Fredag

Imorgon åker jag iväg till Kalmar och ser Ark. Och samma sak dagen efter i Västervik. Hoppas det blir bättre än förra konserten. Förstördes totalt av två kärringar bakom mig. Var världens krig och jag hade märken över armar och rygg i flera dagar. Började gråta jättemycket (händer ju aldrig annars när någon är störig på konsert - men detta var nåt helt annat!) och ropade på vakten vars kommentar var "jaja, de slutar snart", sen stack han. Det slutade med att Ola sa till dem från scenen. Galet. Var galet tacksam. Är galet tacksam. Trodde jag skulle dö lite där ett tag.

Var ute med Elin för några kvällar sen också. Skulle till Hipp, men sen blev det lite fail och sådär så vi stack till Skeppsbron 2 istället och hade det kul med läskiga killar som hela tiden försökte dra in oss i nån ringdans och grejer. Vet inte riktigt. Kvällen avslutades med falafel hos Bögen i Backen (igeeeen).

Sen var jag hemma hos Matilda också och såg förra Harry Potter-filmen för att fräscha upp minnet. Och igår såg vi den sista. Tog inget smink för jag tänkte att det nog inte var lönt. Bra tänkt av mig. Började gråta redan andra gången man fick se Snape eller nåt sånt och sen grät jag igenom hela filmen.

Och som om det inte var nog så såg jag "Allt för min syster" med min syster när jag kom hem. Herregud. Grät tills jag fick ont i huvudet. Fast jag redan sett den en gång. Vi fick pausa flera gånger och snyta oss för att sen kunna se vidare.

38 dagar kvar till London. Åh. Tiden måste gå snabbare.


För Marinas skull

Nu ska jag berätta vad som hänt sen Västerås. För Marinas skull liksom.

Jag har fixat mitt VISA-kort till London. Åh vad jag längtar. Fast i förrgår grät jag för första gången över det. Tänkte på studenten och när jag såg min familj uner min skylt och fick nej-men-jag-kan-ju-inte-flytta-ifrån-min-finaste-familj-tankar.

Har jobbat på sjukhuset några gånger och träffat Matilda ännu fler. Min mamma fyllde år i fredags och vi firade henne med jordgubbar och presenter.

I lördags åkte jag och några till in till Malmö och gick på White. Drack drinkar och dansade tills det började ljusna. Tog tåget hem igen, gick till Bögen i Backen för fyllemat och sen hem till Emma på efterfest med en massa random människor. Bra kväll!

Igår var jag och mamma på Ribban och såg Al Pitcher. Han var himla bra som vanligt. Vi dog lite. Asrolig och fin kväll.

Idag ska jag jobba ännu mer. Sen blir det lite konserter några dagar, avslutas på lördag med Ark. Hoho, så fint. Sen blir det filmkväll och grillkväll och Harry Potter på bio. Och sen mer Ark och sådär.

Finfint med sommarlov ju, men ge mig augusti nu tack.

The Ark på Västerås Cityfestival '11

Alltså. Västerås. Herregud.

Hela resan började med att jag fastnade i Linköping. Någon hade glömt stänga en bro så vi kom inte över kanalen. Träffade iallafall en trevlig kille på tåget. Vi skulle med samma tåg, men vi blev mer än en timme sena till Norrköping och missade såklart det. Så han tog mig på en runda i Norrköping, hade ju aldrig varit där. Men jag kände igen allt från "Dom kallar oss artister" med Markus. Vi var nere och kände på vattnet och sen skulle han helt plötsligt lära mig åka longboard. Jag vet inte. Random.

Kom iallafall till sist ett tåg. Världens lökigaste tåg. Sa hejdå till honom när han hoppade av och två timmar senare eller nåt sånt var jag framme i Västerås. Äntligen. Gick till hotellet, fräschade till mig (kände mig inte helt okej efter 8 timmars tågfärd..) och åt lite. Sen gick jag ner till scenen.

Väntade och väntade och ja. Sen kom Thomas Di Leva. Orkade inte hur dålig han var. Orkade inte att folk helt plötsligt började ta av sig kläderna.

När det var slut kom Marina. Och en timme senare började konserten. Började himla bra, allting var bra. Sen kom en tant och började pussa på Marina och rufsa mig i håret och säga "du är så fin, så fin". Dog lite. Och sen blev vi inte av med henne förrän precis i slutet. Så det förstörde ju en del. Fattar inte varför vi alltid utsätts för dessa personerna. På Backyard Babies '09 var det ju Jepson. Där fick Marina också en puss. Sånt offer. ("Du är ju fan asfull! Hur många hinkar öl har du druckit?" "Nä, jag har bara druckit vodka". "Fajsbook tjajoor!".)

Ja, sen spårade det vara ur ännu mer, men det orkar jag inte skriva om ikväll. Har åkt tåg i jag-vet-inte-hur-många timmar. Alldeles för många. Och sovit alldeles för få. Så godnatt.


RSS 2.0