Mordet i Midlands

Himla bra teater. Himla fin kväll.

Måndag till fredag

Har inte hunnit skriva någonting den här veckan.

I måndags var jag, Cajsa och girlsen på Laserdome och sen stack vi till BK. Trevlig kväll. I tisdags hände ungefär noll intressanta saker, men i onsdags var jag på bio och såg Winter's Bone. Helt okej. I torsdags fikade jag i Malmö hela dagen och igår var jag på teater. Nätterna har jag ägnat åt telefonprat och resterade tid med att plugga eller kolla klart på In Treatment. Typ så har veckan varit.


We don't celebrate sundays anymore

Helgen har gått alldeles för snabbt som vanligt. Men morgondagen är ändå chill. Har bara en lektion mellan ett och två. På kvällen ska jag och Cajsa ta med våra barn till Laserdome. Jag har inte varit där på tio år (shit vad gammal jag låter när jag säger det!!!) så jag bad Filippa berätta om det. Dog av skratt. Och skräck. Men det blir nog bra med det.

Fredag, wehey.

Skön fredag. Två lektioner. Analyserade mitt blod och Anna konstaterade att jag är sjuk. Min mamma har dragit på sig en hörselgångsinflammation. Kul.

Spenderade kvällen med att fika i stan med Matilda. Det var jättemysigt och fint och jag hade saknat henne så himla himla mycket. Vi löste världsproblemen över en kopp kaffe.

Flyg iväg.

Igår


En dag ska vi dö men alla andra ska vi leva

Så länge ni dömer folk efter er mall
kommer ni få det ni förtjänar
För efter er uppgång kommer ert fall
ni kan bygga era glashus, men passa er för stenar

Kommer aldrig kunna bli den du var igår
tiden går framåt medan hjärtat slår
Man går nog aldrig säker, tror knappt det är sant
när folk man inte känner ber en hålla sig på sin kant


Idag fick jag en lapp där det stod att jag skulle höra av mig för att avsändaren hade inte min adress. Lappen var postad i min brevlåda. Det tyckte jag var lite lustigt.

Men det var liksom aldrig upp till mig

Satt och kollade på billiga flygresor till London och insåg att jag nog inte kommer plugga ikväll heller. Så nu går jag faktiskt och lägger mig. Dödstrött räcker inte för att beskriva hur jag känner mig.

Maraton i min säng



Min lördag

Te + "Processen"


Fredag fast typ måndag och nu lördag

Vilken lång och kort vecka. Mest jobbig och ledsam, men det har ändå hänt en del bra saker också. Typ att jag äntligen fick träffa Matilda igen efter två veckor. Att provet i onsdags gick bra och geografiseminariet gick jättejättebra. Att jag får MVG i Psykologi A. Och i Filosofi A. Och i Geografi B. Och förmodligen i Religion A också. Att det knappt varit några (seriösa) lektioner denna veckan. Att jag vann vadslagningen vilket betyder att jag ska få 200kr av min pappa.

I helgen har jag i princip inga planer. Har väldigt lite läxor också så jag känner mig lite handfallen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ändå nice.

Aja. Nu är klockan efter fyra på morgonen.
Dags att krypa till kojs kanske. Snart. Om en stund. Heh.


If there is disease in you, I want to have that disease too

Matilda har varit sjuk i två veckor. Idag fick jag äntligen träffa henne igen.

Onsdag

När jag vaknade idag trodde jag att dagen skulle bli sämre än sämst, men nejdå.

Kom till skolan och hade en småtrevlig mediekunskapslektion med bara tre andra elever. Hade filosofi och fick ett fint slutbetyg i den kursen. Hade religionsprov och det gick bra fast jag bara hade läst igenom det vi hade nån gång. God mat i skolan(!).

Hade en helt okej mattelektion (eftersom jag för en gångs skull blev klar med det vi skulle göra och därmed inte ligger efter!!!). Och geografiseminariet gick så jättesuperbra. Fredrik var så otroligt fin och berömde mitt arbete hela tiden (även när vi pratade om de andras). Och jag satte alla frågor!
   Och sen var jag duktig och lagade mat och tränade.

Imorgon ska också bli en bra dag. Har bara en lektion. Sen ska jag åka hem till Matilda som äntligen inte smittar. Åh. Har inte träffat henne sen förra året så det ska bli jättebra tycker jag (tralala).


Skulle avsky mig själv i eran uniform

Vilken fruktansvärt lång dag det har varit. Första dagen i skolan och det känns som att det aldrig varit lov. Veckan kommer iallafall bli lugn efter imorgon.

Kvällen har varit fin. Jag och Filippa har druckit smoothie och dansat till Strokes. Att jag pluggar religion kommer nog inte hända känner jag nu. Ska ta mig en liten kopp te innan jag kryper ner i sängen. Sov två timmar natten till idag, jag tror jag behöver lite fler inatt.

Måndag

Lovets sista dag och jag har helt stört mycket mensvärk. Vill ligga ner i fosterställning och dö men det går faktiskt inte för om en halvtimme måste jag ta bussen till Ungdomsmottagningen och ha tjugohundraelvas första Ung Grupp-möte. Jag får nog ta på mig ett par färgglada strumpbyxor och lyssna på peppig pop på vägen dit. Typ.

Imorgon börjar skolan. Just nu känns det som att jag hade sålt min arm för att få slippa.

Spisen, Saturday night

Eftersom klassfesten blev inställd igår bestämde vi oss för att dra ut istället.
Ungefär såhär såg kvällen ut genom min kamera:










Inte lika fint som genom Mandys fyllekamera, men ändå.

Torsdag

Har tillbringat större delen av dagen i sängen och har äntligen läst ut Män som hatar kvinnor. Vilken seg bok. Vilken besvikelse.

Annars händer det inte så mycket för övrigt. Lovet är väldigt lungt och behagligt just nu. Fyra dagar kvar innan skolan börjar igen. Oj vad jag inte längtar.

Middag

Igår gick min pappa som sagt i pension. Det känns väldigt konstigt att vara 18 år och ha en pappa som är pensionär och som nu aldrig mer kommer jobba. Ikväll ska vi ut och äta middag och fira iallafall. Såhär ser jag ut:
Ha en trevlig kväll.

Hej jag heter Sanna. Min mamma jobbar på SVT och min pappa är pensionär.

Gott nytt år


RSS 2.0