Garfunkel

OMG! Garfunkel kommer till Göteborg. Fattar ni? Art Garfunkel?! :D
Mamma är sugen på att åka faktiskt. Kanske kanske kanske det kan bli nåt?
Då hade jag varit världens lyckligaste! :D

Natt

Har inte gått och lagt mig än. Det är så fruktasvärt skönt att vara ensam uppe och lyssna på musik i mörkret. :) Och om jag vill ha chansen att använda datorn får det bli såhär mitt i natten! Jag har även passat på att skicka iväg ett mail till E för att förklara situationen här just nu. Och ett till Matilda. Har även städat rummet. Imorgon ska jag dammsuga och skriva en någorlunda bra presentation av Tobias på engelska. Det kommer gå.. sådär. Kan vi inte sluta presentera oss själva och varandra hela tiden? Jag undrar lite hur det blir med datorkunskapen. Sista lektionen att arbeta med Power Point skulle vara på fredag. Då är det DD. Hmm..? xD

Okej, jag svamlar. Längtar till 26 september så jag håller på att dö. Det kommer bli så kul. Och mysigt. :)
Berättade förresten för mamma att Ark ska spela i Grekland nästa vecka. Hon var direkt på. "Jasså, vaar?" xD På måndag ska hon lämna en lapp på sitt skrivbord där det står att hon inte kommer komma på tisdag eller onsdag p.g.a. en familjeanlägenhet och sen kommer vi ta första bästa plan till Grekland och se Ark. Och när jag kommer dagen därpå till skolan helt solbränd i ansiktet eftersom det var en utomhuskonsert kommer jag skylla på att jag var hemma och hade rödsot. Bra plan!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Gick upp sent, vilket var skönt. Åt frukost vid 3. Kollade på Sanningen om Rödluvan tillsammans med Filippa. Den var jättebra i början, men sen sög den hårt så vi orkade inte ens se klart den och bytte till Vänner! xD Jag har märkt att Filippa inte ens behöver ha text längre. Hon har redan sett dom så många gånger att hon kan dom + att hon äger på engelska. När jag var lika gammal som henne kunde jag knappt prata om jag minns rätt. Och vissa personer i min klass var fortfarande på stadiet där man säger "fink" istället för "think". xD

På kvällen satt jag och mamma och lyssnade på Simon and Garfunkel. Hon med vin och en bok, jag med starkcider och min dagbok. Läste lite från tiden innan jag träffade Jojja och mina tankar om henne. Det är jättekul nu. xD Lite senare satt hela familjen och kollade på Sky. (Eller ja, jag och Filippa låg i soffan och myste! ;D)

Btw, sa jag att mamma har köpt Blod, svett och dårar till mig? :D Bara sådär! Det var mycket snällt. Har inte börjat läsa den än för jag håller fortfarande på med Mig älskar ingen (mkt bra - läs!), men såfort jag läst ut den ska jag börja på BSOD. :D
Bästa Backyard Babies låten just nu är nog Be Myself And I. Försökte komma på hur länge jag lyssnat på dom idag. Gick inte så bra. 2 år? 3 år? Rätt länge i alla fall! xD

Tveksamt om någon kommer läsa detta. Grattis om ni gjort det!
Hoppas det händer något kul imorgon! (?) :D

I'm back!

Hej alla! :)
Jag vet att det var längesen jag bloggade.. (2 dagar är lång tid för mig! xD)
Anledningen är att jag inte mått så bra dom senaste dagarna. Det mesta har varit helt fucked up och förlåt Jojja & Matilda för att jag har tagit ut en del på er..
Orkar inte berätta nåt om dagarna.. Ingen framgång med Mr D iaf. Skit också!
Nu ska jag sova. Men jag lever iaf. Så nu vet alla det! ;D

Onsdag

Som vanligt är jag redan efter med min planering. Och det blir ju inte bättre av att jag sitter här. Men jag måste vila min mage lite..

Idag hade vi diagnostiskt prov på matten. Det gick väl rätt bra får jag nog ändå säga. Har ju säkert några fel, men jaja. Så kan det vara! x) Sen hade vi historia & svenska. Diskuterade typ framtiden och varför historia är bra. Jag räckte upp handen, men Johanna tog aldrig mig? ><
På svenskan satt vi bara och snackade för att typ lära känna varandra. Hamster-tjejen borde nog döpas om till klätter-tjejen..

Efter lunch var det idrott. Svennis verkar bra! xD Mycket bättre än Mille (ehm, svårt? xD)!

Nej, nu ska jag börja på min planering. Imorgon är det "lära känna varandra"-dag.

Tisdag

Folk är elaka. Oavsett om det är meningen eller inte - folk är elaka!
(Och alla som tycker jag är elak som inte kommenterat deras blogg på länge så är det för att jag inte har haft tid. Men kommentarer kommer - tro mig! ;D)

Har ont i huvudet och magen. Trodde jag skulle somna på SH idag. Filmen om Aralsjön var något sövande! x) Jag ska skärpa mig. När det gäller allt!

Imorgon är det onsdag vilket betyder: GYMPA! 
Åhåhåhå, jag ska sova vid nio så jag slipper ångest!  


Kväll

Franskan & engelskan är fixad. Skrev extra stort på franskan, men skitsamma! :P Jag orkar inte riktigt bry mig mer om det! xD
Hoppade över träningen och städade istället. Måste egentligen skriva frågor till Elisabeth också, men jag tar det imorgon. Det är nog bäst så. Annars blir det väl bara flummfrågor! xD

Filippa hatar att jag spelar Simon and Garfunkel hela tiden, men jag kan inte hjälpa det. Har kommit in i en S&G-period som man gör ibland! :) Mamma och pappa uppskattar det iaf! ;D
Jag: *sjunger till pappa* Are you goin' to..
Pappa: *stämmer in* ..Scarborough fair?

Nä, nu väntar mamma och pappa med te. Filippa ska gå och lägga sig.
Lalalala, det finns ingen bättre glädje än skadeglädje! ;D

Måndag

Det var så bra igår hos Matilda. Te i hennes säng medan vi snackade om allt som hänt den senaste veckan. Hoho, det var mycket det! (Som alltid..)
Mådde inte så bra när jag kom hem, men sånt får man ta. Ångest & lite sömn ska inte blandas..

Första måndagen med SP1c var bra. Började med franska kl 10 och det var jävligt skönt. Vi fick typ ett häfte med uppgifter OCH facit! XD Sen hade vi SH och det var jättekul. xD "Studiebesökförsök: Testa polisen"

Sen var det lunch (måste det alltid vara så lång lunch? -.-) och sen engelska. Kul på engelskan med. Först skulle vi typ hitta nån från Finland i klassen (good luck med tanke på att det inte finns nån! xD) och sen bestämma vad vi ska göra dom andra lektionerna. Speak, read & write var våra förslag. Eller nåt! x)
Och sen skulle vi rita och berätta och såklart hamnade jag med Tobias som hade värsta utläggningen som jag nu ska återberätta för alla (good luck!)..

Kom hem och började skriva på min franska, men det sket sig efter typ 5 rader. Vet inte vad jag mer ska skriva. Jag kan inte franska! Jag ska fan byta till italienska. Dom får sitta och titta på engelska filmer! :O

Nej, nu ska jag nog ta itu med franskan i alla fall. Och om jag är riktigt duktig även träningen! Den som lever får se!

Just det, hotell till Göteborg ska också bokas.
Imorgon är det en månad kvar. Yes!


Söndag

Ikväll ska jag hem till Matilda. Det ska bli skönt. Äntligen träffa en människa man inte måste vara överdrivet trevlig mot och jätteglad hela tiden. En som känner en.
Fram tills dess ska jag städa och stryka. Och bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Kommer nog inte hem allt för sent. Skola imorgon igen. Helgen går så snabbt!

(Jojja, om du ser detta - svara på mitt sms!)

Lördag

Jag sov 12 timmar i natt! Det var behövligt. Men jag var fortfarande trött när jag vaknade! xD
Stack till Nova med mamma och köpte 9 block till skolan och ett flikgrejs som jag inte vet vad jag ska ha till än. xD När vi kom hem stack vi och hämtade morfar som kom hit och fikade och åt.
Jag sitter och kollar på Music and Lyrics. Tråkig. Men mest för att ha nåt att göra. Folk är så upptagna. För upptagna!

Pappa: Ska du ta emobilder..oj, egobilder!?


Helg, m-hm!

Det är tur att jag har Jojja som jag kan berätta allt för. För till sist gjorde jag det. Även om jag lovade mig själv att inte göra det. (Tack för att du finns, verkligen!)
Efter det hade lite av ångesten släppt, så jag kunde sova. (Och alla vet ju att sova är livet - right Marina?! ;D *dåligt internskämt* )
Dagen har varit bra. Fast lite seg. Geografiläraren verkar väldigt bra. Datorkunskapen var kul. (Haha, tss.. *oups* xD)
Något annat av intresse som hände idag? Nä.. fick sluta 45 minuter tidigare, vilket var skönt. Äcklig mat. Jag ska intervjua Elisabeth. Klart slut om skolan!

I alla fall så är det jätteskönt med helg så att jag får SOVA! (Känns som att det i princip är det enda jag skriver om här.. xD) Morfar kommer imorgon. :) Och om jag har riktigt tur får jag träffa Matilda. (Fan va hon är busy och populär då!)

Allt jag tänker på är hur Garfunkels hår egentligen känns? JAG VILL RÖRA! JAG VILL RÖRA! The Boxer är bäst! :D (H)

Nu ska jag gå och kolla på Casanova (Heath! :*). Det betyder popcorn och alkycajdööör! :B

HELG

Fy fan vad skönt med helg!
JAG MÅSTE FÅ SOVA!

Spyken: Dag 2

Gud vad trött jag är. Och det har bara gått 2 dagar. Får väl lägga mig tidigt ikväll. Kanske skippar Flogging Molly.. Jag vill sova!

Idag har jag lärt mig dom flesta namnen. Även killarna. Nu vet jag vem Jonatan, Anton, Tobias och Martin är. Och Jon! ;D Vi börjar komma varandra närmare och idag har jag berättat att jag är rädd för Salo. (Bad idea?)

Idag har vi även haft våra första lektioner. Första var matte med en kind of weird 62-årig tant. Ulla. Får väl se hur det blir! xD Hade franska sen och SÅKLART blev det som jag trodde. Intervjua varandra och och sen ställa sig upp och berätta på franska om den personen. Suck. Och jag råkade säga "imorgon" istället för "halv".. Bra första intryck! ><

Efter lunch var det svenska. Johanna verkar jättebra. Vi ska ha henne i historia också. Kommer nog bli jättebra. Mina 2 favvoämnen!
Hade engelska innan vi slutade. Martin heter läraren och han verkar bra. Han hade bott i England, vilket hördes för han hade fin engelska! (Med lite svenskbrytning, vilket var tur - annars hade jag kanske blivit kär! ;P)

Alla verkar för övrigt trevliga och snälla och ingen har kallat mig emo.
Jag gillar Spyken.


Spyken: Dag 1

Det blev en bra första dag. Men om nån mer vill att jag ska berätta om dagen spyr jag! Alla har blivit så stora. Jag har börjat gymnasiet, Matilda har börjat nian, Filippa har börjat mellanstadiet..
Dom vanliga lektionerna verkar starta på riktigt imorgon. Redan?

Therese favoritlåt på radion, men den enda som kan rädda mig nu är Bowie!
(Vad hände egentligen? Sa jag nåt dumt eller slutade det bara funka? Om jag hade varit på bättre humör hade jag använt en telefon, men nu är jag inte det så jag kommer inte det!)

SPYKEN IMORGON!

Men hej alla trogna läsare! (?)
Detta blir det sista blogginlägget jag skriver som ogymnasist (?).
Imorgon blir jag officiellt spykist and I like it! :D

Jag är fortfarande inte nervös. Fattar inte varför..
Har i alla fall hittat kläder nu. Mina "jag-är-så-jävla-ball-så-bli-vän-med-mig-och-kalla-inte-mig-emo"-kläder.

Nu väntar bad. Man måste vara extra snygg imorgon! Första dagen OCH skolfoto! :D

The Joker

Jokern är nåt av det bästa som hänt mig och Marina! :'D <3


SAMMANFATTNING AV SOMMAREN 2008

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
En massa saker. T.ex. var jag i Sundsvall för första gången.
Dog någon som du kände?

Vilka länder besökte du?
Sverige & Danmark
Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Fler konserter!! :O
Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
4 juli
Största misstaget?
Jag tror inte jag gjort några misstag i sommar, eller?
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skadat mig, ja!
Bästa köpet?
Backyard Babies-skivan och min giganta Bowieposter tror jag! :D
Vad spenderade du mest pengar på?

Skivor?
Gjorde någonting dig riktigt glad?
En massa saker. Att jag kom in på Spyken, Jojja, Sundsvall, BYB mm.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
FUCK OFF AND DIE!
Va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
GLADARE!!! (helt klart!)
Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat
Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting.
Hur tillbringade du midsommarafton?
Hemma med da family!
Blev du kär i sommar?
Yesbox: JOKERN! :'D
Favoritprogram på tv?
Sex & the city kanske..
Bästa boken du läste i sommar?
Vingklippt ängel kanske. (Fast jag har lite kvar i den.. Men dom andra böckerna var bara halvbra! ;D)
Något du önskade och fick?
Ja.
Något du önskade dig men inte fick?
En Bowieturné.
Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Var och grävde olagligt i Scillaskogen! ;D
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Klart!
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
Så jävla cool att din mamma skulle svimmat!
Vad fick dig att må bra?
Sundsvall :D
Vem saknade du?
En massa människor.
Sommarens sötaste?
Filippa
Sommarens hetaste?
Dregen, Jokern, Bowie..
Sommarens största kärlek?
Torrschampoo
Sommarens besvikelse?
Att ingen var hemma när jag var hemma & tvärtom!
Sommarens bästa?
Sundsvall
Sommarens snällaste?
Matilda!
Sommarens roligaste?
Pappa


WHERE WERE YOU?

Okej, jag sover inte än. Kan inte sova. Eller ja.. Jag har inte försökt ju. Har inte ens gått och sminkat av mig än.
Tänk att jag börjar gymnasiet om 1 dag. Imorgon är sista dagen innan jag officiellt är stor och går på gymnasiet. Jag är inte ett dugg nervös - varför?
Förmodligen kommer det väl bli annorlunda på onsdagmorgon. Förresten, vad ska man ha med sig? Och på sig? oO

Det finns 2 personer som MÅSTE kontakta mig imorgon - ni vet vilka ni är!

Tillsist, innan jag tvingar mig i säng, vill jag bara säga att det bästa sättet att ta livet av sig är att hoppa från den översta våningen på Illum i Köpenhamn. Glöm aldrig det!

I guess I got saved by the bell

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp om drygt 5 timmar.
Det blev ingen Malmöfestival ikväll. Jag orkade inte det.

Marina och Therese åkte hem idag. Det känns så tomt här utan dom. I en hel vecka har jag haft folk att snacka med till typ 4 på morgonen, men nu är allt som hörs Nickes röst som sjunger Saved By The Bell.

Har två getingstick i nacken. Det svider och kliar. Espresso House borde inte ha ett getingbo bakom sin soffa inne.. oO

Tillslut måste jag bara avsluta med detta mysklippet med Dregen:
"Det tycker jag faktiskt man kan unna sig när man ändå går upp
så tidigt. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen!"

BYB på Sundspärlan

Skulle egentligen bloggat igår, men då funkade det inte.

Backyard Babies var helt underbara. Dregen var fantastisk! Han hade sån publikkontakt. Kändes som han tittade på en hela tiden! Det enda störiga var att jag blev bakputtad av en kille som var 2 meter lång och luktade sån sötäckelparfym! Och han diggade inte, han juckade. Mysigt för mig som stod bakom som fick hans ass i magen hela tiden. Tillsist fick jag sätta en armbåge i hans rygg så att han höll sig på lite avstånd.
Det var vissa som var helt vilda och hoppade rundor. Stod brevid en jättetrevlig tjej! :)

Men innan babesen var det Takida. Sög totalt. Jag trodde jag skulle dö av tristess där framme! Och sen stod jag ju typ på tredje raden för att få bra platser på Backyard Babies vilket gjort att det var rätt bra tryck om man säger så! ;D
När Takida först kom in på scenen började jag faktiskt skratta. Som alla såg ut! xD Sen när dom började spela fattade jag varför. Typ balladrock eller nåt? Det var hemskt i alla fall! -.-

Menmen, sen kom ju Backyard Babies och allt var glömt. Köpte en tröja. XL, men va fan! Jag ska ha den i alla fall!

Ikväll blir det Moto Boy på Malmöfestivalen. Kolla inte på det! xD
Och imorgon åker dom hem..

Marina (:

Marina är här. Vi har det bra!
Tjingeling! :*

...

Jag är 16 & patetisk. Och idag ljög jag för min bästa kompis.
Omedvetet sparkade hon på mig när jag redan låg ner.
Och omedvetet sparkade jag på Filippa när hon redan låg ner.

Jag är 16 & patetisk.


Jag är bra! ;D

Ikväll lyckades jag bränna mig. Och skära mig. Lyckat.. oO
Måste städa och allt egentligen. Ååh..

Det händer för mycket nu. Jag hänger inte med! Jag försöker verkligen, men det kan ju inte fortsätta såhär - det inser jag själv. Jag intalar mig själv att det är okej att säga nej, men seriöst? Är det det?

"Du är så jävla bra. Vad hade jag varit utan dig? Jag hade inte varit något. Du är fan den underbaraste personen jag har haft. Du är så himla svår att beskriva. Det går inte att göra det, jag kan inte hitta ord till dig. Men du är mig det vackraste jag nånsin kan få. Det är inte många som haft sån tur som jag har haft att få dig som vän. Du är så saknad! <3 Älskar dig så enormt mycket."

Jag gillar fina sms.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Detta har varit några av dom bästa dagarna detta året! Jag hade inte behövt vara orolig! Jojja var lika fantastisk och om det är möjligt tror jag att jag älskar henne ännu mer! Tveksamt om hon gör det för efter 5 dagar tillsammans har hon nu fått reda på alla mina brister (som det brukar ta typ 1 år för andra att få reda på..)! xD

Ramlar världen samman när man inte är hemma? Eller är det för att när man är hemma så kan man få lite små-smashar varje dag, men när man varit borta får man allt på en gång när man kommer hem?
Jag är i alla fall för trött för att ta itu med något av det ikväll. Det får bli imorgon.

Nu ska jag sätta på mig mitt nattlinne som är helt nersprutat med Jojja-parfym (precis som min dator.. ;D) och dricka te.
Inte ens te känns lika inbjudande utan Jojja..

     

Hos Jojja

Nu sitter jag i sängen hemma hos Jojja.
Det finns faktiskt trådlöst nätverk här.
Här är lovely så ni behöver inte oroa er. ;D
Berättar nog mer när jag kommer hem!

Imorgon!

Reklam i SATC så jag passar på att blogga lite. Om 10 timmar sitter jag på tåget. Än så länge har jag inte packat klart, inte städat klart och inte fixat nåt.
Har fortfarande lite resfeber, men det har faktiskt blivit bättre. Och jag längtar jättejättejättemycket efter att få träffa Jojja igen! :D Ska bli underbart. :)
Sitter på tåget från 09.28 och ungefär 3 timmar framåt. UNDERHÅLL MIG!!! Logga in på msn, smsa eller ring!

Nu börjar det. Hej då!

Kan det vara Borg? xD

Var inne på myspace och kollade lite. Tänkte lägga till Nicke Borg (ni vet, sångaren i BYB) som vän. Då kommer detta meddelandet upp:
Nicke Borg godkänner bara förfrågningar om att lägga till någon från personer han/hon känner. Du måste ange antingen Nicke Borgs efternamn eller e-postadress för att skicka förfrågan.
Är inte det nåt av det mest korkade ni läst!? Åh, vilken extremt svår fråga! xD

oO

Lyssnar på We Don't Celebrate Sunday's och försöker att inte tänka för mycket. Resfeber och ångest borde inte blandas! Mamma och pappa tjatar om att jag måste städa och packa och stryka och greja. Jag vill inte göra det. Jag orkar inte göra det. Jag vill läsa Vingklippt ängel och dricka en kopp te eller ligga i sängen och lyssna på Beatles.

Äh, jag gör mig en kopp te och hoppas på det bästa!

Backyard Babies - Fuck off and die

  
          Sommarkrysset                                 Musikvideo

London :*

Känns som att jag inte bloggar lika ofta längre.. (Kanske bara jag som märkt det!)
Sitter i alla fall här och chattar med Jojja som precis kommit hem från Gotland och gissa vad.. Hon bjöd precis med mig till London! Haha xD Det hade varit sjukt kul, men jag tror inte mina föräldrar är beredda att betala min biljett eftersom det bara var 3 månader sen jag var där sist! (Och jag förstår ju verkligen det! xD)

Förövrigt har jag lite ångest över min packning till Stockholm.. Den kommer vara enorm! Jag ska ha med mig: kudde, kläder och stuff till 5 dagar, plattång, hårtork, stor necessär, laptop, massa DVD:er och hennes present som är extremt ömtålig..! xD Hennes pappa kommer ju tycka att jag är helt störd i huvudet! xD Tur att jag sover utan täcke annars skulle det också med! x'D

Jag berättade för Jojja att jag tar lång tid på morgonen. Hon tog det ändå rätt bra! ;D (Eller ja.. tills jag sa hur lång tid! xD) Vi får väl se hur bra det kommer gå när jag väl är där.. xD (Jag vet, jag är jobbig på morgonen, men jag ska snart sluta! xD)

Filippa: Asså vet du att du skrattar för dig själv när du chattar?
Ehm, ja? Ursäkta för att mina kompisar är så himla roliga! x'D

From me to you

Man blir lite lätt deprimerad när man inser att The Arks gästbok (100 år sen jag var inne senast..) har tagits över av fjortisar som mest skriver hur mycket dom älskar andra angelheads! >< Forumet är väl något bättre, men ibland kan man ju inte låta bli att skratta högt. x'D (jag är så elak..)
Matilda har kommit hem. Lalalala, hon gör mig glad! :D Jojja kommer hem om 4,5 timmar. (Fattar inte.. åker dom från Gotland 2 på natten? xD) Glömde säga att jag fick världens gulligaste kort av henne! ;D Precis ett sånt man vill ha: Inget som säger vad dom gjort utan bara hur mycket hon saknar mig! ;D
Borde sluta nu om jag ska ändra min dygnsrytm! Godnatt! :*

(M roar mig och mamma nåt grymt! x'D)

THERESE


FRIENDS WILL BE FRIENDS! :*

FUCK OFF AND DIE

Omg, Backyard Babies var asbra! :D Nicke hade blivit solbränd och Dregen var snygg som alltid. Men hans skor? Var det verkligen Dregens skor? x'D

So leave now ‘cuz I'm gonna stay


Backyard Babies - Fuck off and die

Jaha, det är ju fortfarande jättefint väder. Jag hade förväntat mig regn och rusk nu, men det är ju sol och 27 grader varmt. Därför är inget planerat för dagen. Städa kanske. Och skriva packlista.

Ikväll är det BYB:s. Blir väl Fuck off and die dom kör. Kul kul kul! Även om jag fortfarande är lite besviken på att dom faktiskt tackade ja till sommarkrysset. Det är ju så löjligt och pinsamt och dom är alldeles för bra för att vara med där ju!

Inatt kommer både Matilda och Jojja hem! :D Jag har längtat. Och nu är det bara 4 dagar kvar. JAG LÄNGTAR ÄNNU MER!

Kväll.

Kvällen har varit underbar. Fick ett sms som roade mig så sjukt. Kåta ungdomar!
Nu måste jag städa upp teet jag spillde och sen sova. God natt! (:

Therese är lovely! :*

Friday I'm in love

Har varit en bra dag idag! :D Kom upp rätt tidigt och duschade och allt, sen åkte vi iväg till frisören. Marie är så gullig. "Du får säga till om jag gör det för tantigt", "Jag ska göra det lite rockigt!", "Jag skulle jättegärna vilja ha din frisyr, men det är ju inte min stil". Jag är alltid på så gott humör när jag varit där. Idag: "Gud vilka fina kläder du har!". Kändes grymt bra med tanke på att jag tog det första bästa jag hittade i röran på sängen! x'D
Snackade med Pia om min frissa och kanske blir det så att jag färgar hela håret svart. (Utväxthelvete! ><)

När vi var klara drog vi till Media Markt och köpte svindyra patroner till skrivaren (jag betalar..) och iPod-skydd till mamma! xD Och sen till Kvantum för att handla fika. Träffade Jakob och WP och båda var bruna och fina och jag är vitvitvit! (förutom i ansiktet där jag är RÖD! xD)
Min bulle var god och jag hade i princip redan ätit upp den när vi skulle fika! xD

Mamma ville till stan, jag ville hänga med och Filippa ville inte att vi skulle ha kul utan henne så alla tre åkte in till stan. Mamma shoppade loss på Tiger. Själv köpte jag present till Marina och en sak till Jojja! JAJAJAJAJAJA!!! :D
Hon kommer bli världens lyckligaste unge! Och jag blev världens lyckligaste unge när jag såg att dom hade sänkt priset med 60 spänn! :D 10 kr var mer rimligt och vi kommer va bäst! :D

Sen stack vi biblioteket och jag har nu lånat lite nya böcker. Och en Beatles-skiva. Ofc! Är inne i en Beatlesperiod och det är ju 100 gånger roligare att ha en skiva än att bara ladda ner. Tycker jag! ;D
Filippa hittade nån bok som hette "Herr och Fru Slusk" så hon var nöjd! XD

Åh, nu luktar det spegetti och köttfärsås i hela huset och jag ska gå ut och fråga hur långt det är tills maten är klar. So long babes! :D

Natt

Jag kan inte låta bli att le lite för mig själv här i mörkret. För det verkar ju faktiskt som att även detta kan lösa sig. (Och kanskekanskekanske last forever?)
Dom andra sover. Jag kan inte sluta lyssna på Beatles. "With a little help from my friend" går om och om igen. Den är lovely!
Imorgon ska jag klippa mig. Sen får jag se vad som händer. Kanske drar iväg till Media Markt så jag kan trycka ut dom sista bilderna till min Sundsvallsbok. Nästa vecka måste allt som är kvar inhandlas!
Och! På lördag är Backyard Babies på TV. :D Deras nya video är bra. Skuggorna är roliga och jag älskar när Dregen sjunger i början! :)
Annars har det hänt noll grejer idag. Höjdpunkten var när jag vaknade och såg att jag hade 4 sms varav 3 var från Jojja! xD


RSS 2.0