"En blick säger mer än 1000 ord!"

I söndags åkte jag upp till Stockholm.

Där var det höst. Jojja matchade hösten jättefint.


Vi drack en massa kaffe & pratade.


Och vi gick på stan.

En kväll sov vi ensamma i hennes mammas lägenhet.



Och två nätter hos hennes pappa.




Såhär hade jag sett ut om jag sprang och pratade i telegon samtidigt:

(Fast jag gör ju inte sånt.)
Och såhär ser det ut där Jojja bor:

Och sen har jag typ hundra bilder på löv & närbilder på mina bröst..
Men vi avslutar med en bild på Jojja.


(och yes, som vanligt är det dålig upplösning.. ._.)


En D-novell?

Något av det bäst som finns är att snacka med Elin & Cajs på msn. Alla tre i samma konversation. Gärna när klockan är efter tolv. Då brukar det bli så sjuka konversationer. Totalt meningslösa, men ändå himla fina och askul. x'D

Det bästa ikväll var helt klart det här:
"Byt ut 'girl' mot 'boy' och vad har du?"
"En D-novell?"

Fast dom tyckte nog det med Markus & mig. (Och ingen annan fattar detta. Funderar på om jag borde byta namn på min blogg till "internskämtsbloggen"?)

Nu ska jag ta en kopp te och sen sova.
(Imorgon ska jag äntligen få träffa Filippa igen. :'D)


Kort om vad som hänt i veckan

I måndags var det ingen italienska. Och Elin var så himla smart och skolkade från historian. Så hon hade sovmorgon till 13.20. Själv var jag på skolan kl 10, satt med Cajs medan hon försökte få biljetter till melodifestivalsfinalen i Globen i vår. Tyvärr fick hon inte det. Och för att göra hennes dag lite värre lämnade jag henne där och åkte hem igen. För att chilla i två timmar.
Åkte tillbaka till skolan och hade FN-grejs med Elin & sen DGL. Man skulle skriva ord i olika färger. Jag var en av få som skrev "love" i grönt och "gurka" i rött på blå bakgrund..! x)

I onsdags var jag & Filippa hemma själva. Lagade mat & pratade. Sen var jag tvungen att sticka ut för att träffa Matilda. Vi gick en lång promenad. Två timmar ungefär. Men det var trevligt. (Och det var något kallt att gå i kort kjol och strumpbyxor sent på kvällen i oktober här i Lund. Jag borde komma ihåg det i fortsättningen..)

Igår skrev jag & Elin äntligen klart vår resolution. (På rätt sätt tyckte vi - det tyckte inte Cajs! :c) Gjorde verkligen ingenting på webbdesignen. Bettina snackade betyg & jag kollade på YouTube-klipp.
Efter skolan skyndade jag mig till Graffiti där Matilda satt i hörnan med några kompisar som hon körde iväg. Sen satt vi där och fikade & snackade ett tag innan vi stack hem till henne. Hon hade fixat sitt rum superfint.
Sen gick vi en runda & hon följde mig hem. Typ så.

Aja. Mer om veckan orkar jag inte berätta..

Imorgon ska jag kolla på Elin & Cajs match. Och sen hem och städa/packa/fixa. Fest på kvällen. Och på söndagmorgon (JAJA, Cajs, vi vet att det är förmiddag/lunch-tid för dig!) åker jag till Jojja. Yes. Det kommer bli bäst. Som alltid. (Och jag ska försöka blogga innan jag åker. Får se om jag hinner.)

Nu ska jag dricka te. Hejdå!


Markus-veckan?

Ojojoj, vilken vecka. Vilken Markus-vecka!
I onsdags fick jag hans nya skivor hem. Signerade. :')

I torsdags var jag, Elin & Cajs först på McDonalds och tjockade oss. Sen skulle vi gå till City Livs, men det har blivit en ny affär. En ny DYR affär. Med massa fula belysningar. Så vi fick handla på Hemmakväll istället.
Sen gick vi till bion. Ingen annan ville se "Äntligen midsommar!" (vilket man kan förstå.. ;D) så vi hade hela salongen för oss själv. :D Satt längst bak där vi bredde ut alla våra saker, tog av oss våra skor och gjorde oss som hemma. (Fast jag & Elin hånglade inte för vi ville inte äckla Cajs - som tyckte det räckte när jag smekte Elins lår! x'D) Någongång i mitten, när filmen blev lite seg, sprang Elin & Cajs runt och testade lite olika platser.
Själva filmen var lite konstig. Och inte speciellt bra egentligen. Och den slutade inte alls som jag ville. ;) Men det var ju en fin kväll med Elin & Cajs som var så fantastiskt fina som bara dom kan. :'D
Och när jag kom hem låg Hets-skivan (Markus.. ;D) där och väntade på mig. :*

I fredags var det D-dag. Då åkte jag & mamma till Högevall och simmade. När jag satt i bubbelpoolen satt det en liten kille (som var ungefär världens sötaste?) med sin mormor mittemot. "Mormor, hon har två hår!" sa han och pekade på mig. Då ville jag ta med honom hem.
Resten av den dagen lyssnade jag på mina skivor. :)

Igår åkte jag, mamma & Filippa in till Malmö. Fikade på Hollandia. Sen skildes vi. Dom fortsatte upp mot Shock och jag gick till Folk å Rock. När jag kom dit var det 50 minuter innan Markus skulle spela. Så jag finkammade övervåningen och sen gick jag ner där nere och bara gled omkring. Tillsist kom han. Klockan tre. I sin gröna jacka och med kapuschongen uppe. Han var så fin & mitt hjärta slog ungefär tre gånger så snabbt som annars.
Han spelade "Allt gör mindre ont sen", "Hela livet var ett disco", "Trelleborg-Travemünde-Världen" & "Benny". Sen spelade han inte mer, eftersom det inte fanns någon förstärkare och dom längst bak hörde inte.. -.-

(Och jag har inte laddat in mina bilder från gårdagen - så det får bli den här fina bilden istället. När han t.o.m. har sin jacka på sig.)

Idag händer ingenting. Jag ska printa ut lite FN-papper och läsa. Typ. Och ikväll samlas 3/4 av familjen framför TVn för då sänder mamma sin första kvällsändning.

Nu: Frukost.

Engelska: FN-rollspel

Egentligen ska jag och Elin söka information om Ukraina nu. Och skriva en resolution & p-paper. Egentligen alltså. För nu sitter vi bara här och låtsas. För att verka lite bättre. Engelskan slutar om 20 minuter. Sen blir det teater och sen webbdesign och sen McDonalds och sen biblioteket och sen bio och sen hem och sen sova och sen leeeedig.


Måndag

Imorse blev jag väckt kl 7 av pappa. "Sanna, du måste komma och hjälpa mig med TV:n!". Är det inte typiskt? Första dagen ens mamma ska sitta i rutan - och så har TV:n lagt av! Och funkar igen när man kommer hem på eftermiddagen. Great. .__.

Engelskan var sjukt rolig idag. Och DGL. Jag jobbade så himla snabbt. Och ägde folk på genomgången. Jag gillar förresten att Bettina säger disp-dagar. Det låter SÅ mycket coolare än D-dagar. ;)

Gud, det har hänt så himla mycket idag känner jag. Saker jag inte kan skriva här. Och jag har varit på Netto. ;o


Jag kryper in under mammas täcke.
Jag: Tycker du inte att det är jättekallt?
Mamma: Jo, fruktansvärt.
Jag: Ja. Det kan i och för sig vara för att mitt fönster är öppet..



42 dagar till Stockholm. Jag dör av längtan.

Läxor

Äntligen klar med webbdesignen. Gjorde skissen i Paint. xD Tänkte att om man fick göra den i WORD(!) så får man säkert göra den i Paint. Listan på grejer som ska göras är också klar. Den blev inte lång. Förhoppningsvis blir Bettina nöjd iallafall.
Svenskan suger förresten. Jag orkar inte. Och engelskan är ju inte så kul. Eller italienskan. DGL har jag inte kommit på nåt till än. Great.

Söndag

Det känns bra att webbdesignen ska vara inlämnad om 8 timmar och att jag inte har börjat. Verkligen bra. Jag hatar att it's learning räknar ner. "Deadline om 8 timmar" står det i rött. Har man inte hjärtklappning innan får man definitivt det när man kollar där.

Fredag

Idag var staden & framtiden riktigt kul. Inte för att jag vet vad själva lektionen handlade om, men jag & Elin hade iallafall askul. Ritade vattenkastare och snackade om Lars & andra i gruppen. Och nu får ni en superduperfin bild på mig & Elin också. Bara för att liksom.

Jag förstår inte hur vi lyckas bli snygga på i princip alla bilder?! :D ;o

Och jag har köpt nya nagellack. Ni vet ju hur jag är. Jag hittade en massa för 16:-/st. Köpte de enda fyra färgerna jag inte hade:

Tyvärr har jag inga kläder som matchar dessa färgerna, men det löser sig nog. Får väl hitta nån tröja i.. bleklila, babyblå, skum rosaskimrig & orangeglittrig.

Torsdag

Jag försökte faktiskt plugga matte (eftersom det är test imorgon). Men sen kom Filippa och Salo. Och det var typ 8,727 gånger roligare att leka med dom.


Och imorgon är det fredag. Helg ska bli skönt.

Onsdag, kväll

Idag slog Anette nog rekord när det gäller att säga "på den". Annars var dagen rätt värdelös. Förutom italienskan. Som alltid. Jag och Elin ville först inte gå dit, men det var fint - som vanligt.

Nu ska jag dricka te och öva en sista gång på mitt tal. Jag kan det.. nästan.

Onsdag - webbdesign

Sitter i E12 med några killar. Såklart hade många glömt att Bettina skulle vara borta.
"Vafaaan? Har hon sagt att hon ska vara borta?"
"Eh, ja?"
"Men ååååh. Det är DÄRFÖR man ska lyssna på lektionen. Fan!"

Jag kom egentligen hit för att jobba ikapp i photoshop eftersom jag har missat 2 DGL-lektioner, men PS-skåpet vad låst. Great. Jag kom hit i onödan. Aja. Jag har iallafall hunnit läsa 16/73 blogginlägg. .__. Bara 57 kvar.

Kl 10 är det FN-rollspelsmöte i aulan. Hoppas det varar hela S&F för det är så himla tråkigt.
Jag har förresten bad hairday idag. Det är riktigt illa..

Nä, nu satte jag på min iPod. Orkar inte höra när alla killar spelar sina spel. Och berättar för varandra hur man skjuter på bästa sätt.

Just nu lyssnar jag på "Sex noll två" med KSMB.

Gud vad alla som läser detta inlägget måste ha tråkigt. Eller så kanske ni hoppas att det ska komma något kul & intressant? Well, that ain't gonna happen.

Vad händer mer idag då?
Matte, tråkigt.
Svenska, tråkigt.
Italienska, vet inte vad vi gör - och det är prov om en vecka.

Nu lyssnar jag på Backyard Babies "Normadic".

Vi slutar om 20 minuter. Om man kanske skulle läsa igenom uppgiften? Inlämning om fyra dagar.
Okej. Jag gör det nu. För att få tiden att gå. HEJDÅ!

Tisdag

Idag var det varmt, igen. Jag gick hem i linne. Kan det inte bli lite kallt? Ungefär som det var på vägen hem från stan igår. Ungefär så att man behöver en jacka. Och gärna en halsduk. Men inga vantar för jag hittar inte mina.

Det har inte varit någon vidare bra dag idag. Har egentligen velat gå hem och dra täcket över huvudet igen hela dagen. Men sen släppte Rahl oss en kvart tidigare (WHAT DID YOU SAY?! RAHL!!!?) och mamma har köpt choklad. Och glass. Så nu har väl dagen varit.. okej.

Aja. Nu måste jag fortsätta med mitt tal. Och debatten. Och matten.

Söndag

Idag fikade jag, Emma & Jas på Espresso House. Det var trevligt. Och fullt med folk. Vissa fick t.o.m. sitta ute. Bäst var killen som hade dragit åt sin kapuschong så mycket det bara gick och drack kaffe ur ett sugrör.

Jag tvivlar starkt på att Emmas kinder var så orangea och att min lugg var så bländande röd. (Fler bilder kommer kanske när Jas har en bra dator.)

När jag kom hem kom Matilda och vi gick en promenad och pratade. Sen åt vi och sen pratade vi ännu mer och hela vägen till stationen där jag vinkade av henne.

När jag kom hem från stan (superduperkissnödig & inte våldtagen) kollade jag på sista delen av "Mannen under trappan" (besvikelse!) och sen drack vi te.

Helg

Har inte uppdaterat här för att jag varit så aktiv på (=beroende av..) facebook. Ehe.
Idag har jag iallafall klippt mig. Nu har jag inte längre snelugg. (Och ja, jag vet att alla jublar nu.) Dessutom är mitt hår rakt idag.

Imorgon ska jag nog fika x2. Och plugga. Kul.

I've got my moments when I'm less sober

It's true. Nu är jag också on fucking facebook.

RSS 2.0