Det sista skolarbetet

Elin har varit här idag och vi har gjort klart det sista skolarbetet på Spyken någonsin. Förmodligen det sämsta vi någonsin gjort, men just nu bryr vi oss inte ett dugg. Ni ska
få se lite av hur det ser ut:






Se den riktiga trailern här.


Du sa att du ville dö, du grät bakom dörren

Nej, balnatten blev inte den bästa natten i mitt liv. Och det var inte roligare än Prag. Hände så himla mycket, men inget jag kan skriva här. Hela kvällen var så himla upp och ner hela tiden och jag hade på mig en klänning som inte gett mig annat än ångest den senaste veckan. Men nog om det. Balen var definitivit inte värd 1150kr, men jag är glad att jag gick.

Idag var jag hemma hos min morfar och fikade. Han sa att han är jätteorolig över att jag ska flytta till London och är helt övertygad om att jag kommer följa med snuskgubbar hem. (Tydligen har han tänkt väldigt mycket på det här.) Vilka höga tankar han har om mig.

93 dagar tills jag flyttar iallafall. Tre månader imorgon. Kliar i hela kroppen så mycket jag längtar just nu. Tur att jag har hittat Emma och Charlotta att längta med.

Det är svårt
att inte gråta
när jag tänker på
oss två
och
nu

I'm not so impressed by your dysfunk moves, cause I'm a dysfunk too

Igår tänkte jag att riktiga vänner lånar ut sina cyklar och ser att man gråter fast det öser ner. Och idag tänkte jag att min mamma nog är världens finaste som lagar min favoritmat när jag är ledsen.

För övrigt har jag bränt ena armen idag när det var klassutflykt. Älskar mitt liv just nu.

Snälla bli min igen, men låt det va som i en film

Nu har jag ju inte skrivit på hur många dagar som helst men jag känner mig inte så mångordig just nu. Det märkte jag även när jag bläddrade igenom min dagbok och insåg att jag nästan bara citerat låttexter hela tiden. Alltid Veronica Maggio eller Simon and Garfunkel. För det är lite så jag känner mig just nu. Som Veronica Maggio och Paul Simon. Ändå fint.

Det har hänt så himla mycket sen jag skrev sist. Har till och med varit i Prag en runda vilket var helt galet bra och kul och bäst. Det enda dåliga var att jag missade London när mamma & Filippa åkte dit samtidigt. Men när jag kom hem fick jag ändå fler presenter än vad jag själv hade köpt, ehe.

Idag har jag fikat i Lomma med Elin, Victor och en mormon. Sen varit på picknick och sen varit i stan och sen druckit öl och dansat en massa med Filippa. En mycket bra lördag hittills alltså. Funderar på att avsluta den framför en film, men jag får se.

Vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva denna veckan. Det är körlektioner och de sista inlämningarna/redovisningarna/läxorna och klipptider och håruppsättning och bal och allt vad det heter. Och veckan efter det sätts betygen så då blir det fest och sen går Vipan ut och det är Siesta och jag åker till Uppsala och sen är det Ung Grupp-återträff och studentveckan och jag går ut och avslutning och hela den tjotaballongen.

Och idag är det 100 dagar tills jag flyttar. Exakt. Det är helt galet.


Your journey is one way only


Ofattbart. Galet. Superbäst.

And there's a reason why I do

But I know that life is very bad
When you're picking up the pieces
Of what you had
And people say:
I want you, I want you, I want you!
Yeah, they want you all right
- But just for a while

RSS 2.0