Tandläkarrekord?

Idag blir det lunch hemma. Så jag passar på att skriva här medan jag gör mat (okej, att värma i mikron kanske inte är världens svåraste..).
Anledningen till att jag äter hemma är för att jag har varit hos tandläkaren. Ja, igen. Jag var där i fredags, idag och oh, GISSA VAD JAG SKA GÖRA IMORGON!? That's right, TANDLÄKAREN!

Jag borde snart ha något tandläkarrekord..


"Landskrona är fortfarande bäst"


Lördag

Yes, jag har varit grymt dålig på att uppdatera. Men ja, så är det ibland. Inget speciellt har hänt heller..

Igår var jag inte med på friluftsdagen för att jag skulle till tandläkaren. Tydligen har jag en liten inflammation runt min nya tand ("oj, nu börjar det blöda här..").  Måste köpa en väldans massa grejer nu. Ny MILD tandkräm, TVÅ speciella tandborstar som jag bara ska borsta just DEN tanden med och VÄLDIGT MYCKET tandtråd.

Inatt drömde jag att det var julafton, men min mormor och morfar firade med våra grannar här under för dom orkade inte gå upp för sista trappan. (Inatt sov jag även 12,5h! :D)

Nä, nu måste jag fixa till mig. Om ungefär en timme åker jag & mamma till Landskrona för att lyssna på musik. Och fixa skor & tandgrejer. Trevlans.

Onsdag

Jag hoppas att det är mig du tänker på när du lyssnar på den låten.


Måndag

Nu har jag äntligen städat upp i köket. Det tog sin tid. Men ja, det är "min vecka". Filippa har varit på pizzeria, kul för henne. (Vilket påminner mig om när jag såg min morfars inköpslista och han hade stavat pizzor "pitsor". Aw! :*)


Första bra dagen på terminen idag. Men den har faktiskt varit riktigt bra! Även om den kanske inte började så bra..

Gick upp 07.40 imorse. Snacka om att jag var död! (Speciellt med tanke på att jag suttit och chattat med Rosa till 01.30 och sen skrivit i en timme, typ.) Tog bussen en timme senare och var på skolan redan 07.50. Lektionen började en halvtimme senare.. (Och nu tänker ni "ååh, hon är så korkad, det är ju bara att ta två senare bussar", men då svarar jag "nä, för jag skulle träffa Elin innan vid skåpen och bussarna är ibland sena och så". Ha!)


Efter en kort totalförvirring när det gällde att hitta rätt klassrum (olika klassrum på olika scheman, vad fan är det!?) kom vi iallafall till rätt klassrum för italienska och det var fan inget stort klassrum! (Och inser ni att jag skrivit "klassrum" fyra gånger i den meningen? Men aja, jag orkar inte ändra.. Lev med det!) Alla fick inte ens plats. Min blivande lover/bästis fick t.ex. sitta på golvet! ;o Hela klassen var förresten sjukt konstig. Blandad. En tjej försökte splittra mig och Elin. Och en annan tjej hade redan läst kursen en gång innan. Jag fattade ingenting! (Fast det kanske var lika bra? xD)

Läraren var asskön! x) Jag och Elin dog några gånger. Och blev överlyckliga när hon sa att vi skulle börja med att lära oss färgerna och bara ha två prov på hela året och så. Och ännu mer överlyckliga blev vi såklart när vi insåg att vi nästan kunde översätta hela texten. Hoho, kommer vi äga alla andra eller vad?! :D


Efter italienskan hade vi historia. Vi hade egentligen inte en riktig lektion utan bara pratade allmänt om kursen, men trots det hade jag ändå redan antecknat tre sidor i mitt block när lektionen var slut. Och 20 minuter innan vi slutade sa Johanna att hon "bara hade en sista sak". Men självklart slutade vi inte en minut tidigare. Hahaha, vissa saker ändras minsann aldrig! xD


Sen hade jag & Elin två timmar och 20 minuters håla. Kul.. -.- Vi drog iallafall iväg till biblioteket och lämnade tillbaka ALLA mina böcker (fick knappt plats i skåpet..) och sen köpte vi häftstift & en bok till Elin. Trevligt. När vi kom tillbaka joinade vi Cajsa & Martin i matsalen.

Martin: Jag brukar inte suga..

Jag: Nä, men Cajsa brukar!
Sen var allt PRECIS som vanligt (förutom att Cajsa nog hade dödat mig om hon kunde.. ;D) och det blev hundra skämt om iskuber och grejs. x'''D

På baksidan av gymnasiekalendern står det: "Teenagers think about sex every 15 sec. Good luck concentrating.". Fan, frågan är om Elin & Cajsa inte tänker på det oftare?! x'D


Engelskan var helt okej. Gjorde inte så mycket. Jag och Cajsa skrattade som fan åt några till "iskubs-skämt" och sen skrev jag ett kort till henne om att min mamma trillade i Themsen, eller nåt. xD

Efter engelskan mötte jag Laaasch! :') :* Fast just nu ligger han trea på min lista. Först Markus-tjejen, sen hatt-killen, sen han, sen Moa och sen.. var det nån mer? (Gud, jag kanske kommer vara lite social detta året? HELT SJUKT! :o)


Sista lektionen för dagen var Datorgrafik med ljud. Jag måste säga att jag var väldigt tveksam när jag gick dit. Men fan vad bra det verkar! Läraren var asskön. Kom från Danmark och snackade om att man inte borde få några läxor på gymnasiet. Puss på det! :*

Vi gjorde inte så mycket, gick igenom it's learning (som suger!) lite bara för att dra ut på tiden och sen fick vi göra en snabb uppgift och sen fick vi gå.

(Och jag kollade min grupp till webbdesign - jag & en tjej till, resten killar. Great! xD)


Och nu tänker jag avsluta med en bild från när jag pluggade franska förra året. Bara för att påminna oss alla om how good life is! ;D


singing songs meant just for me

Jag har tröttnat på glass. Då är det illa.

Torsdag

Idag börjar skolan.

Igår var jag på Malmöfestivalen med Matilda (nej, det blev inget med Elin & Cajsa). Hade askul! :D

Först kollade vi på Bullet och det var sååå dåligt. Och sååå roligt! Vet inte hur många gånger vi dog av skratt. Speciellt åt ticks-mannen. Och Bullet var ju bara roliga i sig. Och alla vuxna män som vi var extremt glada över inte var våra pappor. Och alla hade H&M-stil där, om man tänker efter. Och kisar lite. ;p


Efter en halvtimme stod vi inte ut längre och hade redan analyserat hela publiken så vi gick bort till Terrariet för att köpa något att äta, men det fanns inget (givetvis, eftersom det var ett terrarium! xD) så vi gick bort till (Olas) Konsum och handlade godis/läsk/läkerol (och yoggi till mig som inte hade ätit sen frukost..). Två killar sa allt vi sa, fast helt efter och försökte flirta med kassabiträdet för att få ta ut pengar. Hon var 50 år och hade blå mascara.


Vi drog bort mot Stortorget och under tiden snackade vi om när jag tappade bort mig på väg hem till Matilda. (Vilket hon inte kan glömma och skrattar lika mycket åt varje gång!)

På Stortorget var det NRJ in the Park, men vi orkade bara genomlida en låt med Arash, sen flydde vi. Till stationen.


På stationen skulle man visa sin biljett och Matilda körde sitt brösttrick vilket vakten verkligen uppskattade! xD Och vi kom fram till att vi hatar glada, solbrända jävlar med resväskor.


När vi hoppade på tåget hände en del saker (Matilda blev helt plötsligt en toalett-tittare när en kille kissade och två killar försökte få kontakt, men dom fattade inte det roliga) och det slutade med att vi halvlåg i våra säten och grät av skratt. :'D


(Och sen hände en massa andra saker, men jag orkar inte berätta.)


Ja, sen gick vi hem till henne för att det fanns hundra saker till att säga, men sen var jag tvungen att gå hem för mamma började undra vart jag tagit vägen.


Okej, skolan börjar om lite mer än en timme. Min buss går om 40 minuter. Man kanske borde tvätta håret och äta frukost? xD

Sommarlovets sista dag

I söndags var Steve extra söt. När han pratade om den kraftiga tjejen i friidrotts VM på sin fina brittiska! :* Bara så ni vet, liksom..


Igår var Matilda här. Vi bakade scones och snackade skit i fyra timmar. Sen var hon tvungen att träna. Så jag fixade till mig och lite så och sen åkte jag & mamma in till Malmö.
The Guild spelade på Debaser. Dom var såklart bra, även om halva bandet saknades. Jag fick en gratis skiva också. Och en sjukligt snygg vakt flirtade med mig. Bra kväll! ;D (y)


Idag ska jag klippa mig. Man måste ju vara fin inför skolstarten. ;) Och sen ska jag kanske in till Malmö, om jag orkar. Just nu känner jag mig inte så pigg på det, men Evelina sa att Bullet är väldigt bra live. (Litar jag på henne? ;D) Dessutom ska Elin & Cajs också in och se Pang Prego, så då har jag iallafall sällskap dit & hem. x]


Imorgon börjar skolan igen.

Sommarlovet har varit sådär. Det slår definitivt inte förra sommarlovet. Och inte förrförra heller. Fast det har faktiskt blivit bättre och bättre, och nu vill jag inte tillbaka till skolan. Då kan man inte vara vaken hela natten, vakna på eftermiddagen, äta glass till frukost och göra vad man vill. Det är synd. För jag gillar det.


Nu ska jag dricka te och fortsätta lyssna på Laakso. :)


Hang Me in the Christmas Tree

Hey could anybody take me home I feel leftover and alone
Could anybody please take me out just for once just for tonight


Hela världen är så underbar

Ikväll har jag dansat bort mina bekymmer på Malmöfestivalen. Det var bäst!

Olaola

Ni måste se detta:
 

Och detta:

Jag älskar när han först bara: "Den förra låten jag spelade så var det ju många som uppfattade att jag var en väldigt arg människa, på nåt sätt. Det är ju ett missförstånd för jag är ju världens lyckligaste människa." och sen sjunger: "Och det var faktiskt en i den där juryn som sa att hon älskade mig. Så hon.. kommer få SPÖ.. av min tjej" x''D

Ååh. Bäst! x'D

fredag, balkongen

För någon vecka sen kunde man sitta i bara linne och trosor på balkongen till elva på kvällen. Nu sitter jag här insvept i en filt. Det märks att hösten börjar komma nu..

Dom äter på balkongen under och det luktar extremt gott. Och ljudet av skratt och prat letar sig in bakom mina hörlurar.


Jag har inte bloggat på flera dagar nu, har varit upptagen. T.ex. så var jag ju och såg Ola & Per i Helsingborg i lördags. Det var fint. Fast ska jag vara ärlig börjar det bli lite uttjatat nu.. (Får se om jag ser det i Malmö ändå, behöver ju inte betala själv! (a))

Jag har även sovit två nätter hos Cajs tillsammans med Elin & Olivia. Det är därför mitt hår ser ut som det gör.. oO


Jag börjar redan bli trött. (Herregud, jag har nog umgåtts för mycket med Cajs..!) Ska nog gå in och ta lite glass och läsa mitt brev nu. Och imorgon blir det Malmöfestivalen. Det blir trevligt.


(Och jag saknar Jojja så att det gör ont. Fast hon kan ändå inte läsa detta eftersom hon är på Gotland. Platsen utan datorer och fungerande telefoner?)


Abandon

Cause I'm far away
From everyting we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend

Malmö x2

Igår var jag, mamma och Filippa i Malmö. Vi sprang runt och shoppade. Blev en hel del skolgrejer, men även annat. Och en fika med EH. James Blunt jobbade, som vanligt.

På kvällen och sen nästan hela natten chattade jag med Rosa. Riktigt trevligt. :)


Idag blev det Malmö igen. Först gjorde vi några ärenden här i Lund och sen åkte vi hem till morfar och fikade. Jag och Filippa var asflummiga och dog av skratt typ hela tiden. Åt "Gurli". Och "Vet du vad vi ska köpa till dig..!?".

Sen åkte vi och bytte Filippas skor och sen blev det Nova och jag handlade mina sista skolgrejer (så nu har jag allt jag behöver!). Sen åkte vi till Kvantum och hämtade mammas Ginza-paket och till Colorama och handlade färg till Filippas rum. Och sen hem.


Imorgon blir det Helsingborg och en dejt med Ola. Det blir alldeles säkert väldigt trevligt.

(Och det är en vecka till Malmöfestivalen.)




            

Lomma

Det var världens finaste väder idag. Ni vet när himlen är så där blå och man kan se Danmark från Lomma. Därför stack jag och Elin dit. För att se Danmark alltså. Och lite för att träffa Cajsa. Hon var blondare än vi nånsin sett henne tidigare (!) och bjöd med oss till en restaurang. Elin snackade mest om festen vi ska ha nästa vecka, jag snackade mest om Jonas och Cajsa.. ville verkligen inte snacka om Jonas! xD
Sen badade dom och vi åt glass och tog bilder på Cajsa som bevisade att hon verkligen är en sexii mama - fast dom kan jag givetvis inte lägga upp här! ;D Men här kommer andra bilder:


Jag gjorde miner.


Och Elin spanade in Cajsa.


Så allt var som vanligt.

Nu ska jag sätta mig i mitt fönster och lyssna på Nervous Nellie & dricka te.
Sommarlov är allt bra ibland.

Och imorgon blir det typ.. Malmö kanske?
Och på fredag blir det typ.. Malmö?
Och på lördag blir det typ.. Helsingborg?
Och efter det har jag inte planerat något. (Fast i min kalender står det "Elin  Cajsa" på onsdag, torsdag, fredag och lördag. Så då lär väl hända något. Något fint & festligt.)

Tisdag

Mamma och pappa ska snart ut. Så det är syskonkväll här. Med glass. Och mys.

Måndag

Det blev inget med Matilda igår eftersom hon inte mådde bra så jag och mamma fortsatte vårt Star Wars-maraton! ;) Sista filmen igår.
Ska nog träffa Matilda imorgon. Och på onsdag Elin & Cajsa. Wiiie :D En bild på det, va?

Att ha träffats en gång under ett helt sommarlov är fan en prestation i sig..

Kollade igenom min "presenthög" innan idag och det är helt otroligt - jag har redan fixat alla presenter till ALLA som fyller år nu i höst (om man inte räknar med Elin för den ska jag fixa tillsammans med Cajsa & Olivia)! T.o.m till Matilda, som är ett november-barn. Och Marinas kommer bli asdyr att skicka.. ._. Men men.

Nu velar jag mellan att städa toaletten och kolla på TV.
Förmodligen blir det TVn, som alltid.

Söndag

Nu har jag inte bloggat på några dagar.. (Och under tiden har det hunnit bli augusti!? :o) Dom senaste dagar har bestått av sömn, chokladbollar, Filippa-kramar, långa brev, te, Vänner-maraton och ännu fler chokladbollar. Jag har även hunnit läsa halva Piers Morgans dagbok från 1994. Ska fortsätta ikväll! :D


Inatt drömde jag att jag tappade min låtsastand. Jag drömmer ofta mardrömmar om den.. Inatt drömde jag iallafall att jag tappade den och när jag hade den i handen var skruven lika tjock som tre av mina fingrar tillsammans. Men den passade inte längre. För hålet i munnen var för stort.. Och sen tappade jag tanden bredvid också. x''/


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Känner mig rastlös. Möjligt att jag spatserar över till Matilda om en stund (eller hon hit?) och kollar på nån film eller något.

(Det är bara 6 dagar kvar till Ola & Tengstrand i Helsingborg nu, och det ska ju faktiskt bli riktigt kul!)


RSS 2.0