En ny bloggfavorit

Kolla Elin & Lenas nya blogg: http://purplebrain.blogg.se/

Jag älskar't!



"Afrika är ett litet land!"


Första advent

Första advent. Mamma har putsat fönster och pappa har städat. Julstjärnor & julstakar har plockats fram. Vita gardiner har byts ut mot röda. ”Absolute Christmas” har snurrat i skivspelaren och man lär väl tröttna på alla jullåtar redan innan jul i år igen. Jag & Filippa har skrivit klart våra önskelistor, ätit lussebullar och druckit julmust.
   Det är så det ska vara när det är första advent.


Fredag

Jag har gjort Jasmins kväll. Och Markus har gjort min. Och Filippa är otrolig. Hon kan få superstress & facebook till världens roligaste grejer. En sån lillasyster borde alla ha.


N E N

Snälla, kom och skrik igen?

Hemma från Stockholm

Kom hem från Stockholm imorse. (Måste påminna mig om det gång på gång för så fort jag kom till skolan kändes det som att det var minst en vecka sen jag var där.) Med röda ögon och kladdigt smink efter 30 minuters sömn på hela natten.

Stockholm var bäst! Alldeles för lite sömn & mat och alldeles jättemycket Markus. Om jag orkar ska jag berätta mer om det. En annan dag. Jag hade det iallafall super.

Dagen har varit bra. Och konstig. Jag kom hem från stationen halv sju. Lämnade mina grejer, fixade till mig lite och sen stack jag igen. På väg till bussen sprang en kille ikapp mig.
Han: Heeeey! Do you remember me?
Och visst gjorde jag. Det var ju han som försökte bjuda ut mig för en månad sen ungefär. Och vägrade ge upp. Så jag gav honom ett fejknummer.
Så jag blånekade. Svamlade nåt om att jag inte hade nån aning om vem han var och sen sprang jag till bussen.

I skolan kom min datorlärare fram och ba: "Heeeej Sanna! Vetu? Vi har köpt ett marsvin - och då tänkte jag på dig! :D". Jag fattade inget. Och fattar fortfarande inte? Aja. Hann inte fråga för sen kom Elin och lalalalalaaa.

Fick tillbaka matteprovet idag. Det gick bäst faktiskt. Och det gick bäst på italienskan också. MVG. Då blev jag glad.

Det hände en massa andra grejer idag också, men jag orkar inte berätta mer nu. Ni får helt enkelt gissa.

Måndag

Om en timme och tio minuter åker jag. Shit. Jag ska erkänna att jag faktiskt är lite nervös. Och stressad över att jag inte har börjat på min historia. Men till mitt försvar: Det har inte Elin heller! (Inte för att det var någon bra ursäkt direkt..)
Det kanske hade gått bättre om jag hade satt igång istället för att blogga, men ja. Orka?

Lördag - bio

"New Moon" var riktigt dålig. Jag menar verkligen riktigt usel. Jag & Elin sov nästan. Eller kollade på Cajs vilket var mycket roligare. Och folk i publiken var allt bra underliga. x'D
Jag insåg att Elin hög på kärlek är fint, men Cajs hög på kärlek är fan bara läskigt! ;s


Trillingnöt :*

Jag har fått ett mail från Trillingnöten. :D


Torsdag

Gud vad jag är trött. Och klockan är bara 23.
Fan, det är nästan bud på att gå och lägga sig?

Imorgon är det matteprov.
Det kommer inte gå.

Att du faktiskt är glad, och det har inte hänt sen inte-vet-jag

Idag har det varit en väldigt bra dag. Jag klarade webbdesignprovet rätt bra. Jag fick inte IG på s&f-provet utan VG. Stod ut hela mattelektionen. Lämnade in min ledighetslapp (så nu är det officiellt, people!). Fick reda på det här och blev gladeliglad. Fick höra Lars spela saxofon. Skoldagen avslutades med att spela bingo, kolla på Disney & äta torra kakor. Mycket bra skoldag om ni frågar mig.
Och eftermiddagen var också bra. Och nu är jag hemma och har pluggat lite och ska snart ta en TV-paus.

Och snart är det fredag och då blir Elin glad.
Och sen är det lördag och då blir Cajs glad.
Och sen är det måndag och då blir jag gladast.

(Och ja, jag älskar "och".)

Tisdag

Nu är jag & Matilda dom enda som är vakna (eller ja, vi är dom enda som är inne på msn - och inte heter "sover" - så då räknar jag det som vakna).
Jag läser min engelskbok. Huvudpersonen har precis bytt namn från Llew till Nick. Helt plötsligt. Jag fattar ingenting. Fast jag tror det är lite det som är meningen..

Dagen har varit dålig.
Hejdå.

THEM XX

:(

jag måste till nässjö.

Tisdag, d-dag

Idag var det d-dag. Jag har mest legat som en liten boll i sängen och tyckt synd om mig själv för att jag hade extem mensvärk.

Men sen smsade Matilda och ville komma hit så jag var tvungen att gå upp och duscha. Vi drack te & pratade bort några timmar. Det är det fina med hösten. Te-kvällar när man sitter uppkrupen på varsin köksstol i sin stickade tröja och pratar.

Och idag är mitt hår rakt & uppsatt. Och det har inte hänt sen inte-vet-jag. Och mina naglar är fortfarande röda. (Och nu börjar varenda jävla mening med "och" märker jag. Och?)

Nu ska jag lägga fram kläder, måla om mina naglar och kaaaanske kolla igenom matteläxan. Om jag orkar. Förmodligen inte.


Måndag

Idag kände jag först att jag inte orkade gå till skolan. (Att gå 08.10 - 16.10 på måndagar är ju rätt jobbigt.. .__.) Men jag gick iallafall. Och dagen blev riktigt bra.

Kom till skolan och fick reda på att jag egentligen skulle vara på Magle. Medan jag väntade på Antonietta fick jag värsta socialbehovet och tog tag i en kille från Vipan för att visa honom var filmsalen låg. Medan jag pratade högt och glatt om ingenting. (Nä, jag vet inte heller varför? xD) Kom upp igen och såg att Therese stod och snackade med Pia. Så då gick jag dit och började snacka också.

Bäst var ju ändå när vi satt och väntade på Antonietta som sa att hon skulle "komma strax" och så gick hon iväg och vaccinerade sig! x'D

Fick världens finaste kopp av Elin idag. "Världens bästa pappa" stod det på den. Av mig fick hon en mustaschkam. Så firade vi dagen-efter-fars-dag. Fint värre.

Och ja, jag är lite efter.


Ikväll är man glad. För imorgon är vi lediga. Och det inte panik med någon läxa. Inte just nu iallafall.

_

"there's never enough time, is there?"

aj.

 

     tönt.

Lördag

"Så lätt blir ni inte av med mig!"
Haha. Vad festligt.

Idag är mina naglar röda.

natt

fullmånen stör sömnen
ligger vaken och jag stirrar på den

vad ska jag ta för att glömma va va va va va?

.


Skulle du beskriva mig som svart eller rosa?

Många tycker nog att jag är väldigt svart. Det är iallafall det jag ofta får höra. "Sanna, du är alltid så himla svart!". Men sanningen är den att jag nog inte är det. Egentligen.

Egentligen är jag nog rosa.
För när det börjar bli kväll tar jag på mig mitt rosa nattlinne.


Och dricker te i en vit kopp med rosa grisar på.


Kanske lyssnar jag på en rosa skiva.


Eller läser en rosa bok.


Innan jag går och lägger mig borstar jag
tänderna med min rosa tandborste.
(Lägg märke till den ljusrosa tandkrämen!)


Och håret med en rosaglittrig hårborste.


Till sist kryper jag ner i min rosa Barbie-säng.


Så jag är kanske inte så svart. Egentligen.

"Are you naked or from India?"

Jävligt lång morgon.
Kort skoldag.
Och jag antar att natten lär bli lång? Jag hatar s&f.
"Punkt och slut" - Anette.


Jag: Din mamma är så fet att hon använder ekvatorn som livrem.
Filippa: Asså Sanna, vi har samma mamma! SUCK!

Filmsalen

JAG HATAR P-PAPER! :'c
(Och Elin...)

RSS 2.0