Prao - Dag 8 och 9

Skrev inget igår. Men det som hände igår var väl att först var jag på katalogavdelningen och plastade in skitmånga böcker. Sen kom Stefan och hälsade på!! HAHAHAHAHAHA XD
Sen lunchade jag med Hanna och sen åkte jag Boken kommer-runda med Cesar. Det var nog det roligast eunder praon.
Han var typ överlycklig över att jag kom ihåg honom från dagis. Han satt typ och tjoade över det i 10 min! XD
Men han kom ihåg mig också. Eller jaa.. det måste varit jag. Jätteblont lockigt hår, lugg och jätteblyg. XP
Det var rätt bråttom under rundan, men när vi kom ut i solen och att kollade mig i ögonen så sa han "Har du blåa ögon?!" och sen tog han sig för hjärtat och typ låtsades va helt kär och sa att han var 18 år. Och jag ba "Ehm, okeej? Hade vi inte bråttom?!" XD Han tyckte typ att jag såg ut som en docka och de va lite läskigt för det gör jag inte..
Sen blev han överlycklig att jag lyssande på musik. Haha! Och att jag hade hört vissa av hans favoritlåtar. Light my fire t.ex.
Jupp.. Det var typ bara gamla tanter och gubbar. En tant som bodde på ett ålderdomshem råkade vi gå förbi och rakt in på hennes rum. Hon ba "Neej. Det där är mitt rum!" och Cesar sa att det var boken kommer, men hon verkade inte fatta ett skit. Så jag sa det till henne och då blev hon världens lyckligaste och ba "Men oh, kom in, kom in!! :D". Cesar babblade på som vanligt och hon fattade nog inte så mkt. Sen när vi stack sa hon ''Tack'' till mig och till Cesar sa hon "Tänk yooh" (Thank you^^). XD
Vi var klara en timme tidigare än vi skulle så vi stack och fikade sen! XD
Trevlig dag! :D

Idag har jag bara varit på Barn och Unga hela dagen. Först städa och sen sitta och klistra in klistermärken i 200 böcker. Och sen fick jag lunch lite tidigare och efter lunchen kollade jag på föreläsningen där.
Martin Bengtsson. Verkligen jättebra! Måste nästan läsa den boken. Det var ju han som fick åka och spela i Inter när han var 17 år. Men han mådde sämre och sämre och tillsist försökte han ta sitt liv.
Han kollade på mig typ hela tiden! :/ Säkert bara för att jag var den enda som hade konstiga kläder där. Han hade varit punkare (?) när han var mindre..eller nåt!
Sen fanns det inte så mkt att göra. Chillade i soffan rätt länge medan jag kollade på några killar som satt vid datorn. Dom visade varandra roliga bilder! XD
Sen var det en timme kvar med lite olika saker och sen slutade jag.

Hem. Chatta med Marina och Therese! ^^ Och Jasmin. :D
Snackade lite med mamma i telefon om vad hon ska köpa till mig i Stockholm och sen har jag inte gjort nåt mer.
Jo! Bakat. Ska ta med det imorgon. Smöra lite..

Nu måste jag gå och lägga mig. Sov väldigt lite inatt. Har haft sömnproblem hela denna veckan! :/ Om jag går och lägger mig nu så somnar jag kanske halv 2. Det blir nog bra. God natt!

Prao - Dag 7

Okej, nu ska jag lite kort berätta om min dag innan jag ska sova! (:

Försov mig imorse, men det löste sig iaf. På biblioteket städade jag lite bland barnböckerna och sen hjälpte jag Eva i receptionen. Putta in böcker och plockisar. Kul ju!
Sen fick jag lunch som jag spenderade i Stadshallen med en äcklig falafel tsm med Hanna och Sandra.
Efter lunch fick jag stå i receptionen. Fanns inte så mkt att göra där. Plockisar och kräva kunder på pengar! ;D
Dagens knasperson (känns som jag träffar sånna varje dag!! XD) var en tant. Vet inte om hon var handikappad eller bara väääldigt gaggig. Hon hade iaf skitsvårt att prata. Åh, orka med människor som pratar såå långsamt..!
Hon hade iaf tappat bort sina böcker, men nu hittat dom igen. Hennes städerska hade lagt dom under en massa skor!! XD Medan tanten berättade trodde jag att jag skulle flabba ihjäl mig! Fast ingen av dom andra gjorde det! Konstigt!
Sen letade jag lite fler plockisar och då hittade jag en bok där Ark var med och Prayer for the weekend-skivan. Bäst! :D
Ja, sen fick jag ju gå hem.

När jag kom hem ringde jag Boel som en galning samtidigt som jag chattade.
Stressade iväg till henne och hennes mamma skjutsade oss till Grand Prix. Träffade Amanda och Emma. :D
Dom fick hänga med in som mina kompisar! :D
Hm, va hände sen.. Jo! Vi hamnade framför scenen. Dom hade gjort om en del sen jag var där sist.
Lamont kom ut och körde The golden daze en gång. Fan, den går ju inte att hoppa till! XD
Och jag kom typ heeelt i otakt. HAHAHA XD
 Sen körde vi direktsändning typ och det var ju som vanligt. Fast det var mer ös idag. Publiken var ju typ helt "tjoiga" och Foffe kom ut i publiken! :D (Alla som såg det, jag måste ju varit i bild där!!? XD Next to Foffe!!)

Jajja, imorgon är det prao igen. Fast nu är det ju bara 3 dagar kvar. Skönt. Fast jag vill inte tillbaka till skolan. Verkligen inte!

Okej, detta kanske inte blev kort. Men nu ska jag iaf sova! God natt!

Du får inte!

Du får inte dra dig tillbaka.
Du får inte tro att du drar med oss andra.
Du får inte tro att du är nån börda för oss!
Du får inte tro att vi glider ifrån varandra. Vi håller fast i dig!
Du får inte tro att det blir bättre för henne, mig, dig, alla. Det blir ju inte det!!
Du får inte lura dig själv.
Du behöver inte vara rädd.
Vi älskar dig och vi lämnar inte dig!! <33

Prao - Dag 6

Denna dagen har varit..konstig!

Kom med nöd och näppe upp i morse. Stack iväg till praon och fick reda på att jag skulle börja 9 egentligen. *suck*
Jajja, visst. Jag kan städa bland barnböckerna en halvtimme längre...!
Medan jag städade tjuvlyssnade jag på bibliotekarierna som snackade om nån dom kände som missat sitt plan fast dom hade ropat hans namn i högtalarna tusen ggr.. intressaaant! XD
Under första fikapausen började dom prata om att en av dom blivit kallad till en rättegång. Och att man brukade kolla på en rättegång nån gång i skolan, men att Lasse inte pallat ta med oss.
Sen gick jag ut i Lundasamlingen och där berättade hon (minns inte va alla heter..!) jätteintressanta saker om Lund. Sen fick jag sitta och skriva av fotoalbum på små lappar. Kul. Aja, jag fick iaf chans att lyssna på när en av lärarna från skolan kom in (och såg inte att jag satt där). Hon kände nog bibliotekarien rätt bra för hon började stortjuta och berätta om allt som hänt den senaste tiden (medan bibliotekarien läste tidningen!! XD).
Sen hade jag lunch och då träffade jag Hanna och vi stack till McD. Sen slutade Hannas lunch (fast hon själv fick bestämma när hon skulle ha den..?! XD) och jag följde med henne till Sydsvenskan. Va tråkigt det ser ut där nu när dom flyttat. Och alla sitter typ tillsammans i ett rum utom pappa och en kvinna (för hon hosar så mkt eftersom hon rökt i 100 år)! XD
Jajja. Sen stack jag tillbaka och fick hjälpa till uppe på Skönlitteratur. Stämpla alla böcker. Och sen blippa in dom i datorn. Det är kul! :D
Sen hade dom inget annat till mig att höra eftersom jag är så himla snabb! *skryyyt*
Så jag gick ner i receptionen. Letar böcker och hjälper folk med sina lånekort. Jag äger på deras datorer!! :D

Det hände en ny läskig sak idag:
Jag letar efter en bok som nån beställt. Den står på en hylla och brevid hyllan står en kille och letar på en dator.
Jag går fram och börjar leta. Killen börjar låta läskig (typ JÄTTEHÖGA andningar, som om han har problem att få luft). Jag kollar lite åt sidan och ser att han står och stirrar på mig.
Jag tittar snabbt tillbaka på hyllan och letar. Han andas fortfarande så läskigt. Jag börjar bli mer desperat efter att hitta boken!
Plötsligt ser jag att han lutar sig fram överdrivet mkt så att han nästan slår i skärmen för att kunna få ögonkontakt med mig. Jag blir livrädd, skiter i boken och springer nästan tillbaka till receptionen.


Va fan är det för människor som lånar böcker?! XD

Nu ska jag sluta skvallra om vad alla har sagt och gjort på bibblan. Imorgon ska jag väl mest hänga i receptionen och på onsdag ska jag ut med ''Boken kommer''. Det ska bli kul.

Ikväll ska jag sova tidigt. Man kan inte somna vid 4 och praoa dagen efter. Fy på mig själv!! *snärtar till mig själv lite lätt på handen*

Söndag, eftermiddag

Åh, fan va sent jag somnade igår (typ 5). Kunde inte somna efter att jag flummat med Marina.

Vi hade tråkigt och började spela duellen som var helt fucked up!  XD
Vi fick helt olika frågor och sen började vi hitta på egna svar. Men kolibrin är afrikas farligaste djur. Faktiskt. Den kan picka ihäl en. Eller som Marina uttryckte det "tro att örat är en blomma och suga ut hjärnan" (eller hur det nu var!!? XD)!!
Hmm, va hände sen..? Jo, just det. Jag gav upp, men Marina var helt despo att få spela så vi gick in på blip och spelade G5. Veeem ägde på det?! Fast det blev nåt konstigt med min dator så vi fick aldrig spela hinderbanan (vilket är min specialare!! XD)!
Fast det var ändå kul för Marina hade ingen aning om hur hon skulle göra!! HAHAHAHAHAHAH XD
Sen gick jag för att borsta tänderna och när jag kom tillbaka hade hon skrivit typ alla Sagan om ringen-parodierna!! X'D
Men sen kände jag att jag var tvungen att gå och lägga mig, men jag kunde inte sova. Så jag läste lite i Harry Potter. Den är väl rätt bra. Har inte kommit in i den riktigt än.. (efter 80 sidor! ><)

Idag ska jag nog plugga lite. Och sen.. städa. Och ikväll ska jag testlaga min HK-rätt.
Är det nån som vet om man får använda 2 ugnar?! (A)

 Såhär kul har jag det en lördagkväll! :D:D Sitter och övar på att sminka Filippa inför hennes teater (+ testar olika sminksaker som jag själv kan tänka mig!! XD)


Lördag

Somnade väl vid 4 inatt. Efter att jag bloggade fortsatte vi flumma ett tag. Mest om andras bloggar (så jävla kul när Marina ska dissa andras bloggar! XD) men sen började hennes tangentbord krångla och typ göra egna smileysar och sånt. Så vi gick och la oss! XD

Vaknade sen idag av att Filippa hoppade upp i min säng (okej, kanske inte hoppade upp, hon är ju ingen dvärg, men ni fattar..!) och ville diskutera att Daniel åkte ut igår. (Vilket var jävligt orättvist eftersom han skulle vunnit, men ändå.. man pallar inte snacka om det när man knappt sovit nåt!!)
Fast jag sov lite till efter det. Tills Filippa kom in igen och väckte mig med kinderägg på sängen!! :*

Sen har jag pluggat lite.. ska plugga lite mer imorgon. Tuddles!

Chatta med Marina hela natten.

Allt började väl spåra ut nån gång när vi började snacka om att Marina "bara dricker när hennes föräldrar är med"! XD
Eller kanske när jag började skicka hallonsorbet över msn och hon började göra Homer-dregel-ljud?!
Sen började hon berätta om vilket lyckodamphumör hon var på och sen ta ut det på mig!! XD Fast jag tyckte hon skulle springa omkring och skrika istället!
Sen började vi tävla i paint-skills. Eller okej, kanske inte tävla då.. men rita.
Resultat:

    

Fast sen stack jag och kollade på TV. Och när jag kom tillbaka hade hon typ skrivit sönder min dator. Nästan. ^^
(Snacka om att vara desperat om man pratar väder med nån man inte känner på msn! XD)
Sen började hon förvirra mig med kioskbilder och Let's Get Married och allt...! Samtidigt hade vi typ en konversation på bdb! XD
Sen bestämde hon sig för att skicka sitt The Ark-arbete. Fast det ångrar du nu va? Du inser att jag kan sprida ut det över hela världen! MOHAHAHAH (6)
Fast nu har jag på nåt sätt lovat att skicka nåt pinsamt till henne..! :P

Nu ska hon skicka om Lantz-grejen för hennes dator är en "bajsbögdator".

God natt! :*


Fredag

Nu har jag varit nere och kollat på 8:ornas musikal. Jättedålig. Och varade dessutom i evigheter..!
I helgen måste jag plugga. Har inte gjort det alls denna veckan. *suck*

Fan va sura alla är idag. Tur att Jasmin loggade in på msn ett tag. *skrattdampflumm*



Skulle va kul om Salo vill vara med. Hoppas dom tar ditt förslag! <33

Kristan: Är det okej att jag tar nåt annan?
Jag: Nåt annat..?
Kristian: Camp

HAHAHAHA, koncentrationsläger och camp är inte samma sak!! XD

Prao - Dag 3

Ja, idag har jag ju varit sjuk så det finns inget att berätta.
Men imorgon ska jag först ut med Cesar ("Boken kommer") och sen vara på musikavdelningen hela dagen! :D Det blir kul! :D

21 maj 2006 :D

Nu ska jag ta och blogga om den 21 maj 2006. Jag vet att det är lite sent att göra det typ..1 ½ år senare, men Therese ville det så då gör jag det! :) (Plus att jag är hemma och är sjuk idag..!)


Det var på våren och året var 2006... (Skojade, detta är ingen saga utan reality!! XO)


Jag mådde väl inte direkt bra just då. Allt kändes bara som ett helvete och jag var ledsen i princip hela tiden.

Lundakarnevalen (19-21 maj) höll på. Egentligen hade det inte varit någon höjdare direkt. (Jag och Emma hade spelat bort alla våra pengar på sån automat där man ska "klova" upp gosedjur! XD)

På lördagen var jag och kollade på The Sounds (minns inte ens vilka som var med!). Dom var väl inte så bra. Alla deras låtar lät nästan likadant och Maja hade ju lite speciella rörelser..! XD

Mamma tyckte i alla fall att vi skulle gå och se The Ark dagen efter. Hon hoppades väl att det skulle pigga upp mig lite.. Jag var väl egentligen inte så jättesugen på det. Hade hört några låtar och de var ju bra, men inte nåt speciellt.

Men, mamma övertalade mig i alla fall att sticka dit så det gjorde jag tillsammans med henne, Emelie, Hanna och Yrsa.

Vi kom dit tidigt så vi hamnade rätt långt fram. När vi stod där och det bara var en ända lång väntan och det regnade och så, då ville jag egentligen gå hem. Var så jobbigt att bara stå där och vänta! (Alla som har varit på konsert vet ju att det är tråkigt att vänta och om man dessutom egentligen inte älskar bandet som ska spela utan tycker bara att det är bra så känns det ju inte så kul..!)


The Ark började spela rätt sent (de var en halvtimme försenade om jag inte minns fel..).

Har ingen riktig koll på vilka låtar dom spelade. Jo, vissa kommer jag ju ihåg. De jag kände igen. Som Clamour for glamor, It takes a fool to remain sane, Let your body decide, One of us is gonna die young, Echo chamber och såklart Callet You Cometh I.

Ola drev en del med Lund. Att vi är smarta professorer som kan allt och sånt. Och hans kommentar till hur kallt det var var något i stil med "Det är kallt som i en doktorandröv här". (Okej, ni som var där kanske inte kommer ihåg det, men vissa minnen, som denhär kvällen, etsar sig fast!!)


Jag rycktes med direkt. Blev kär i Ola på en gång! (Fattar inte hur man inte kan bli det när han står på scenen?!) Vissa låtar kände jag igen och kunde sjunga med i (speciellt Echo chamber! ;D Typ samma hela tiden! XD) och de jag inte kunde njöt jag bara av.

Det var rätt mkt tryck under konserten och flera stycken blev dragna över staketet vilket var lite läskigt. Nån gång i mitten av konserten hamnade jag i mitten rätt långt fram och hamnade nästan i bråk med en kille som blev skitsur för att jag hoppade. Människor är kostiga! XD


Konserten varar i ungefär 90 minuter (vf spelar dom aldrig så länge längre?!). The Ark kommer in och kör sitt extranummer som givetvis är Calleth You Cometh I. (Rätta mig om jag har fel, men körde dom inte One of us is gonna die young som extranummer också?)

Efter halva låten börjar ju alla sjunga det där "ah aahh aahh ah aah" (ja, ni som har varit på konserten fattar vad jag menar..!).

Då hämtar Ola Arja (som har sjungit innan Ark)! Hon hade nog aldrig hört låten innan för hon verkar lite förvirrad, men efter några refränger så hakar hon på och sjunger nästan opera på Calleth You Cometh I med lite finskengelsk brytning.. (ni kan nog föreställa er det..!). Tyckte att det förstörde låten lite, men Ola verkade ändå rätt nöjd! XD (Martin däremot verkade inte tycka det!! XD)

När Calleth You Cometh I är slut så tackar Ola och säger att ingen mer kommer se dom i sommar för dom ska gå "under jorden" och göra en ny platta! (För alla som inte kopplat detta än så menar han ju Prayer For The Weekend! ;D)

Men, såklart sa han också att om vi ropade så skulle de komma och sen började alla skrika THE ARK THE ARK THE ARK och Calleth You Cometh I började igen och raketer börjar skjutas iväg och silverkonfetti (har fortfarande kvar..!) börjar regna ner över publiken. Jag hade aldrig varit med om en så maffig konsert tidigare (nu har jag ju det! Fast det är ju deras! XD)!

Efter det var jag helt överlycklig och laddade ner alla låtar jag hittade och rätt snabbt därefter köpte jag även skivorna! :D


Nu har det gått ungefär 1½ år sen dess. Har fortfarande inte tröttnat på dom eller på deras låtar (fast det inte går en enda dag utan att jag lyssnar på dom!!). Det är kärlek. Äkta kärlek rostar aldrig! (För att citera Emma Thompson i Love Actually!)


Tack för allt ni har hjälpt mig med! Utan er är jag inte säker på att jag suttit här idag! <333333 (ett hjärta för varje medlem! ;D)


                   

image65

(Bilder från Lundakarnevalen från rockfoto.nu)

Nu har jag berättat klart och dom som pallar läsa hela är duktiga! (Och ja, jag vet att jag har bytat tempus, men skitsamma!! XD)


Glosboken

Varför har dom ändrat glosboken? Så fult! XD
När den laddar kommer det upp sånna kugghjul.
Och bara så att alla vet så står det att jag går på "Fågelskolan sär". Jag menar ju då att Fågel är sär! ><


Prao - Dag 2

Det är bara konstiga människor på biblioteket som är i behov av att prata! XD

Idag har jag varit med om en del saker. Bokhyllor är faktiskt väldigt bra! Då kan man spionera på folk utan att dom märker nåt! XD
Om ni kommer till biblioteket så är det jag som har skyltat där det står "Tonåringar"! :) Bäääst! *peace*

Vad har jag annars gjort idag? Hmm.. började dagen med att kolla på ett föredrag om Kazakstan. Men jag nickade typ till hela tiden! XD Fan va trist det var! 
Sen fick jag vara med på sagostund inne i den garderoben på barnavdelningen. Mys!
Sen stämplade jag böcker (fast egentligen mest på min hand! XD). Och sen var det lunch. Påväg till McD så ser jag att jag har 3 nya sms och 2 av dom är från Jasmin och Emma som säger att dom can't make lunch. Tack så mkt dåå. Stressar tillbaka till bibblan och tar min cykel, cyklar hem, stressar ihop lite snabbmakaroner som jag blandar med ketchup och äter med sked och skyndar sen tillbaka! Trevligt då..! 8-)

 
Jag backar in i en man: Men oj, förlåt. *tittar upp*
Mannen står och gapar: Gud va snygg du är!
Jag ler lite eftersom jag tror att han skojar och skyndar iväg mellan hyllorna eftersom han är lite läskig.
Han följer efter:
Asså det var en komplimang
Jag svarar inte.
Man:
Ha en bra dag!
Jag svarar fortfarande inte.
Man blir lite sårad och arg:
Man brukar säga "detsamma"
Jag, lite tyst: Detsamma!
Så läskigt. Och knasigt. Efter det gömde jag mig en stund!

Det kom en annan kille också:

K: Nämen, en praoelev! Då ska jag fråga dig.. hmm.. Var har ni Charles Dickens? (6)
J: Ehm.. asså jag vet inte..
*Killen skrattar rått*

Vissa människor vill man bara slå på!

Gården

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Gården var rätt kul ikväll.
Och det är avgjort nu. Emelie har den sämsta praoplatsen! Ingen "snackar svenska" och det luktar bara bajs! XD
Därför deppade hon ihop helt på gården och började spela Winnerbäck och sura så att både jag och Anders blev helt trötta på henne! ><
Fast jag surade också lite. För att det bara var jag som fick dricka på vattenpoker! Och alla surade för att jag tog lite längre tid att dricka än man tydligen skulle! Va fan! Kan ju inte jag hjälpa!!
Nu ska jag sova. Fan va trött man blir av prao!


(Marina! Varför svarar du inte på mina sms?! Man börjar ju nästan bli lite orolig..)

(Varför skriver jag personliga meddelande i denna bloggen?! XD)

Prao - Dag 1

Första praodagen avklarad. Bättre än väntat faktiskt. Mycket bättre än väntat!


Somnade vid halv 2 så jag kände ju mig liiite trött när jag gick upp! XD

Först fick jag en liten rundtur av min handledare (som heter Anne och får världens smile när man kommer..!). Fast bara en liten. Eftersom jag är en van besökare!! ;D

Sen var det rast. Då fick man sitta där med en massa tanter och typ diskutera Bonde söker fru (en tant som är 60+ ska inte snacka med en 15-åring om hur Fredrik går och "fnattar sig i rumpan", som hon uttryckte det!! XD) och vilken mat dom lagat i helgen!!

Sen stod jag i receptionen hela förmiddagen. Fanns inte så mkt att göra. Dom flesta var väl på sina jobb. Men jag pratade iaf med en jättetrevlig gubbe som hade tappat bort sitt lånekort för andra eller tredje gången! XD

Sen var det lunch och jag stack hem och åt. Och sen tillbaka och då fick jag åka ut med bokbussen. Åkte till nåt slumställe som låg ut mot ÖT nånstans. Typ krossade rutor och igentejpade brevlådor och sånt skit! Usch..

Men men. Sen åkte vi vidare. Kom en del folk.

Var tillbaka på SB vid halv 4.


Just det! Jag träffade ju Cesar (nej, det är inget A med där!!). Han var ju lätt gladast av alla! :D Så härlig människa!

C: Jag heter Cesar. Vad heter du?

J: Sanna

C: Hej Sanna!

*hissen kommer och han går in*

C: Hej då Sanna!! HEJ DÅ SANNAAA!! :D *vinkar som en glad galning innan dörrarna till hissen stängs*


Såhär ser mitt schema ut imorgon:

8.30 Typ städa på barnavdelningen eller något. Vet inte. Hon jag egentligen ska va med måste på nåt krismöte så jag vet inte vad jag ska göra..

13-16 Humaniora och Samhälle


Tant på bokbussen som letar efter ljudböcker: Hmm.. "Hur du blir en snällare människa". Nej usch, jag är ju för snäll!  :'(

Sen blev hon helt deppig! XD

Just det! Jag har fått en ny mus. (HA-HA alla ni som klagade innan!! Nu har jag skaffat en ny för er skull ju!!)
Fast det finns ju ett problem. Man kan inte högerklicka! XD Eller ja.. det är ett rätt stort problem. Och man kan inte rulla ner!! Och den matchar inte lika bra som den förra! ;D

Nu ska jag snart ner till Gården och jämföra min prao med dom andra. Ser förjävlig ut, men ni får stå ut!
Hej då!


Imorgon börjar praon

Denna dagen har varit..bra. :D Helvetes vecka, men denna dagen avslutade det hela bra.

Jag somnade väl vid halv 6 eller nåt. Tror att Matilda också gjorde det. Sen ringde klockan 09.30. Bara för att Matilda skulle på sin himla träning. Men efter att hon hade stuckit sov jag en stund till. Sen hängde jag mest framför datorn och TVn. Runt 5 fick jag 2 sms. Ett från Boel som undrade om jag ville gympa och ett från Jasmin som undrade om jag kom och kollade på film. Klart man väljer film. ;D

Chattade sen lite förvirrat med Marina ett tag. Kom väl inte fram till nånting egentligen. Jo, att vi inte kommer in på Lamont den 20:e. :( Och att den 25:e december är dagen efter julafton!! XD (HAHAHAHAHAHAHA DU ÄR STÖRD OCH JAG LOVAR ATT SLUTA SKICKA "DOLDA MEDDELANDE" XD XD)

Sen stack jag hem till Jasmin för att hämta chips, popcorn, godis och dip! Och Jasmin då.
Sen stack vi hem till Elin. Väntade på Emma som såklart var sen! x)
Emma hade med sig överraskningsfilm. Evan den allsmäktige. Dålig. Fast det var ju iaf bättre än Det våras för rymden!! Pizza the hut - yeah!!! XD

Sen stack vi väl hem vid 22.45 eller nåt. Och nu sitter jag här.
Ska väl snart gå och lägga mig. Praon börjar ju imorgon. Har redan fått mitt schema hemskickat.

Imorgon:
9.00 Introduktion
10-12 Receptionen
13-16 Bokbussen

Och varje dag har jag lunch mellan 12 och 13.

Förresten måste jag ju gratta Jepson! Han har blivit pappa. I fredags. Till en liten flicka.
GAAAH!!  GRAAAAAAATTIS! :'D :D:D <333


image58

Matilda sover här.

Nu är klockan rätt mkt. ^^
Men det gör inget för Matilda är här. Då får man vara uppe sent och snacka. Och dricka te! :D

Kollade på film innan. När skitkonstig som hette typ "One missed call" eller nåt!! XD (Jag och Matilda är lite osams om vad den heter! ;D)
Skitdålig. Se inte den!! ><
Typ wannabe Grudge. Hår från taket och nån japantjej eller nåt (så Boel, det är ingen film för dig!! xD)

Nu ska vi dricka lite mer te. Eller jaa.. jag ska dricka lite cola nu.
God natt alla som inte redan sover!! :*


(Jasmin, ska vi ses imrogon? :D)

(Therese, svara på mitt sms!! xD)

Ingen skola på 2 veckor! :D

Efter lunch var det SO. Grupparbete med Emma - och tydligen Kristian numera! XD Skitsamma. Satt mest och kollade på olika bloggar och sånt. (Marina, Kristian blev rädd för bilden i din blogg! XD)
Sen var det franska. Fick tillbaka våra prov som väl inte gick såå bra. VG iaf. Får väl va nöjd med det I guess!
Nu ska vi få samma prov igen. Typ för att det gick så dåligt! ><
Gympa som sista lektion. Kul att ha sitt hatämne sist på fredagar...! :/
Men..

JAAA! INGEN SKOLA PÅ 2 VECKOR!!! :D:D:D Då blir man glad! :D

Nu ska jag gå och ringa Matilda. Hej svejs!


So-lektion

''Filip, jag får låna din hörapparat!" XD

Lunch

Lunch. Fan vilken jobbig dag. Utbrott på morgonen. (Kan jag hjälpa att min cykel är dum?! Nej, så sluta stirra!!)
Matteprov. Kändes som att det gick HUR BRA SOM HELST! Sen kom jag ut och hade typ inte ett enda svar samma som dem andra!! >.<
Engelska. Vad ska man säga..lämnade in världens sämsta historia och sen hade jag inte heller läst klart i boken. (Så jag och Emma satt där bak och hade liiiite svårt att hänga med när de andra diskuterade! XD)
Fick tillbaka våra låtanalyser på svenskan. Jag fick VG+. Fuck!! Så jävla besviken. Var den inte värd MVG- iaf? Jag ska göra om...!
Och nu är det lunch. Stack hem för det var världens äckligast kassler som typ var nån blandning mellan svenskt och engelskt bacon. Usch usch usch..
Fast det är iaf snart helg. Det var jättelängesen det var det. Typ 3 veckor sen! XD


Galenskaparna



K: Men hallå?! Det är väl klart att sjukvården måste va privaat! Hör här!
Om jag exempelvis ska förstora mina bröst..
P: Ja, nu är ju inte det nån sjukdom!
K: Ursäkta mig! Så går ju inte jag till vårdscentralen och tar en nummerlapp och sitter där och väntar.
P: Det där är väl ingen sjukdom!
K: Och kommer in till läkaren där då och säger ''HALLÅ JAG VILL FÖRSTORA MINA BRÖÖST!''.
P: Ja nu är ju inte det nån sjukdom!
K: För vet ni vad han säger då?!
P: Det där är ju ingen sjukdom!
K: Ja, precis det sa han! Precis så sa han. Det sa han! Och det vet väl inte han! Det bestämmer väl inte han, det bestämmer väl jag om jag är sjuk eller frisk, eller hur!? Ursäkta mig!
P: Asså om du frågar mig..
K: Men det gör jag inte!
P: Nu blir jag arg faktiskt!
K: Ja, men vad hjälper det tror du?!

*Pluggar*

*Plugga plugga*

Känner mig lite duktig nu faktiskt. Detta är mina läxor:
- Slöjd
- Svenska - Krönikan
- Engelska - Läsa "The curious incident of the dog in the night-time"  eller va fan den nu heter!! XD
- Engelska - The Accident
- Matteprov!

Jag är klar med slöjden och har skrivit klar Accident på svenska. Nu ska jag bara översätta den, vilket går snabbt. Och läsa engelskan, det gör jag innan jag somnar. Det är ju inga problem med det!

Vad ska jag göra i helgen då..? (måste tänka på nåt kul!)
Ska nog träffa Jasmin. Om jag vågar. Vill ju inte få hennes äckliga sjukdom! ;/
Sen ska jag...hmm. Vet inte. Kanske träffa Matilda. Och just det, gå på Polhems öppethus tror jag också. Fast mina föräldrar vill inte gå med mig! Dom är typ helt övertygade om att jag kommer in på Spyken! xD
Båda var positivt överraskade och nu vill min mamma börja läsa Italienska på Spyken! xD

Liten kille i matkön till Lasse: Vad står det?
Lasse *kollar på min jacka*: Jag vet inte.
Killen: Varför har hon så konstiga kläder?
Lasse: Du får väl fråga henne!
Killen: Nej, det vågar jag inte! Men hälsa henne! *Smiter iväg*
Själv står jag med ryggen emot och ler roat. :D


Skolan

Sitter i skolan och tråkar! Tråååkigt. Om 10 minuter börjar slöjden. Så får vi sluta tidigare. 14.30! :D
Men när jag kommer hem blir det plugg plugg plugg som gäller. Har inte skrivit så mkt på varken svenskan eller engelskan och har inte läst klart engelskan heller. Suuck. ><
Men snart är det helg! :D Therese vill att jag ska hänga med henne upp till Marina (sorry Marina om du får reda på detta via min blogg!! XD) så jag ska fråga mamma. Men jag tror inte att jag kommer få det. Får isf se vad biljetten kostar. Inte 1200 iaf. Då får jag inte!! Har inte råd att betala själv heller!!

Nu läser Emma min blogg. Vi sitter och lyssnar på musik. Vet inte vilken låt.. Jo! Det är ju Queen hör jag nu!! XD

Just det. Nu påminde Emma mig om att jag har matteprov imorgon! ÅÅHHH!! Jag vill inte! ><
Emma bara tjatar på mig om alla läxor hela tiden. Äh, skoja! ;D Jag tjatar på henne!

Nu ska jag iaf gå ner till slöjden. Börjar om 5 minuter.

Öppethus på Spyken

Nu är jag helt övertygad. Man kan inte vara mer övertygad än jag är nu.
Det blir Spyken. Det måste bli Spyken. Om jag inte kommer in på Spyken dör jag.
Jag vet inte ens om jag ska gå på någon annan skolas öppethus..

Sjuk.

 Vad har jag gjort idag? Hmm...

* Lyssnat på Olas sommarprat 3 ggr efter varandra!! XD (och en gång till nu igen! xP)
* Ätit lite lasange, men kastade resten eftersom allt höll på att komma upp igen!! :/
* Skrivit lite på min krönika, men nu gett upp! (Jag kommer aldrig hinna bli klar!!
* Chattat med alla som skolkat (och varit sjuka..) från simningen.
* Sms:at med Therese.
* Läst tidningen och då hittade jag detta...

Anrell om The Arks upptädanade i fotbollsgalan:

"The Ark stod för kvällens pungchock. Var hade Ola Salo hittat sin dress? Där kan man tala om att ge balls ett ansikte. Jag hörde inte ett ord av vad han sjöng eftersom jag bara satt och tittade på hans testiklar. Jag tror den växte i direktsändning"

HAHAHAHAHA! Det är det alla homofoba fotbollsnördar sitter och tittar på!! XD


GRATTIS MATILDA!! :D <33


Ingen simning.

Jahapp. Då var man hemma då. Blev ingen skola idag. Orkade inte det. Men jag kanske kommer på Spykens öppethus ikväll. Om jag orkar. Vet inte om jag kommer till skolan imorgon.. Men jag måste iaf komma på fredag. Så jag kan lämna in alla arbeten. ><


Nä, nu ska jag gå och äta. För det har jag inte gjort på 24 timmar! xD

Illa.

Illamående. Men jag vill ändå simma imorgon!! Eller vill och vill...Det är ju bland det värsta på hela året (om man inte räknar med KAM-dagarna. Ni vet hur mycket jag hatar dom! XD)! Men jag vill ju inte åka dit senare med alla skolkare!! ><



Nu ska jag sova. Igen. Har redan gjort det i 5 timmar..men jag orkar inte vara uppe.

Illa.

Illamående. Men jag vill ändå simma imorgon!! Eller vill och vill...Det är ju bland det värsta på hela året (om man inte räknar med KAM-dagarna. Ni vet hur mycket jag hatar dom! XD)! Men jag vill ju inte åka dit senare med alla skolkare!! ><


Idag, det är ju igår imorgon, förstår du? :D

Fan vilken seg dag. Försov mig. SO. Klassråd. Utvecklingssamtal. Resten av matten. Lunch. Svenska. Bild. Franska. Tur att man kan sms:a lite med Therese så att man inte dör! ;D

Ikväll är The Ark iaf på TV. Fotbollsgalan. 21.30 för dom som inte pallar se en massa annat skit, utan bara vill se dom! :D (Jag t.ex!!)


Therese ska berätta meningen med livet för mig! (A)

The Sound Of Silence

Hello darkness, my old friend,
I've come to talk with you again,
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping,
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence.


Har Christoffer sagt att ni får göra leksaksvapen? XD

Uppföljaren på "Har Christoffer sagt.." :

Sårad Mats: Jag sa inte att ni inte fick göra det... Kolla vilken fin blomma jag har fått!! -.-

Farsdag.

Idag är det farsdag. Och på tisdag fyller pappa år. Varför kan han inte fylla år idag?! Fast jaa.. det är iaf bättre än att han fyller år imorgon. Matilda fyller år på onsdag. Fjortis. :*

Idag ska jag plugga en massa och sen kommer morfar hit lite senare. Är det nån som har något bra recept som man kan laga till HK:n? Måste hitta ett!!

Igår kom några hit och kollade på film. Hata Göteborg. Det var jättedålig!! XD Verkligen skitdålig! Kändes som en parodi på något. Fattar inte ens varför den heter Hata Göteborg, dom var ju bara i Helsingborg hela tiden! XD
(Ja, okej. Kusinen kom från Gbg, men ändå! xD Dåligt namn!)

image55

"Det är görschysst av er att vilja ge en psykiskt förvirrad hustrumördare en ny chans!" XD

..

Imorgon är det gymnasiemässa. Ångestblandad glädje...

MVG på Hemkunskapen :D

Jag fick MVG på HK-provet. Det var nog det bästa som hände idag! :D
Annars har det varit en rätt lugn dag.. Fast jag pallar inte plugga.
Matteprovet kändes bra, men sen när jag kom ut hade jag fått helt andra svar än dom andra. xD



Just det.. Ola ska leda ett program tms med Kristian Luuk i slutet av november. :D Tillbakablickar på Melodifestivalen. *måååste se det*

Dricker te.

Jag saknar dig. Har dåligt samvete och jag hoppas att du förstår. Det är så mycket här. Har varit det en lång tid nu. Du vet inte om något, jag berättade ju inget. Du kommer inte tillbaka, jag börjar förstå det nu..  

Skola igen..

Jag måste vara jävligt övertrött. Har precis skrattat så jag fick tårar i ögonen åt en Bellmanhistoria Flippa berättade!! x'D

Borde plugga matte.. Har diagnos imorgon. Faan då! Hatar matte. Under dagens lektion körde jag ett häftstift genom halva fingret så jag böjade blöda och blödde ner lite av matteboken, men vem bryr sig!?

Mamma har förresten blivit erbjuden 2 nya jobb. Hoppas hon tar det på Nöjesnytt. Det skulle jag gjort. Tänk att få diskutera The Ark på sitt jobb hela dagarna! xD Nej, men seriöst. Det måste ju vara skitkul! :D Träffa kändisar, artister. Kolla på konserter och festivaler. Fan va kul. Fast hon vill ju isf inte va reporter.
Men det är typ mitt drömjobb! :D Backstage ffs! (a)

Marina imorgon! :D

Nu börjar jag bli nervös.. Ska bli underbart att träffa Marina, men det är lite läskigt också.
Mitt tåg går 09.28 imorgon. Är framme i Nässjö 11.06 och sen går tåget jag ska byta till 11.19. Så jag behöver ju inte stressa. Om jag nu inte villar bort mig som Marina gjorde. xD
På tåget måste jag göra läxor. Fan att jag inte gjort det innan!!
Men samtidigt hade jag ju inte tänk "Hmm, jag kanske bestämmer fredageftermiddag att jag åker till Marina på lördagmorgon" ! xD
Mamma blev väl inte jätteglad när hon fick reda på att det kostar 1200kr, men vem bryr sig?!

Håller iaf på att packa nu. Har ingen liten väska så jag får ta en stor Eosbag. Hennes föräldrar får väl en chock när jag kommer! xD Men men.. det löser sig.

Fredageftermiddag

Denna dagen skulle egentligen gå åt till att plugga, men jag kan inte koncentrera mig.
Om jag nu kan åka imorgon skulle det vara världsbäst! :D Åker väl rätt tidigt och kommer hem rätt sent på söndagkväll.

Nu ska jag försöka plugga lite igen.

Tillbaka

Just det.. Mamma och Filippa är hemma nu igen. Filippa berättade stolt vilka från Idol hon hade sett. (Sam, Daniel, Amanda, Andreas och Agnes, om någon minns henne? xD) Och att alla hade kollat på henne hela tiden. Kan man va mer stolt över några röda slingor? Du är söt Filippa! :*

Jag har fått en ny kappa också. Svart (of klart!). Lite spännen och saker. Fin, men jag ser helt rund ut i den! :/ Får väl se om jag har den på måndag...

Nu ska jag sova!

(Marina! Svara på mitt mail om helgen! :D )

The Golden Daze

Slickar på knivar. Mysigt! ^^


LAMONT

Idag var jag på Folk å Rock i Malmö och kollade på Lamont! (jaa, okej. Igår då!)

Dom skulle egentligen spela halv 5, enligt deras hemsida, men det blev halv 6 istället. *seegt*
Jag och Amanda stack och handlade ett stor illgrönt papper till skyltar. Stack in i affären bredvid som säljer allt möjligt. Men först hittade vi inte det. Fast det var en stor skylt över där det stod "Svenskt pappar"! xD

Spelningen var väl inte jättelång, men det var jättekul iaf! Dom spelade först Take a bow. Sen Star on my radio, Lost and found, The golden daze och sist Rather do it!
När dom spelade Rather do it så började han hoppa på borden och sånt. Yeaah!
Kristoffer kollade rätt mkt på mig eftersom jag kunde alla texter! ^^ Annars var det väl relativt mkt folk. Fast hälften var ju typ deras kompisar och familjer.
(Mr. Hank: Mamma, ska du inte ha en plansch iallafall? 
Mamman skakar på huvudet och sticker xD )

Sen signerade dom min platta. :D

Tyvärr glömde jag min kamera, men jag ska be Amanda skicka nån bild sen. :)

("Nästa gång är det vi som piskar dig" Fan va bra xD)

image53

RSS 2.0