi satt där! Vi snackade om allt möjligt, men det ledde ALLTID tillbaka till Bowie. HAHAHAHA x'D

När vi käkat klart träffade vi Therese och Emms och så kollade vi lite på Gary Moore. Stor besvikelse! Det var en gubbe som ville stajla. Hela tiden gitarrsolo. Vi stack efter 25 minuter. Jag tog Jojja i handen och vi gick bort till Hardcore Superstar.

De var lite försenade (20 minuter..). Men de var helt klart värda att vänta på - de var fan kvällens höjdpunkt! xD

Så jävla kul och skönt det var att vara där! Med en Jojja man halvhängde på och hoppade upp och ner och armar och händer och.. nä, det var så kul! :D

Och sen - som vanligt - kastades det vatten. Och, såklart, fick jag och Jojja massa över oss! Nånstans i mitten av konserten träffade vi Emms och Therese också!

Efter det köpte jag och Jojja varsin varm dricka. Den var inte så god. Jag kastade halva. Vi gick till stora scenen och kollade på Magnus Uggla.

Nån kille tafsade på min rumpa och ville ha med mig och Jojja på fest hemma hos Svenssons. Det ville inte vi! (Fulla människor på festival är oftast bara jobbiga! -.-)
Jag, Emms och Jojja stod och hoppade. Och när Jojja var tvungen att gå hem stannade jag och Emms kvar och hoppade som galningar. Jag måste erkänna att jag egentligen inte gillar Magnus Uggla men jag kunde fan inte låta bli att hoppa till Kung i baren och jag kunde inte låta bli att skrika ut Let's go ner på stan! Hela den konserten var helt härlig. Jag och Emms bara hoppade och skrek och hoppade ännu mer och klappade. Alla kollade - men vafan! Folk borde sluta vara tråkiga och HOPPA istället!!!

Fick ett jättegulligt sms från Jojja och hon är så bra. Verkligen! :D
När Uggla spelat klart skildes vi åt och jag och mamma gick tillbaka till hotellet. Sms:ade Jojja och vi drack te en kort stund. (Jojja hade med sig sin te-väska! :D) Sen stack hon in till sitt rum och jag in till mitt och nu sitter jag här.

Ja, det var det jag skrev igår. Nu ska jag nog sova. Om jag kan.. 
Livet är så underbart just ni. På riktigt!
Godnatt!


På väg till Sundsvall (Kl: 11.04)

Nu sitter jag på tåget till Sundsvall. Eftersom min mamma är jättesnäll och bokar förstaklass har jag tillgång till trådlöst nätverk! Yesyesyes, resan är räddad! :D
Sitter mittemot mamma. Brevid henne sitter en kille i jättestora, guldiga brills.
Brevid mig sitter en tant som bara vill snacka biljettpriseroch begravning. Suck. Jag lyssnar på Ebba Grön istället.
Just nu kör vi bara genom massa skog vilket betyder att vi måste vara i Småland. Oj, där kom lite vatten också! xD
En gubbe sitter och glor på mig. Måste erkänna att det är lite läskigt.. .__.
Vi har snart åkt tåg i 1,5 timme. Tiden har gått jättesnabbt! Jag har läst Mojo, Men helst av allt vill jag hångla med nån och jag har kollat på David Bowie - Heroes-klippet 8,5 gånger.
Känner att jag är lite sugen på kaffe. Men jag orkar inte resa på mig.. Ola är i tidningen. Det är trevligt.

Imorgon åker jag till Sundsvall!

För en timme kändes det som att jag hade full koll på läget, men just nu känns det som totala motsatsen..
Jag har inte börjat packa. Jag har inte städat mitt rum. Jag har inte städat toaletten. Jag har inte köpt en tröja. Jag har inte köpt märkpennor. Jag har inte köpt present till mamma. Jag har inte strykt mina kläder. Jag har inte gjort något av det jag i princip borde vara klar med vid dethär laget. Shit!

Natt

Borde verkligen gå och lägga mig nu. Inte för att klockan är speciellt mycket (på sommarlovet går jag i princip aldrig och lägger mig före 4), men om 2 dagar (egentligen bara 1 dag) åker jag till Sundsvall. Tidigt!
Men jag kan inte sova. Jag är alldeles för upplivad för det. Jag kom in. Om 1 månad och 18 dagar har jag redan varit på min allra första dag på Spyken. Det kommer bli så jävla bra känner jag. Det är min tur nu - faktiskt!
Och nu när jag vet att jag kom in behöver jag inte sitta och gräma mig över att mina betyg var dåliga. Om det inte hade varit ett helvete så hade jag orkat mer och fått bättre. Men nu blev det som det blev och mina betyg fick lida.. (Men att ha MVG i SO, svenska och engelska känns rätt bra nu när jag ska gå Samhäll!)
Imorgon måste jag vara väldigt strukturerad om jag ska hinna med allt som måste hinnas med innan Sundsvall. Mer saker måste köpas och en Bowiebild måste tryckas ut. A4 papper kanske blir bra i alla fall? Just det! Idag har jag lagt hela min månadspeng på saker från Media Markt. Fattar inte hur det kunde bli så jävla dyrt?! 2 paket fotopapper och ett (om jag ska vara ärlig rätt fult) skydd till min iPod touch. Och ett nytt USB. 446 kr! Är inte det helt sjukt?!
Fast när jag tog ut pengar fick jag en glad överraskning när jag såg att jag hade 2500kr kvar på mitt konto. Och mamma är skyldig mig 2000kr! Känns bra. Känns mycket bra! (Fram tills Scrubsboxen kommer och jag är skyldig henne massa pengar! :O)
Känns som detta blev ett världigt långt, tråkigt och ointressant inlägg, men jag fortsätter i alla fall! (För Carolines skull! xD)
Förutom allt det så köpte jag fina pluppar att limma under ögonen. Tyvärr var saken till Jojja slut.. Köpt ett kort till mamma också. Får ut och fortsätta leta imorgon! (Men Caroline och Emma gav mig ju bra idéer. Not!)
Var på Hannas och Yrsas vernissage idag. Trevligt. Längtar efter Carolines och Elins! ^^ 

Mina fötter är kalla och jag vill testa det nya iBob-skyddet.
So long!


Gymnasieintagning

Nu ska jag kolla intagningen. Om jag inte kommer in lämnar jag aldrig mer min säng!!! ><




16.19
JAG KOM IN! JAG KOM IN, JAG KOM IN, JAG KOM IN!!!
FY FAN VAD JAG ÄR BRA! :D:D:D:D:D

Vänner 602

Phoebe: Oh, there's a cab! Taxi!! Good timing, my God, huh? Here you go.
Rachel: Yeah, we're, we're actually just gonna walk ‘cause it's right up there at the Angelica.
Phoebe: Oh, the Angelica!! Go! Go!
(lite saker händer, sen kommer Rachel tillbaka.)
Rachel (till föraren): Okay, stop-stop! Phoebe?!
Phoebe: Hey Rach!
Rachel: What was that?!
Phoebe: Sorry, mix up. Hey, how was the movie?
Rachel: I haven't seen it yet!
Phoebe: Well then you'd better hurry! The Angelica! Go! Go!
Rachel: Noooooooo!!


RSS 2.0