Torsdag, Spykens bibliotek

Nu har Cajsa lurat med mig till biblioteket.. Hon sa att vi skulle leka med datorerna, men jag vet att hon egentligen bara ville kolla Twilightböckerna... -.-

Dagen har varit seg, jag känner mig seg. Franskan gick faktiskt helt okej.. Bättre än för Elin! ;) Fan vad jag måste plugga när jag kommer hem. Framförallt historia.
Marina kommer imorgon. Nä, ni kan inte heller fatta det va? :D

Om 25 minuter börjar engelskan. Orka.
Nu måste jag gå för jag måste gå på toaletten.. igen!

Vem har lärt mig att fejka?

"Har jag gått här och fejkat? Och vem har lärt mig det?"


Imorgon börjar skolan, tralalalaahfudsnkfjdansfjdbs -.-

"Börja skolan imorgon" står väldigt långt ner på min "vill ha/göra"-lista. Väldigt väääldigt långt ner. Näst längst ner faktiskt. Det enda som står under det är "ha franska". And guess what? Jag börjar skolan imorgon med franska. Great. En annan sak som inte gör det hela bättre är att jag knappt skrivit något på min ideologiinlämning..

Det enda som gör mig lite glad är att mina naglar är nymålade och fina.
Och såklart: ATT SIMON AND GARFUNKEL SKA ÅTERFÖRENAS OCH UT PÅ TURNÉ!!! :'''D (så, då fick jag med det med! ;D)

Fredag, natt

Jaha, ska jag vända på mitt dygn nu? När det bara är två dagar kvar till skolan? Great. -.-
Anledningen till att jag fortfarande är uppe är för att jag och Aino håller på att snacka om Ark. Snart har vi snackat om minsta lilla grej som finns att säga om deras förmodliga turné. Analyserat varenda litet tecken på att det kommer bli någon turné och/eller skiva detta året.

(Usch vad jag känner att min svenska är dålig i detta inlägget.. Börjar nog bli trött. Och imorgon kommer jag må helt dåligt när jag läser det. Jaja, sånt är livet! xD)

Fredag

Nu har jag skickat in lite artistönskningar till "Sommarrock 2009". Egentligen räcker det med Backyard Babies, men Ark, HCS, BLB, Guild, Lamont eller Nervous Nellie hade ju inte varit helt fel! ;D (Ja, man får ta lite mindre artister, för jag menar.. Det är ju Sommarrock! xD)

Idag har jag, mamma och Filippa varit hemma hos morfar och fikat. Sen körde vi till IKEA och handlade lite grejer. Bl.a. en ny skrivbordsstol till mig! :) Den ser precis likadan ut, förutom att den inte är sönder. Och det är ju bra det! ;)

Och just det! Idag var Viktoria på TV. Hon var så söt! :*

Torsdag

Imorse när jag vaknade hade jag fått både ett sms och ett mail från mamma. BACKYARD BABIES KOMMER TILL SOMMARROCK! (Lite senare fick jag även ett sms från pappa om detta. Hela min familj är involverad, som vanligt! xD) Sommaren är räddad gott folk! Om The Ark nu bara kunde få tummarna loss och planera in en turné också.. -.-

Ikväll berättade Filippa om rappar-Jens. Så extremt kul att jag nästan kissade på mig! x''D "Tror ni att jag har en chaaans?" xD

Klockan börjar närma sig ett och jag funderar faktiskt redan på att gå och lägga mig. Har varit en lång dag. Orkar inte dra allt.. Men innan jag ska sova blir det i alla fall lite "Life of Brian" och te! :D God natt! :*


Malmö med Therese

Okej, nu ska jag berätta om igår..


Jag vaknade av mig själv klockan tio. (Woho, vågen!)

Vid halv ett väckte jag Filippa och sen stack jag till stationen. Där tog jag tåget till Malmö. Therese var lite sen så jag fick stå och vänta en stund (medan jag skickade några förvirrade sms med henne. "Var ses vi?" "Pressbyrån?" "Vilken Pressbyrå?" "Den vid huvudingången." "Det ligger ingen Pressbyrå vid huvudingången" xD). När jag stod där helt ensam kom det fram en kille som kom från Rumänien. Han tyckte att jag var snygg och ville byta telefonnummer. (Jag har inget emot att folk kommer fram och säger att jag ser bra ut, det kan faktiskt vara riktigt kul. Men när de blir så "gåpåiga" och liksom inte slutar när man sagt att man inte vill ge dem sitt telefonnummer, då är det bara jobbigt.)
Tillsist var jag tvungen att säga till honom att jag hade pojkvän och att vi hade varit ihop i ett år. Det verkade inte stoppa honom. "Är han snyggare än mig?". "Jaa!" (Hade varit svårt för han var sny-ygg!) Tillsist kom Therese och räddade mig! :') Hon var fin i håret! :*


Vi gick först till H&M för de under 30. Sen fortsatte vi till Shock. (Dörren in our hearts! <3 x'D) Hittade en massa fina saker, men det är ju så himla dyrt!  :(

Sen gick vi och fikade. Kommer inte ihåg vad det hette men det låg i Jepsons kvarter. ;D Jag åt en cookie och drack cola och Therese åt en cookie, en chokladboll och cola. :D Vi satt där och snackade rätt länge. Sen bestämde vi oss för att gå i "Jepsons" secondhandaffärer. När vi gick ut snackade vi om att jag alltid träffar dem i Ark när jag är i Malmö förutom när Therese är med. Hon är sån "Arkrepeller"! Precis när jag sa det fick jag syn på Jepson som var ute och gick med Vira i vagnen! xD


Vi hälsade på honom och sen ville Therese följa efter honom så det gjorde vi. Fast sen träffade han någon han kände och för att inte avslöja oss var vi tvungna att fortsätta. Och sen försvann han. Så vi vände och när vi gick förbi en billig affär där dom säljer 10 läsk för 15 spänn sa jag: "Han gick säkert in där. Nu när de inte turnerar får han väl handla på såna ställen!". Precis då kom han ut. När han såg oss blev han jätteglad och ba "Men heeeej igeeeen!". Sen gick vi till Myrorna och sen HC. Sen var Therese tvungen att gå tillbaka till hotellet så jag följde med henne dit. Sen åkte jag hem.

När jag var på väg hem stoppade en annan kille mig. Han var student och undrade om vi inte kunde lära känna varandra lite bättre. Jag HATAR när killar börjar med "Jag har sett dig här flera gånger förrut". Han hade dessutom en stor glugg mellan framtänderna och det var enda jag kunde koncentrera mig på när han snackade. Så jag sa till honom att att lägga av och sen halvsprang jag hem.

Ja, det var det som hände igår. Väldigt bra dag! :D


Nyårslöften 2009

Tänkte bara köra en liten snabb update när det gäller mina 3 nyårslöften:


1. Sluta lägga (alla) pengar på kaffe.
    Antal köpta kaffe detta året: 3

2. Sluta lägga (alla) pengar på skivor.
    Antal köpta skivor detta året: 0

3. Aldrig handla på Netto.
    Antal Netto-besök: 1

Medan alla andra kör löften som t.ex. gå ner i vikt eller sluta röka så kör jag lite tyngre.
(Och ja, jag skäms lite över att jag redan varit på Netto en gång i år. Men det var faktiskt en nödsituation! ;$)


Lördag (och lovet har äntligen börjat! :D)

Jag sitter och kollar på "Simon and Garfunkel: The Concert in Central Park". Eller ja, den är snart slut. Gud vad underbart det hade varit att vara där. Men det var längesen. Och jag är ju nästan född igår, faktiskt..
(Och jag måste tillägga att Garfunkel pratar jättejättemycket finare än Simon!! :'D *ointressant fakta och nu himlar alla med ögonen*)

Har även studerat Garfunkels turnéplan för de senste åren och det verkar som att han kommer till Europa (och oftast Skandinavien) varje år. Så nu håller alla tummarna för att han kommer hit i år igen, okej?

Idag har jag inte gjort så mycket. Det blev först glass till frukost. (Jag är så himla nyttig. Men vi kan ju låtsas att mamma tvingade mig..?) Sen har jag bara läst. Läste ut boken jag lånade på biblioteket idag. (Oj, där blev det syftningsfel. Nu blir inte Johanna glad.. Det ska givetvis vara "Idag läste jag ut boken som jag lånade på biblioteket".) Får väl sticka dit på måndag och låna fler böcker eller nåt.

Förra gången jag var på väg till biblioteket var det en man som stirrade jättemycket på mig. Och sen började han gå bredvid mig och berätta hur vacker jag var och hur fin min röda lugg var. xD Och sen han blev jätteledsen när jag sa att jag var på väg till biblioteket och inte univesitetet. Han kom från Bangladesh och skrattade när jag berättade hur en parkeringsautomat fungerar. (Ja, det finns många konstiga studenter i Lund..)

Var va jag? Just det! När jag hade läst ut boken nördade jag mig vid datorn och sen var det Melodifestivalen. Något bättre idag faktiskt. Heat var ju klart bäst. Någon mer som tyckte att det var lite Håkan-varning på Lasse Lindh?
Sen blev det "Bruce den allsmäktige" med Filippa.

Nä, nu ska jag gå ut och göra te och lyssna på "Sound of Silence" (som är konsertens näst sista låt). Sen får jag se vad som händer.. Alla i min familj är så tråkiga och har redan gått och lagt sig. Suck.

Ha en bra natt! :*

Cajsa = Sexii mama ;D

Jag ligger i sängen och lyssnar på Ola som sjunger Elvis Costello. Det enda som hade kunnat göra det ännu lite bättre är om Elin hade varit här och masserat mina fötter. Men hon är sjuk och har halstabletter och Johnny Depp så jag ska snart hem till henne. ;D 

Cajsa, du är jättejättejättesnygg (ingen särskrivning där inte..) och vi gillar dig jättejättejättemycket. Puss! :*

(Geografin väntar..)

Söndag - 5 dagar till lovet



Igår var jag och resten av familjen på Fågels öppet hus. Fick läsa Filippas historia och jävlar vad bra hon skriver. Ni skulle bara veta..! Jag är imponerad.
Sen gympa med evighetsstaffet, kägelboll och nån lek där man skulle byta partner. ;)
Träffade lite gamla lärare. Snackade rätt länge med Johan. Tydligen känner han historie-Johanna.. Sen blev det korv. Och pappa köpte kakor i mängder.
Idag har jag pluggat (fan, borde pluggat mer!) och varit ute och fotat lite.

Imorgon är dags för konserten med Ola på Palladium i Malmö. De ska spela en Arklåt som aldrig spelats live förut. Jag hoppas på "Vendelay". (Snälla, inte "Thorzine Corazon"!)
Och på onsdag är det äntligen dags för Backyard Babies. Jag har längtat i flera månader!
När jag kollar på min nedräknare här intill ser jag också att jag kommer träffa både Therese, Marina OCH Viktoria inom den närmsta månaden. Jaaaa! :D Jag längtar efter dom också. :*

Jaja. Nu ska jag börja plocka ihop mina grejer inför imorgon. Skola i 5 dagar, sen är det lov. Gud vad skönt det ska bli med loooov! :D Puss & godnatt! :*

Filippa: 980205

Idag fyller Filippa elva år. Nu kanske ni tror att jag ska skriva värsta känslosamma inlägget om att jag älskar henne mest i hela världen och allt sånt, men jag ser ingen mening med det. Det är väl bättre att jag säger det till henne ansikte mot ansikte än att berätta det för alla som läser min blogg? x)

Kan inte fatta att det var elva år sen hon föddes! Det känns som att hon alltid funnits. Men med tanke på hur mycket jag kommer ihåg hade det lika gärna kunna hänt igår. T.o.m. betydelselösa detaljer. Jag hade med mig en "Lilla Anna"-bok som jag lånat på biblioteket till mormor och morfar (där jag sov medan mamma och pappa var på sjukhuset). Och jag hade packat i min bruna Björneväska. När jag svarade för att få reda på om jag fått en lillasyster eller lillebror svarade jag i telefonen inne i TV-rummet. Och när jag träffade Filippa för första gången hade jag en röd Pongotröja och diadem. (Feel free to laugh! xD)


Jag har sett filmen från första gången jag fick hålla Filippa på BB den sjätte februari och jag tror aldrig att jag sett mig själv så lycklig som då. Helt genomlycklig. Mitt leende går från ena örat till det andra och jag skrattar (så där som man gör när man har så mycket känslor som man inte vet vad man ska göra med xD) hela tiden.


Tack för Filippa, hon är det bästa som nånsin hänt mig! :*









      



Och såhär ser hon ut idag, 5 februari 2009:


(yes, blogg.se har bäst bildupplösning.. -.-)


Alla kan vara lugna. Jag är inte mördad och våldtagen - bara sjuk..

Andra dagen jag är hemma. Igår när jag vaknade hade jag fem nya sms och ett nytt meddelande på min telefonsvarare. Alla från Elin & Cajsa! xD Dom är så snälla (=överbeskyddande?). Och har lite väl livlig fantasi...

Eddie..' säger:

SANNNA!!!!

Eddie..' säger:

hur e dt med dig?

Eddie..' säger:

du har inte svarat på något av våra sms

Eddie..' säger:

vi var oroliga 

Cajsa säger:

SSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAA

Cajsa säger:

!!!!

Sanna säger:

Jaaaaaa?

Cajsa säger:

DIN SKIT, VET DU HUR OROLIGA VI HAR VARIT?!?!?! xD

Cajsa säger:

Explain yourself!

Sanna säger:

Aaaaw. Har ni? :*

Cajsa säger:

Jaaaaaaaaaa

Cajsa säger:

Vad är det med dej?! Är du sjuk?!

Sanna säger:

Ja..

Sanna säger:

Vad trodde ni?

Sanna säger:

Att jag var död? Bara för att jag är såå självmordsbenägen..!? ;]

Cajsa säger:

HAHA, Näääää

Cajsa säger:

Typ att du blvit mördad och typ våldtagen xD

Sanna säger:

MÖRDAD OCH VÅLDTAGEN?! REALLY?! xD
Cajsa säger:

Varför svara du inte...

Cajsa säger:

Ååååå...

Cajsa säger:

Du sov?! xD

Sanna säger:

Haha, jaaa. Vad tror du?

Cajsa säger:

Hahahahahahahah

Cajsa säger:

Förlåt xD


Måndag

Sov inte alls mycket i natt. Bara några timmar. (Och ni vet att om jag tycker att det är lite då är det verkligen lite! ;D) Tur att det var sovmorgon i alla fall. :P (Och förlåt alla som fick sms mitt i natten, I feel bad for you! :*)

Skolan var seg idag. Franskan var seg, samhällen var seg (jag och Elin gjorde inget..) och historian var seg. Ni fattar att dagen var seg va?


Efter skolan gick jag och Cajsa en lite shoppingrunda på stan. Efter att hon smällt halva sitt barnbidrag och jag var 300kr fattigare stack hon till bussen (för hon är latlatlat!) och jag gick bort till biblioteket. Lämnade tillbaka lite skivor (Nirvana and stuff) och lånade lite nya. Hittade en bok av Gardell också som jag inte har läst, men jag får låna den nästa gång. Eller när jag har tid. Böcker som jag borde läsa ligger i högar och bara väntar på att jag ska få lite tid över för att läsa dom. (Och självklart gjorde jag inte det i natt för då var jag för upptagen med att stirra in i väggen i drygt 3 timmar..!)

Sen tog jag en vända om 7eleven och köpte kaffe.


Nyårslöfte: Sluta lägga (alla) pengar på skivor & kaffe.

Antal köpta skivor detta året: 0 (Brabrabra! :D)

Antal köpta kaffe detta året: 3 (Inte bra!)


I alla fall. Sen tog jag mitt kaffe och gick hem från stan med Sex Pistols i öronen. Skönt.
När jag kom hem var jag väldigt pigg (efter en chock av koffein & syre) så jag skrev klart samhällen, men såklart strulade det så jag kunde inte skicka det till Cajsa och Elin..
Sen åt jag, tränade och nu sitter jag här. :)

Ska nog gå och lägga mig om en liten stund. Jag ska bara dricka upp mitt te först. Och nagellacket ska bara torka. I natt när jag inte kunde sova ritade jag upp mina outfits som jag ska ha på mig denna veckan. Och även hur mina naglar ska se ut så att dom matchar. (För er som inte vet så måste mina naglar matcha mina kläder. Tvångstanke..)
Jag vet, jag är en sjuk människa!
God natt! :*


RSS 2.0