Lomma (avec Elin & Cajsa)

                              Filippa: Var är Sanna? 
                              Mamma: Ute med sina kompisar. 
                              Filippa: Har hon ens några?


Igår kväll (natt enligt Cajsa..) kom Elin äntligen hem. Jag har saknat henne så galet mycket. Därför kändes det som att vi var tvungna att ses direkt, så idag gick jag upp extra tidigt (alltså 11) och fixade till mig och sen stack jag till stan. Det blåste rätt mycket (vilket gjorde att mitt hår blev extra lockigt - korkskruvslockigt! ><) och när gick förbi två killar blåste min kjol upp. Längesen jag hörde så mycket tjoande..! ;)


Iallafall. Träffade Elin i stan. Hon var brun och snygg. Vi tog bussen till Lomma (och busschauffören älskade mig?). På vägen dit insåg vi att ingen av oss hade tagit med någon karta. (Jag vet - det är extremt pinsamt att behöva en karta i Lomma!) När vi kom fram kände jag iallafall igen mig och så hittade vi till sist till hamnen. Vi ringde Cajsa och hon kom och mötte oss. Först trodde jag att det var en pensionär som kom cyklande mot oss med en sån gul väst, men jag insåg att det var Cajsa när hon började vinka som en galning.


Vi hängde med för att vinka av hennes pappa och sen fick vi träffa hennes farfar. 

Där nån gång blev jag och Elin ihop. Jag vet att det kom lite plötsligt, men det kändes bara så rätt där och då. ;)


Efter det stack vi till nån kiosk (Lommas hetaste "hängställe"?) och köpte glass. Jag tvingades sitta i solen för att jag är så blek och behöver det mest. (Tydligen blev det en väldigt stor del av skämten den eftermiddagen? Det och att jag inte har några vänner.. Sa jag förresten hur mycket jag saknat dom, ehe? -.-)

Cajsa gjorde även reklam för cola:

Vi fick även presenter av Elin från Kroatien. Hon är så söt. :*

Sen var Cajsa tvungen att dra med oss till nån lekplats. Jag och Elin lekte Titanic, men eftersom jag inte litade på henne gick det inte så bra.



Sen fick jag och Elin ta bussen hem till Cajsa och där väntade hon på oss medan hon lyssnade på en våldtäkt. (!?)

Hemma hos Cajsa spelade vi Monopol (vet inte riktigt vem som vann - inte Cajsa iallafall!), fast Elin tjatade bara om Skip-bo hela tiden..!


På kvällen åt vi tacos och tårta och kollade på slutet av fotbollen (som England vann, hjärta, hjärta, hjärta!!!) och sen spelade vi kubb. Ja, sen var det ju typ natt för Cajsas del så jag och Elin tog bussen till Bjärred  (GRATIS!) där det fanns en massa typiska Bjärredbor (inte för att vi har några fördomar, meeen..) och sen vidare till Lund. Vi satt och snackade på stationen tills hennes buss kom och sen gick jag hem.


Underbar dag (fast det ska bli skönt att inte behöva träffa Cajsa på en vecka nu!!!! xD), mest tack vare alla internskämt. Känns fail att skriva det på sin blogg så det får nog räcka här.

Nu ska jag fixa till mig och sen sova tror jag.

Jojja kommer imorgon! :D


Sommarlov / IKEA

I måndags var jag som sagt ute på en morgonpromenad. Stannade en stund och vilade i Stadsparken. Då kom massa pensionärer. Dom hade en träff där. Spelade boule och var sociala. Min favorit blev en virrig man som hette Nisse. Han kom aldrig ihåg någons namn, men ville hela tiden imponera på tanterna med sitt fina måttband som han stolt bar runt halsen. :*

Idag var jag, mamma, Filippa och Donna på IKEA. Vi kollade lite grejer till Filippas rum och så. Jag hade inget bättre för mig, därför hängde jag med.
När vi var klara där åkte vi till Zoogiganten och handlade grejer till Salo. Fåglarna blev helt vilda när jag gick in där och visslade - helt galet! Filippa sprang t.o.m ut därifrån för att hon blev så rädd. Sen skulle jag visa mamma, men när hon visslade blev alla tysta. Hon måste ha nån magisk fågelvissling eller något..
Åkte till Media Markt också. Och Kvantum. Kul dag. Ehm.

(Btw, mördaren i Morden i Midsomer ikväll snackade fin engelska. Jag hade lätt kunnat ta honom ändå..! ;$)

Sommarlov: Dag 8

God morgon! :)

Inte en enda är inne på msn. Inte ens Cajsa! Otroligt va?


Ännu mer otroligt är att jag redan är uppe. Tandläkaren ringde vid halv åtta och sa att min specialist blivit sjuk. Alltså får jag min tand nästa fredag. Jaja. Så kan det gå.


Inatt satt jag uppe och chattade. Det finns sjukt många roliga människor på Omegle. Dessutom har jag träffat en kille från England som är 17 år och jättesöt! :D


Nu ska jag byta om och ta en morgonpromenad in till stan.

Hejs! :*


Sommarlov: Dag 6

Igår var det midsommarafton. Fast jag hade mest englandsfeeling. Det öste ner ute och jag satt inne och kollade på Sky News och drack te & Orangina hela dagen - kan det blir mer England? ;D

Dessutom gick jag runt i nattlinne hela dagen (vilket Filippa inte upptäckte förrän mamma påpekade det på kvällen - så medveten är hon..!).
Därför var det kanske tur att vi var och fikade hos farmor & farfar idag. Så att jag äntligen duschade menar jag..

På måndag ska jag få min tand. Är det inte unbelievable?
Och på tisdag blir det nog IKEA & sen en fika hos morfar. :)

Förresten så är jag irriterad på mina söndagsbloggare. Alltså dom som bara uppdaterar sin blogg varje söndag. För ingen av dom har uppdaterat! (Och ja, jag vet, det har varit söndag i mindre än en halvtimme, but still..)

Så mycket hade jag att berätta..
Och nu ska jag dricka te.

Sommarlov: Dag 3 / Piers viker ut sig

(Okej eftersom det inte gick att publicera detta innan försöker jag nu igen:)


Nu har Evelina också åkt. Och Jojja åker vilken dag som helst.
Det betyder att inte ens någon rolig är inne och roar mig på msn..! ;o


Dessutom jobbar båda mina föräldrar. Och Filippa är ute med sina kompisar hela dagarna också, vilket betyder att jag är helt själv.


Det bästa som hänt so far är detta:


Det är min bakgrundsbild på datorn right now.

Synd bara att det inte är hans riktiga kropp.. ;D

(Och det är tillfällen som det här som jag saknar Elin extra mycket..! :'/)


Här är ett "Making of"-klipp:
 
"I know what you're thinking: Hard to improve on the face.." xD :*

(Det roliga är också att om ni går in på YouTube så har folk tagit klippet jätteseriöst och kommenterat en massa.. äh, whatever. Dom har tagit det seriöst iallafall! x'D)


Well, oh well. Jag vet att jag inte uppdaterar så ofta nu, men eftersom det inte händer något kul har jag inget att skriva om. Dessutom har ju hälften av mina läsare åkt iväg nu.


Nu ska jag.. göra något annat.

Ha en bra dag! :)


Sommarlov: Dag 1

Jag känner mig ensam..
Matilda är i Barcelona.
Elin är i Kroatien.
Cajsa är busy med sitt sommarjobb.
Marina är inte hemma.
T.o.m. Olivia har övergett mig nu för att åka till Malaga. Great.


Jag vet inte vad jag ska göra med all ledig tid jag har nu..

Idag har jag städat min toalett, lagat mat, mailat Malmöfestivalen och varit ute och tränat med Filippa. Jag har fan snart lika dålig kondition som hon har, det är ju hemskt! oO Det måste verkligen bli ändring på det i sommar. Mitt nya liv har ju börjat idag. Och jag har klarat det väldigt bra hittills. (aa)

Nä, nu ska jag duscha och sen fortsätta storstäda mitt rum.
Det måste vara klart 27:e för då kommer Jojja hit! :'D


Helgen

I fredagskväll blev det varken Vänner eller sängen. Jag gick in till pappa i vardagsrummet och vi lyssnade på musik. Han spelade typ alla "gamla godingar" och låtar han gillar. (Viket gjorde mig lite förvånad när han sökte på KSMB och ännu mer när han sen sökte på Stockholms Negrar! x'D) Han berättade om när han såg Stevie Wonder live. Och var väldigt impad över hur bred musiksmak jag har. (Ööh, tidigt?! xD)

Igår städade jag mitt rum. Och strök två stora IKEA-kassar med tvätt. :)
Det var väl det jag gjorde..

Nu ska jag snart göra mig i ordning för jag och mamma ska snart åka till Nova och sen Media Markt och sist in till stan.

Imorgon börjar sommarlovet "på riktigt".


Skolavslutning 2009

Det är sommarlov. Jag har inte fattat det än. Lär väl fatta det när halva lovet har gått.. Lagom tills att jag har kommit över mina betyg alltså. (Jag har gått 1/3 av min gymnasietid redan. Det är helt sjuk!)


Imorse samlades alla (återstående) SP-elever (+ några få från BP som inte skolkade?) i aulan. Sen gick vi till John-klassrummet och fikade med klassen. Tog bild, Johan & Anette fick present (som Anette blev läskigt glad över!) och sen slutade vi.


Det öste ner ute så jag stack hem direkt, men kom på att jag glömt nycklar så jag fick sticka ner till Fågel. Det var längesen jag var där. Träffade en massa gamla lärare. Filippa var fin, som alltid. :'D (Jag kan inte låta bli att bli så sjukt stolt. Över att hon är min syster!)

Sen gick vi hem. Hade precis somnat - eftersom jag sov så jävla illa inatt - när Matilda kom. Vi drack te och snackade i några timmar. Sen skjutsade mamma oss in till stan. Vi skildes åt och jag gick bort mot Italia. Där utanför träffade jag Elin, Cajsa & Olivia. Vi gick in och åt och hade det trevligt. 1,5 timme senare kände vi att vi bara tog upp plats så vi förflyttade oss till BK (där jag äntligen fick gå på toaletten!!!) och hade det trevligt där istället.


Jaja, nu är jag iallafall hemma igen.


Okej, här kommer min lista på saker jag speciellt kommer ihåg från läsåret:

  • Första skoldagen
  • "De e ju litta mycke gnäll åsse"
  • Första terminen som var ett helvete och jag övervägde att hoppa av/byta program
  • När jag, Elin & Cajsa gjorde vårt reportage + intervjuer
  • När jag & Elin sov över hos Cajsa första gången
  • Robin & Batra ("Hon dör fan aldrig!")
  • Min & Elins battle på historian
  • När Cajsa kallade mig "emotransa"
  • När Elin sa att min frisyr var ful
  • När jag träffade Ulla på JCS-grejen
  • "Vad är Barack Obama?"
  • Spykenmassakern
  • Dagen jag & Elin var ensamma i skolan
  • Min, Elins & Cajsas sexii family
  • Spyxens bästa städerska: Kvast-Hilda
  • Jag fyllde 17 år och Elin, Cajsa & Olivia var snälla
  • Dagen (1 april) då jag hade byxor på mig i skolan
  • Emil Jensen-kvällen
  • "Två måsar"-samhällslektionen
  • När Elin & Cajsa insåg att Moto Boy suger - då kände jag att det var äkta vänskap!
  • Den enda fredagen Rahls lektioner var inställda :')
  • När Elin hade alla rätt på geografiprovet
  • När jag kom tillbaka till skolan efter London

       Och tusen saker till som jag inte orkar skriva nu.. ;p



Okej, jag inser nu att det mesta handlar mer om Elin & Cajsa än om Spyken.. Men Elin & Cajsa bor ju där, så dom räknas dit. ;D


Well, oh well. Jag velar mellan sängen och Vänner just nu.

Imorgon händer absolut ingenting. Hoppas vädret är lite bättre.


Ha ett fint sommarlov people, det ska jag! :D


Onsdag

Lagom kul dag.
Redovisning & Cajsa var bakis. ;p
Dessutom fick jag dåligt betyg i matte.
Det enda som gör mig lite glad är glittret runt mina ögon.
Och att jag aldrig mer behöver ha franska.
Och att det bara är ett år till med idrott - sen slipper jag det!

Imorgon är vi lediga. Och på fredag är det avslutning.

Jag *luktar på Filippas gosedjur*: Usch, är det ens lagligt att lukta så illa?
Filippa *helt oberörd*: Du gör ju det?
Det känns så skönt att vara hemma. Där det äntligen finns folk som kan dissa en lite. Det är något helt annat än Elin & Cajsas tappra försök. (ily <3 ;D)

Tisdag

Väldigt chill skoldag. En lektion bara. Med en - om möjligt - ännu virrigare Ulla än vanligt. xD Vi skulle räkna matte, men det blev väl inte så mycket med det.. ;p
Sen stack jag hem och sov en timme innan pappa kom hem.
Vid halv fyra tog jag bussen till stationen. Där stod en man som var väldigt pratglad. Och Polhemselever med vita hattar & visselpipor.
Jag tog tåget till Malmö där det öste ner. Och blåste. Jag älskar den kombinationen.. -.-'

I Malmö träffade jag mamma. Vi var på Shango och köpte två kjolar. Äntligen har jag något att ha på mig på skolavslutningen. Sen gick vi till Shock och köpte hårfärg. Och efter en kort chokladpaus gick vi till Lindex och köpte eyeliner som matchar kjolen jag ska ha på fredag.

Och appropå matchning & kläder.. Idag var jag lite rosa. Och inte alls röd. Det gillas, faktiskt.

Emobild :D (H) (Och ja, jag vet att min näsa tar upp typ halva bilden. Deal with it!)

Nu ska jag och mamma laga hamburgare. Hej då! :D

30

JAG OCH MARINA ÄR FRIA MÄNNISKOR.

Nu
kan
vi
äntligen
andas
igen.

Cajsa (nästan) 17år

Eftersom Cajsa fyller år på sommarlovet och dessutom jobbar i princip hela (förutom en vecka, men då ska hon bara spela en massa sims?) bestämde vi oss för att fira henne innan.

Igår skjutsade pappa mig till the city of GBs. Elin bor där, men hon måste nog vara en GB light. ;]

Elin lagade maten medan jag och Olivia bakade kladdkaka. (Kände att jag hjälpte till väldigt mycket..)



Cajsa kom lite efter sex och då åt vi tacos och snackade. Sen körde Elin och Cajsa diggiloo medan jag och Olivia fixade tårtan med en massa små gubbar. :)




När dom var klara var det dags för tårta och presenter. Hon blev jätteglad för allting.















Sen avslutades kvällen framför TVn.


Oj, nu måste jag fixa till mig för om en liten stund ska jag och Filippa hämta våra biljetter. Vi ska se "Coraline" på bio. Ska bli jättekul! :)

När jag kommer hem kommer Matilda hit. Ska också bli askul. Vi har ju inte träffats sen jag kom hem från London! :'o


Hej då! :*


Fredag

Det har inte hänt så mycket idag.
Jag har hunnit läsa ut en bok. Och gråta framför RAMP.
(Seriöst, det var en helt sjukt söt nyfödd unge - jag kunde inte låta bli!)

Jag har förresten fått en vårta. På tal om.. ingenting. xD
Ingen kommer vilja hålla mig i handen.. :'(
Filippa är sjukt äcklad. Och säger att jag måste frysa bort den.
Jag vill inte frysa bort den.
Mamma var snäll och körde mig till Nova.
Vi köpte vårtmedel.
Jag var klädd i rosa kjol & rosa tröja.
Och glasögon.
Och inget smink.
Det var en upplevelse det..! 8D

Imorgon blir det fest för Cajsa hemma hos Elin.
Har en del kvar att fixa, men det får jag göra imorgon.

Jag saknar Marina! (33 dagar, 33 dagar, 33 dagar..)

Nu ska jag fortsätta läsa fina bloggar och dricka te.
Sen ska jag försöka hitta några kläder till imorgon.

Puss & godnatt! :*

Onsdag

Jag är trött på allt.
Behöver sommarlov nu så att jag slipper.. allt.

Tisdag

Satan vad trött jag är, det är helt galet. ;o
Ska nog snart gå och lägga mig.. (=sover nog runt tolv)

Eftersom jag inte har några läxor kvar nu (förutom datorkunskapen till fredag som jag inte tänker öva på ;p) så passade jag på att spendera lite tid med Filippa (som klagar på att jag aldrig har tid med henne längre - tydligen räknas inte dom två timmar som vi i snitt umgås varje dag?).
Först spelade vi kort och sen bakade vi chokladbollar för att jag skulle bli lite piggare. Så nu tvångsmatar hon mig. Bara för att liksom? xD

Dagen på Ven var väl ingen höjdare, precis som jag misstänkte. Men ja, det var väl helt okej. Man fick ju iallafall mat..! ;)

Förövrigt måste jag bara säga att jag fortfarande inte har hunnit ikapp alla som lagt ut bilder på bilddagboken sen jag var i London.. Fattar inte hur folk orkar. Jag orkar inte. xD

Iih, nu måste jag smörja in mina armar. Burn, baby, burn! (8)

Måndag / Ööööh, könshår!!!

Gud vilken hemsk dag. E och C har varit jättetaskiga hela dagen.. Det började med att dom ignorerade mig helt när jag kom. (Jag har ingen aning om vad jag har gjort?!) Sen när jag skulle göra prov väntade dom inte på mig.. Så fort dom fick chansen sprang dom och åt. Och sen skyndade dom sig iväg så att jag fick sitta själv.. :'/
På historian slog E mig på min brända arm heeela tiden och sen drack hon upp mitt vatten som jag hade för att svalka min bränna.. Och C sa att min näsa var stor och röd och då ville E döpa om mig till "STORNÄSAN" på sin mobil. ;o Och sen, bara för det, fick jag ett sms från C där hon skrev att jag var äcklig!!!
Och om jag nu vill vara en emotransa så kan dom väl för fan respektera det!?!?!!

(Anledningen till att jag skriver "E" och "C" är för att ingen ska fatta vem jag menar..)


Vi kollade på "Extra" på franska. Det är så sorgligt, för så fort jag hör Sam prata engelska känns det iallafall inte som att jag är död. Då känns det som att det finns något ljus där i slutet av tunneln.. ;p
Samhällsprovet gick väl helt okej. Jaja. Får väl skylla mig själv, I guess.

Måste sitta hela kvällen med historian.
Och imorgon blir det engelska för hela slanten.
Sen är det I N G E N T I N G kvar! :'')

Nu ska jag fortsätta läsa underhållande texter om Jönköping. x''D

RSS 2.0