Första advent

Hej. Igår klippte jag mig.


Kan jag inte va tyst nu?

Unkna lukten av två som låtsas
Det är okej att va själv

Tisdag

Hade en så himla mysig eftermiddag med Elin. Vi gick till Mormors efter skolan och drack varmchoklad. Pratade om både det ena och det andra och helt plötsligt var klockan nästan sju. Då kollade vi efter en julklapp till Cajsa och sen åkte vi hem.

Ikväll har jag mest chillat, pratat några timmar i telefon med Matilda och varit med mamma som är hemma från Budapest igen. Imorgon är det d-dag, men ändå inte. Lite dåligt faktiskt.

Nu ska jag lägga mig och lyssna på Gadell. Bra avslut på dagen.
Godnatt.

för dig ska jag göra det tusen gånger om


Så mycket bättre

Den här helgen blev himla bra fast jag inte hängde med ut igårkväll. Mamma har inte varit hemma så vi har bara ätit en massa onyttiga saker. Och Filippa var för en gångs skull bara ute fredagkväll denna helgen så jag var med henne hela lördagen lång. Det var längesen jag skrattade så mycket.

Idag skulle jag och Matilda äta sopplunch på Mejeriet, men det tog så himla lång tid för oss att ta oss dit (braaaa) så vi hamnade på ett fik istället.

Veckan

Har inte hunnit blogga denna vecka över huvud taget så jag tänkte dra den i korthet nu: 

Måndag: Jag och Cajsa hade vår andra UngGrupp-träff. Alla var där. Det var tema Vänskap&Familj och vi åt många kanelbullar. 

Tisdag: Skrev ett halvtaskigt psykologiprov. Efter skolan fikade jag och Mandy på Mormors med varm choklad och vaniljbullar så länge att jag missade middagen. Ungefär så som novembereftermiddagar ska vara.

Onsdag: Aslång skoldag men när den äntligen var slut hoppade jag och Elin iväg till McDonalds och sen hoppade vi iväg till bion och såg Harry Potter. Så himla bra.

Torsdag: Elin och Cajsa hängde med hit efter skolan och lagade mat. Sen åkte vi in till Malmö, träffade Lars och gick på inspelningen av Robins. Det var rätt segt och trist.

Fredag: Vintern kom till Lund idag. När jag kollade ut imorse snöade det. Och det var egentligen lite för kallt för att gå utan halsduk. Det var utbildningsdag på Ungdomsmottagningen hela förmiddagen och efter lunch kom jag tillbaka till skolan lagom för att kolla på film och äta kakor. Ändå okej dag.

Nu är det äntligen helg. Min mamma åkte till Budapest imorse och Filippa ska på disco så ikväll ska jag och pappa ha myskväll. Väldigt fint.


Helgen

Söndagkväll. Helgen har gått alldeles för snabbt som vanligt. Men jag blev glad när jag kollade i min kalender och insåg att jag har sovmorgon imorgon.

Andra bra saker som händer denna veckan: Imorgon är det UngGrupp, på tisdag ska jag fika med Mandy, på onsdag ska jag och Elin se Harry Potter och på torsdag ska hela mediekunskapsgruppen på inspelning av Robins. Det är väl ungefär så långt mina planer sträcker sig denna veckan.

(Bok)Lördag

Idag fyller min fina pappa år. Och för en gångs skull hade jag hittat den perfekta presenten till honom redan i september. Han fick den här boken. Är bara lite rädd nu att han ska vilja köra med mig..

Eftersom jag inte längre kan sitta still en endaste helgdag snörade jag och mamma på oss våra skor efter frukosten och stack in till stan. Amnesty sålde begagnade böcker i Stadshallen. Jag köpte den finaste boken någonsin.

Nu ska jag in till stan igen. Hej.

Onsdag

Jag hittar inte några fina ord att beskriva den här gråa dagen så det får bli en bild istället.


Nu ska jag dricka grapeläsk och kolla på sista avsnittet av True Blood.


Tisdag

Jag kom hem från London (som jag ska berätta om i ett annat inlägg, snart!) i lördagskväll. I söndags träffade jag Matilda. Vi hade inte träffats på över en vecka så vi hade så mycket att prata om och så många kramar att ge. Vi bakade kladdmuffins till mina tjejer och pratade hela kvällen.

Igår drog jag och Cajsa igång UngGrupp och det var kul. Alla tjejerna var söta och snälla och allt gick bra tills Cajsa tappade bort den stora svarta pärmen. Vid halv åtta gick jag hem och det var kallt. Nästan vinterkallt. Så tråkigt att komma hem från London där man kunde gå ute i kofta.

Idag är det D-dag. Matilda ringde och väckte mig runt lunch och kom hit en halvtimme senare. Vi åt frukost (okej, frukost för mig, lunch för henne) och snackade.

Hon gick precis hem och nu ska jag börja plugga till geografiprovet jag har imorgon.


Hemma igen


London calling, again

För 54 dagar sen kom jag hem från London. Och imorgon åker jag dit igen. Denna gången med fina Elin & fina Cajsa. Det kommer bli super tror jag. Och Elin också:  

(Cajsa är väl mer orolig för hur det ska gå för hennes datorspel medan vi är borta?)

Men tänk, imorgon sitter jag i London. Imorgon åker jag London Eye, strosar längs Regent Street och sover på ett hotell nära Hyde Park. Inte illa.

Inte illa alls.


Vår del av stan

Igår kom Mandy hit och fikade med massa kakor och julmust och skvaller. På kvällen kom Cajsa hit och vi jobbade med projektarbetet innan vi åkte hem till Elin och åt scones. Bra dag, helt klart.

Och idag har jag flängt runt i stan för att växla pengar, ladda tågkort, lämna tillbaka biblioteksböcker, handlat saker som ska med och varit på apoteket. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen är jag helt klar för avfärd. London, baby.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Inatt är det en sån natt när man måste lyssna på Masshysteri jättejättehögt, dricka åtta glas vatten utan att andas och dansa dansa dansa tills världen snurrar. Ungefär.

Tiden går dessutom alldeles för långsamt.
   Det får gärna bli onsdag vid tolvtiden nu?


RSS 2.0