Fredag

Godmorgon! :)
Gick precis upp. Är lite stel med tanke på att jag sovit på en madrass hela natten. (Min madrass är inte lika mjuk som Marinas + att jag inte har en skabbig heltäckningsmatta under heller!)
Om några timmar ska jag hem till Matilda. Sover där inatt. Fan vad jag saknar henne!

Den jag saknade mest när jag var hos Marina var Filippa. Låter helknas med tanke på att det är henne jag ändå träffar mest, men det kanske är just det. När jag kom hem och klev ut på stationen såg jag en liten person zickzacka mellan alla vuxna och sen kasta sig om mig. :')

Förövrigt känns det lite stressigt med läxor - igen! Jag har inte börjat på novellen än. Jag har inte ens en idé! Faaaan! I värsta fall får jag ta en gammal..
Läst en bit i Dvärgen, men den är seg. Han är bara så himla arg hela tiden. Och dödar folk och katter. (Låter lite som mig?)

Nu blir det frukost och sen plugg innan jag ska iväg.

Hej igen! :D

Jag är hemma från Marina. Orkar inte berätta en massa ikväll, det får bli en annan dag. Men det var i alla fall skitbra! :) Nu saknar jag henne jättemycket. </3
Inatt ska jag sova på en madrass på golvet för att övergången ska bli så lindrig som möjligt! ;D

Lovet ska avslutas med Viktoria. JCS och Kphmn med Ola - kan det bli bättre? ;D

Jonas Gardell

5 november släpps "Tillfällig gäst i ditt liv" på DVD.

I min bokhylla står "En komikers uppväxt" (3 st), "Ett ufo gör entré" (2 st) och "Jenny". Över min säng sitter en bild och 2 dikter av Jonas Gardell och på min anslagstavla sitter biljetten från när jag såg honom 20 oktober 2007.

Behöver jag ens säga att jag älskar honom? Han förstår på ett sätt som ingen annan gör. Han är skrämmande bra att beskriva allt. Precis som det är! Inga lögner för att sanningen ska låta bättre.

För allting faller.
Förr eller senare faller allt.

Chaaaalle Kaaaaniin

Jag & Filippa sitter och kollar på detta om och om igen.
2.06 - Kan det bli roligare? x''''''''D

Lördag, senare

Inatt ställer man om klockan vilket betyder att man får sova en timme längre. Varför händer detta på ett lov? Det borde ju vara under en jobbig vecka när man verkligen behöver det!

Efter mitt förra inlägg kom jag i alla fall på att jag skulle fixa lite med Sundsvallsboken. (Nej, den är fortfarande inte klar - nästan 4 månader senare! xD) Har bara sista dagen och lite bilder kvar, sen är den klar! :)

Om 3 dagar är jag hos Marina. Jag längtar jättemycket! Ska bli skönt att komma ifrån Lund och träffa någon jag faktiskt gillar! :*

Har inga speciella planer inför imorgon. Mamma kommer hem igen. Med presenter! Jag ska nog plugga också. Om någon har nån idé på vad man kan skriva en novell om feel free to smsa mig! Jag har inga idéer whatsoeverbaby!

Therese fyller år om 4 minuter. Grattis till henne!

Lördag

Jag har tråkigt. Det finns inget att göra. Det känns skitkonstigt att säga det. Har nog inte kunnat säga det på nästan 2 månader.. Jag har läxa jag måste göra under lovet, men jag måste ju faktiskt inte göra dom idag.
Har redan varit uppe i nästan 6 timmar eftersom jag varit Landskrona och klippt mig.

Mamma kommer hem imorgon. Pratade med henne igår. Hon har köpt en Beatles-tröja till mig. Och badges. Och en skinnkjol. Och Inger har sett Bowie i Malmö! :O (VARFÖR HAR ALLA DET UTOM JAG?! ><)

Kan ingen rolig logga in på msn? Snälla?

Who are you to criticise her? Who are
you to despise her?
Leave her, leave her, let her be now
Leave her, leave her, she's with me now
If your slate is clean - then you can
throw stones
If your slate is not then leave her alone

Torsdag

Idag åkte mamma till Berlin. (Jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk. Tycker att det är rätt skönt att vara hemma!) Var och lämnade av henne och sen stack jag och handlade med pappa. (Nutella, kräm, sura bilar och allt annat extremt onyttigt man får när mamma inte är hemma! ;D) När vi kom hem åt vi min favoritmat (korv & makaroner ffs! xD) och sen kollade vi på TV. Vem var där om inte MAMMA?! xD Haha, vi blir aldrig av med henne! ;) (Aaah, mamma! :*)

Dom visade lite bilder från JCS ikväll också.. Det ser bra ut. Det är ju inte alls samma sak att sitta och glo hemma på Ola som krälar på marken som att se det live. Herregud, det var ju långt ifrån så bra som Allhelgonakvällen!

Idag berättade franskläraren att hon var gravid. Men hon smög in det lite snyggt sådär mitt i en genomgång! xD Först sa hon det på franska och sen översatte hon det. "Jag är gravid - det kanske ni sett?". Nädå! Du är bara jättetjock om magen och inte alls gravid i sjätte månaden! Jag vill inte ha nån annan! Hon är bäst efter Fredrik ju!! (Ingen kan slå Fredrik! :*)

Ehm, jaa.. Mer att berätta? Jag har tagit sönder min mobil. Nu är det en fet spricka i den. Eller det ser mer ut som ett K-kryss. Rakt över mitt ansikte. Mitt glada ansikte bredvid Matildas. Tack! Fast jag får väl skylla mig själv.. (Var tvungen att avreagera mig!)

Jag älskar när Paul Simon kallar Garfunkel för "Arty". "It's a song about loneliness. It's called I'm a rock!". Tack som fan för dom. Jag hade inte överlevt denna veckan utan dom! :*

HÖSTLOVET NÄRMAR SIG! :D

Lördag: Klippas
Söndag: Mamma kommer hem (Plugga?)
Måndag: High School Musical 3 med Filippa (?)
Tisdag - torsdag: MARINA!!! :D
Fredag: Vila (Plugga?)
Lördag - Söndag: MATILDA! :D

Så ser mitt lov ut än så länge.. Om nån vill hitta på nåt lördag eftermiddag, söndag eller fredag så är jag all yours! :*

Sen har det inte hänt så mycket mer. Pratade med Jojja idag. Hon har enskild rätt till vissa delar på min kropp! (; Fan vad jag saknar henne! Går typ sönder lite mer varje dag. Imorgon är det bara 2 veckor tills vi träffas. 2 veckor måste jag väl klara? Kanske.. (Och om en vecka firar vi 5 månader! ;D)

Ska förresten på sån hälsokontroll hos skolsystern kl 08.25 EN MÅNDAG. Gaah, min sovmorgon till 10 försvann. Skulle egentligen ha det under en mattelektion, men skulle redan till lasarettet den dagen så..! Jag vill inte.


Tisdag, kväll

Jag känner att det går sådär med pluggningen.. Får ta ett rejält tag nu och sen sova. Sen får jag sitta 10 timmar imorgon istället.. .__.

(Historian är halvklar, engelskan är halvklar, svenskan är nästan klar.. Jag kan fixa detta, right?)

Ska sova med Filippa inatt igen. Man sover bättre då. Det är liksom hon och jag och en flygande blå gris över oss. Hon är världens underbaraste människa! (Hur kan jag fått den turen att få världens underbaraste människa som lillasyster? ;D)

Okej, måste fortsätta. Fan. Varför är gymnasiet såååå himla mycket jobbare än grundskolan? Vavava?
Kill me, kill me now!
*härmar Joey i "The one with Joey's big break"*

Tisdag

Jag stör mig på en grej.. Varför kommer Last Night I Had The Strangest Dream efter You Can Tell The WorldWednesday morning, 3AM? Det är ju jättestörigt! Grr..

Ni vet hur man brukar kolla på personen bredvids iPod för att se vad den lyssnar på? Idag satt jag bredvid en som BARA lyssnade på Ark. Puss på henne! :*

Well, det har varit en rätt bra dag idag. Slapp lite av matten för jag tog en spruta. Då fick man godis. Sprutan kändes inte ens! xD Fick inte tillbaka geografiproven idag, dom kommer förhoppnignsvis på fredag. Snälla, ge mig bra?

Men! En god nyhet idag är ju att Backyard fucking Babies har släppt sin vinter-vårturné! :) Om jag har tur kan jag se dom 3 gånger inom loppet av 3 veckor. Hade varit rätt gött ju! ;D

Innan kändes veckan lugn, men nu blev den genast stressig när vi fick mer idag och jag inser att jag inte hinner! Faaan. Får sitta halva lovet och plugga också eller? ><

Nä, usch. Nu fick jag panik (vad var det jag sa?) igen. Måste få tag på Caroline också.

Kathy's song

        I walk to Foyle's, the bookshop. When I
get to Charing Cross Road, green leaves are
on the few remaining trees standing there
...at Denmark Street.


        Twenty-one summers ago I came to
know this part of town. We sang Paul Simon
songs and passed the hat around at Leicester
Square. Kathy collected. She was seventeen.
We were twenty-two then, and for a lovely
little while.


      We were new to the plural of holiday;
you went on them on the continent as a rule.
In those days you knew a thousand things to
do to be cool...It's not so much that leaves
turn brown, it's the trees themselves that are
taken down, leaving a void around Foyle's
for me to understand. Once, my heart was
filled with the love of a girl and the whole
lush grove of the world was expanding


     Today, green leaves are on the few
remaining trees of Denmark Street still
standing.


Art Garfunkel
London, August 1984

  


Måndag

Det var riktigt segt att gå upp imorse. Skulle egentligen gå upp en timme tidigare och plugga, men med tanke på när jag somnade igår var det nog bra att jag inte gjorde det! Som tur var fick jag ett fint sms av Jojja. (Åååh, kom!!!)

På franskan hade vi läxförhör och det fick väl helt okej med tanke på att jag inte pluggat. Fan, jag måste verkligen satsa mer på franskan. Känns som jag nästan prioriterar det minst! ("Vad är Barack Obama?" "Suck, esteter..!" x'D)

Samhäll var kul. Snackade typ bara om Garfunkel. Äntligen någon som fattar det underbara med honom!(!!!!!) Delade upp arbetet vilket ändå känns rätt skönt. Så slipper det sluta som det brukar - jag och någon annan i gruppen gör allt! (*Host* Hemsöborna *host*)

Sen var engelskan inställd eftersom Martin inte var där. Fast såklart hade han gett oss en extrauppgift istället. (Undra om han njuter av att plåga oss? ><)

(Här skrev jag en lång text om min "bussflirt" idag, men sen kom jag på att ingen tycker det är intressant så jag suddade det! xD)

Nu ska jag snart sätta igång och plugga. För en gångs skull har jag inte panik! Alla kanske inte visste det, men jag heter ju faktiskt Sanna Panik Andersson! ><
(Men idag har jag bara matte, engelska, historia & svenska x2! :D)


ART GARFUNKEL!! :''''''D

HERREGUUUUUUUD! JAG HAR SETT ART GARFUNKEL LIVE. ARTHUR IRA GARFUNKEL. THE GARFUNKEL!
JAG HAR VARIT TYP 30 METER FRÅN HONOM OCH ANDATS SAMMA LUFT SOM HONOM!!! (Det enda som kan slå detta är typ en Bowie-konsert! ;D)


fdsjfhdsmdksjgnfioasjhguenmimnsuiawödsnfjdsnhajfdnsla (sorry, var bara tvungen att få det ur mig!)


Nu känns allt så jävla overkligt! Att jag faktiskt sett honom! Shit..


Vi kom dit vid typ 18.00. Parkerade på Lisebergs parkering och gissa vad som stod där - Garfunkels turnébussar! 2 stycken. Och vet ni? JAG HAR RÖRT DOM! (Kanske dessutom precis där han har rört?)


Det var inte så många där när vi kom. Och det fanns inga affischer eller något. Men! Det stod "18/10 Art Garfunkel 19.30" på tavlan. (Då slog mitt hjärta några extra slag!)

Vid 18.30 var det insläpp. Vi gick på toaletten, köpte lite godis och sen gick vi och satte oss.

Exakt 19.43 (lite sen ofc..) entrade han scenen. Han hade svart skjorta, lila slips och blåa jeans. Och hans hår var lika fint som alltid! ("You didn't expect me to have so much hair did you?")
Kunde inte riktigt fatta att det var han, men det var verkligen det! Han var sig lik! :''*

Första låten han sjöng var El Condor Pasa. Så jävla bra att börja med! :*
Hans mellansnack var jättebra och roliga! :D ("Garfunkel and Simon" xD). Han läste även några texter han skrivit och berättade saker om Paul Simon. ("My friend Paul", aaw! <3)

Såklart körde han Bright Eyes också. Och Scarborough Fair.
Sen var det paus och när han kom in igen hade han bytt om. ("Byt om, I've changed clothes") Då hade han tagit på sig en vit skjorta och en svart väst - samma som på konserten i Central Park. Shit, det var bara för mycket. Man kan inte vara så bra och fin och underbar som han är!!! (Jag vet, alla tycker bättre om Paul Simon utom jag - men seriöst! Garfunkel har något Simon inte har!) Han var sig lik. Bara lite mer rynkor - annars såg han likadan ut. Han hade kavlat upp skjortärmarna på samma sätt som då och hans ben var lika smala.

Under kvällen sjöng han även Bridge Over Troubled Water (då var jag sååå nära att gråta), Sound of Silence, Mrs Robinson och Kathy's song. Fan vilken stämning det blev när han körde Mrs Robinson - ingen ville sluta klappa och stampa i golvet! Och han fick stående ovationer när han körde Sound of Silence och Bridge over Troubled Water (han körde den bra versionen av den!).
Sen körde han även många andra låtar. Några egna (Perfect Moment t.ex.) och några av andra artister.

Men.. it had to end sometime! :'( Ingen ville sluta klappa då heller. Synd att han bara körde en låt som extra nummer..

När det var slut körde jag och mamma hem och nu sitter jag här. Ska nog snart försöka sova. Om jag kan. Jag kan fortfarande inte fatta det!

18 oktober 2008 såg jag Art Garfunkel i Göteborg. :'''''''D



(Tyvärr har jag 0 kort på Art eftersom man inte hade sett någonting, men jag spelade in dom bästa låtarna. Yes! :**)

IDAG! :O

Om 19 timmar ser jag Garfunkel. 19 timmar baby! *härmar Monica*

Har suttit och lyssnat på massor av musik med pappa och Filippa. När Filippa får välja blir det typ Ebba Grön nästan hela tiden! x) Och när pappa ska välja blir det alltid någon "gammal goding"! xD
Började kolla på "På smällen" men den var så tråkig att jag inte ens orkade kolla klart. Ska snart sova. Lika bra liksom.

Har pluggat noll ikväll - men det löser sig.
Nog.
Kanske.
Förhoppningsvis.
Förmodligen inte.

"VAAA!? ÄR DAVID BA(!)WIE EN KIIIILLE?!"
Fan vad jag saknar Jojja. Så himla skönt med
någon som både kan uttala Bowie och snacka i
timmar om honom! Och som vet saker om honom!

Nu ska jag sova.
(Tur som fan att Filippa kom hem idag!)

Oh right, mamma hämtade mina biljetter till Marina idag. 10 dagar! :*

Robin Paulsson

Åh, om en timme börjar Robins igen! :D

Jag & Boel går förbi en toalett på SVT.
Någon där inne snyter sig med öppen dörr.
Jag *halvskriker*:
MEEN MYYYYYSIGT!
Ut från toaletten kom Robin.

Sorry, baby! ;*


Datorkunskap - D24

Otto har precis haft en 40 minuters genomgång om WORD. Känns jättesegt eftersom jag redan kan allt, men han tar ju över alla datorer så jag kan inte göra nåt. ><
Efter lunch är det geografipros, shit.

Imorgon ska jag se Garfunkel! :D

(Jag har mailat dig, Jojja. Väligt viktigt - läs! xD)

2 dagar kvar.

2 dagar till Garfunkel!
22 dagar till Jojja!

JAG SKA UPP TILL MARINA PÅ HÖSTLOVET! :''D 12 dagar! :*

(Allt slutar på 2? :D)


4 dagar kvar

Fick en kallelse från lasarettet idag. 5 november. Då börjar det! Jag är rädd..

Dagen har gått långsamt. Vi lyssnade på nån föresläsning på samhällslektionen vilket var skönt. Bildlektionen tog typ aldrig slut!

Jag vet att det är skittråkigt för er att läsa om mina läxor så idag hoppar jag att rabbla upp det. Låt mig bara säga att jag har myyycket!

4 dagar kvar! :'D

(Och jag är skitsur över detta med Hellacopters. Dom spelar ikväll och, fanfanfan, jag ska inte dit. DOM HAR AVSKEDSTURNÉ I LUND OCH JAG ÄR INTE DÄR!! Förlåt.)


5 dagar kvar

Som jag sa igår så sprack allt idag.
Jag har matte, geografi (!), franska & svenska. Och lite historia till bara.
Fan vad tungt det känns! Sen engelska och vad det nu är till nästa vecka.

Noll intressanta saker har hänt idag. Fick inte tillbaka franskproven, hamnade i dålig grupp på samhäll och Martin blev sur för att vi snackade svenska på engelskan. Som det kan gå.

Fick i alla fall pratat lite med Jojja ikväll och om 5 dagar är det dags för GARFUNKEL!! :D

Nu ligger 10 papper med geografifrågor på skivbordet och ropar på mig.
Om jag kan något till imorgon är det bra. Back to work!

Söndag

Jag måste vända detta. Vända det till pepp istället. För det är nu det börjar.

I helgen har jag:
- Städat toaletten
- Städat mitt rum
- Dammsugit
- Dammtorkat
- Skrivit historian
- Gjort engelskan
- Gjort svenskan (halvklar)

Har även en massa frågor på geografin som jag ska öva på i veckan och Filippa har varit världens superlillasyster och suttit och förhört mig på alla afrikas länder - om och om igen! (Det minsta jag kan göra nu är väl att ta med henne på HSM3? xD) Känner inte samma söndagsångest som jag brukar. Det är såhär det ska vara. F.o.m. nu ska jag vara välplanerad och före med allt. Lär väl spricka imorgon?

Imorgon får vi även tillbaka franskprovet. Kändes verkligen inte bra.. Det enda jag känner att jag faktiskt inte suger och är efter i är gympa (kan ni fatta!!?) och datorkunskap.

Men det är nu det börjar. Nu ska söndagsångest ändras till måndagspepp!

Lördag

Hamza: Gillar du Ebba Grön?
Damian: Hon i 5:an?




Har haft en skitkul dag med Filippa (om man räknar bort när hon sa att mitt hår är skitfult och att jag bara borde raka av allt..).
Morfar är här nu. Han och resten av familjen kollar på fotbollen. Om Portugal vinner med 2-1 vinner jag 85 spänn. Det hade varit rätt bra ju! :D

Borde verkligen plugga egentligen. Har typ 2567 grejer att göra - har gjort en. Känns inte så bra. Det är bara en dag kvar nu.

Om en vecka är jag i Göteborg och ser Garfunkel! :''D
(Då kommer jag vara lycklig och inte så jobbigt klagig som nu!)

-

Fan, jag lovade mig själv att inte göra det igen.
Nu lovar jag mig det. Aldrig nånsin mer!

Torsdag

Jag somnade i eftermiddags och vaknade för lite mer än en timme sen.
Drömde att jag mördat Anna. Vi var i en hiss i ett hus jag drömt om innan. En blandning mellan stadsbiblioteket och Shining-huset. Hissen snurrade, fast vi var tyngdlösa och av nån anledning (som jag inte minns nu) skallade jag henne och hon blev medvetslös och förblödde av näsblod. Några timmar senare kom polisen och dom visste inte vem som gjort det så jag var tvungen att fly innan dom kom på mig.

Scrubs börjar om en halvtimme. Efter det ska jag sova igen.

Onsdag, senare

Svenskan är klar och inlämnad.

Engelskan är klar och utskriven.

Franskan är..
åh, jag vill knappt tänka på hur det kommer gå imorgon! Första gången jag får IG på ett prov kanske? Hela natten (och matten) får väl gå åt till att öva. Jag kan inte gå och lägga mig förrän jag kan alla glosor, verb, regler, texter mm. Varför blir det alltid kris kvällen före? Varför krockar allt?

Tänk på mig 10.00 imorgon. Franskprov i aulan. Jag är död!

Onsdag

Varför måste vi börja med matte 3 dagar i veckan? x/ Jag ska vara helt ärlig, jag nickade till på matten idag. Jag satt och glodde ner i mitt block där alla tal bara dansade runt och helt plötsligt somnade jag. Kul med matte..!
 
Eos var inte ett dugg bra. Mådde illa hela dagen och det blev ju inte bättre av att komma dit idag. Kan inte säga hur lättad jag faktiskt blev när SG sa att vi skulle ut och jogga 3 km. Jag joggade 2,5 km på 12 minuter - sen ville inte mitt knä mer!

Oh, jag kommer köra så hårt på språkprovet imorgon. Jag vill inte!
Svensk- och engelskinlämningen är långt ifrån klara.

Imorgon är sista dagen i skolan denna veckan. Grymt skönt. Jobbig vecka och jag vill bara sova. Hela veckan har bara gått åt till plugg och att ursäkta mig själv. Så förlåt alla.

Help, I need somebody!

Jag är despo. Snälla, kan jag få komma till någon på lovet?
Jag orkar ärligt talat inte vara kvar i Lund! Bara några dagar sådär?
Måste komma härifrån, bara för en stund. Get some distance!

Tisdag

What a day..

Trött imorse. Lite extra fix för att dölja allt. Tog en tidig buss till skolan, flaggan var på halvstång.
Matteläraren grät, samhällsläraren grät, geografiläraren grät nästan (vilket är unbelieveable med tanke på hur glad han alltid är annars!). Stämningen var dämpad. Alla var deppiga. Jag mådde illa och hade andningsproblem hela förmiddagen. Efter lunch blev det något bättre..

Lina la till fler saker till provet. *suck* Jag måste verkligen plugga hela natten! oO Har svenska jag långt ifrån är klar med - inlämning imorgon, engelska jag inte börjat på - inlämning på torsdag och franskprov på torsdag. (Har jag hamnat i helvetet?)

När jag var mindre var jag övertygad om att jag kommer få högsta betyg i allt när jag tar stundenten. Tss.. Om jag inte hade känslor eller fritid så. Men nu har jag båda så bye bye MVG i allt! ><


Studiedag :)

Najs med extra lång helg. :D
Idag måste jag verkligen ta itu med riktigt mycket plugg.
Ska ut och träna idag också. Tillsammans med Therese.
Inget intressant har hänt i helgen.. Har mest pluggat och tagit det lugnt.
(Därför finns det inte heller något mer att säga, hej!)

Tina Turner - Tonight (och 0:54 kommer en överraskning! :'D)

-

När jag var mindre kunde jag inte riktigt fatta varför man förknippade Sverige med självmord. Jag var väl för liten för att fatta. Det är jag inte nu. Och verkligen inte idag!

R.I.P

Fredag, kväll

Idag är det exakt 3 månader sen jag träffade Jojja för första gången. Egentligen känns det nästan lite löjligt att räkna, men jag kan inte låta bli.
På ett sätt känns det helt sjukt att det var 3 månader sen vi träffades för första gången. Och att vi bara träffats 3 gånger i livet. För när vi träffas fyller vi i varandras meningar och det räcker med att jag kollar på henne så vet jag vad hon tänker. Sånt som vanligtvis tar lång tid.
Det är även 3 månader minus 1 dag sen jag såg The Ark senast. Känns mycket längre. Men det är inte lika jobbigt som förra året. Inte alls faktiskt.

Och inte för att skryta, men min datorpresentation var bäst av allas idag. (Och det tyckte alla - ha!) Vet ni hur jävla bra det känns att vara BRA på något? (Sure, jag är bra på PowerPoint som är ett aslätt program och jag kommer typ inte ha nån nytta av det i framtiden, but still!)

Fikade med Emma efter skolan idag. Orkade faktiskt inte sticka hem till henne ikväll. Ska plugga lite nu faktiskt. Sen Scrubs och sen sova, faktiskt. (Jag hör det jag skrivit med Bob Hanssons röst nu - därav så många "faktiskt"! :'D)
Igår somnade jag under andra Scrubsavsnittet och vaknade av att mamma väckte mig 05.30 imorse när hon gick upp. Oups..

Hej hopp!

Pappa ligger i badet.
Pappa *ropar*:
Filippa?
Filippa kommer in i badrummet.
Filippa:
Vad är det?
Pappa: Vad heter programledaren för Doobidoo?
Filippa: Ehm, va? xD
Pappa: Ja, jag har legat här och tänkt på det jättelänge.
Filippa: Lasse Kronér?
Pappa: JA! Tack!

Lite senare..
Pappa: Filippa?
Filippa: Jaa..? *suck*
Pappa: Vad hette barnboken med han som hade kalsongerna på huvudet och köttbullar i öronen?
Filippa: Vet inte. Jag kan fråga Sanna..
Filippa kommer in på mitt rum.
Filippa:
Vad hette han som hade kalsongerna på huvudet och typ köttbullar i öronen?
Jag: Ludde!
Filippa: Aha, tack.
Jag: Pappa?
Filippa: M-hm! *himlar med ögonen*

För er som inte träffat min pappa är detta inte alls kul. Men alla som känner honom fattar nog det roliga med det! x'D

Fredag, förmiddag

Sitter i datorsalen. Har datorkunskap, men jag var klar för 2 veckor sen så jag har inget att göra..
Det blir förmodligen fika med Emma i eftermiddag. Och Jasmin om vi har tur (vilket vi nog inte har om jag känner  henne rätt)!

Tandläkaren igår var inte så kul. Dom beskrev ingreppet. Det kommer ta ca 6 månader från det att dom har skurit, vikt upp, borrat och skruvat lååångsamt in. Om det inte är så att jag har för lite ben så att dom måste bygga på mer ben.. USCH! Jag ska till lasarettet om någon månad och kolla det. Sen när dom fixat in en aslång skruvgrej ska den växa fast. (Kommer det göra ont?) Sen ska dom fixa en krona och fästa och SEN är det äntligen klart. Allt detta ska fixas med lokalbedövning!! Herregud, jag kommer dö. Är det värt det?

Torsdag

Någonstans längst ner, under alla läxor, ligger min planering. Den har sen länge spruckit...

Istället tillbringade jag min kväll med Matilda. Vi gjorde inget speciellt. Snackade typ. Skulle egentligen luncha med henne med, men nån kund tog upp all hennes tid så min lunchrast räckte inte..
Hon tvingade med mig till Netto. Jag tror jag har varit där 5 gånger i år. (Vilket får mig att må lite dåligt - deras affär ska inte uppmuntras!!)

Snart är det helg. Det ska bli sjukt skönt. Jag har noll grejer inplanerade - fattar ni hur skönt det är? Visst, måste plugga skitmycket, men just nu gör det inget.

Scrubs börjar om en kvart. Ska nog kolla igenom datorredovisningen. Bara för att liksom.

Onsdag

Historieinlämningen började jag skriva på vid 20.30 och den är inlämnad nu - exakt 22.58. Duktigt?
Rätt seg dag. Matte, historia, svenska och idrott.
Finns typ inte så mycket att säga om det heller. Dom har nog redan pratat med Ulla för hon verkade lite ledsen idag. Och historian var extremt lååångsam.

Imorgon ska jag till tandläkaren. Specialisttandläkaren. Dom ska mäta min glugg tror jag. Berätta att allt ser jättefint ut och att jag snart kan komma tillbaka så att dom ska borra och skruva och fixa mitt leende.
Förhoppningsvis blir det en dejt med Matilda också. Äntligen.

Franskläxan till imorgon är inte klar. Och jag ligger redan efter min franskprovsplanering. Verkligen INTE bra! ><

Men istället för att ta itu med det tänkte jag lägga mig och lyssna lite på Bob Dylans memoarer. Inte för att jag gillar honom (inte ens liiite), men den kostade bara 25 spänn och det var ju rena fyndet så då köper man det i alla fall. xD

Bye bye kitty! :*
(Haha, ägd!)

.

Will you still need me, will you still feed me,
When I'm sixty-four?

4 månader. <3

RSS 2.0