Kan man kissa och äta glass samtidigt?

Danmark idag. Jag lärde mig inte så mycket.
Men en sak lärde jag mig; man KAN kissa och äta glass samtidigt.
(Jag har även lärt mig att Johan pratar exreeemt dålig hittepå-danska! x''D)

Göteborg

Jag vet att det är många som vill läsa om Göteborg, men jag tänkte inte skriva något speciellt. För det finns inte en chans att jag kan återberätta hur fantastiskt fint det var. Sådär som det alltid är när jag träffar Jojja. Hur glad hon gör mig genom att bara finnas till. Hur bra hennes hand passar i min.

(Det här inlägget gjorde nog inte att folks misstankar om att vi är ihop minskade, men aja. Och för att spä på misstankarna lite mer: På torsdag har vi känt varandra i exakt 16 månader. Det ni!)


Jag kostar 77 öre

Idag låg jag i sängen tills Elin kom hit och drack te. Vi kollade på TV (lyckades kolla på minst 20 program under 2 timmar?) och sen drog vi till Malmö. Där träffade vi Cajs och gick på provprogrammet av Robins. Det var jättekul. Jag behövde det.

Göteborg 2009

Om mindre än en timme åker jag till Göteborg. Hejdå! :D

D-dag

D-dag idag. Jag älskar D-dagar!
Och något jag verkligen älskar är när det är D-dag OCH mina föräldrar är borta. Dom ska på någon musik-middags-grej (vilket får mig att tänka på Elin till Rahl: "Det är nåt.. miljö.. grejs!" xD) så jag & Filippa är ensamma hemma.

Har suttit och kollat på Gardell-datum som skulle kunna funka. Just nu lutar det väl mest mot 9 april.. Han är i Malmö den 27 mars, men jag är ju förhoppningsvis i London då. (aa)

Nu ska jag.. göra något annat.

Utväxt?

Imorse när jag kom till skolan gick jag in på toaletten och fyllde i min utväxt med svart spritpenna. (Som varje morgon dom senaste dagarna.) Efter ett tag började det lukta rätt mycket. Killen som gick in efter mig stirrade på mig när han kände den starka lukten.

Så nu har jag färgat om mitt hår. Det kändes som att det var dags. Inga fler ifyllning-av-utväxt-raster nu. Skönt att spara den tiden. ;)


Måndag

Imorse satt det en tjej på bussen och lyssnade på låten "I don't like Mondays" och då var jag på väg att knacka henne på axeln och säga att jag också gör det, men dagen har varit riktigt bra faktiskt. Vet ni varför? JONAS SKA UT PÅ TURNÉ! :D

Tyvärr kommer han bara till Skåne en gång, 26 mars - vilket inte är ett bra datum för min del. (Och nu borde alla tänka "Nä, det är ju då hon fyller 18år!"..!) Men ja, det löser sig. Mamma sa att vi kanske åker upp till Göteborg och kollar! ;)

Andra bra saker som hänt idag:
- Bussen var i tid imorse.
- Italienskan var jättekul (som vanligt). Antonietta (rättstavat, Elin? ;D) är bäst! :D
- Jag & Elin lurade Cajs! :D
- Ingen engelska = kaffe
- Jag jobbade nästan ikapp dom andra på DGL.
- MIN DATOR ÄR TILLBAKA!

Nu ska jag kolla lite på TV. Gud vad skönt att man typ aldrig har några läxor! ;)

Söndag

Den här veckan har gått så himla fort. (Fast samtidigt känns det som att det var jättelängesen det var måndag.) Kanske för att det har hänt så mycket.
Men eftersom detta är en offentlig blogg som vem som helst kan läsa tänker jag inte skriva om det, utan istället berätta (ehm, jag menar skryta om) hur mycket jag hunnit med idag:
- Städa toaletten
- Städa rummet
- Dammtorka
- Dammsuga
- Stryka
- Registrera CSN-kortet
- Rita ett klädschema för hela veckan
- Räkna matte
- Göra historian
Har även hunnit rösta, för första gången. :D

Kommande veckan kommer bli asbra!
Ingen idrott, D-dag på onsdag, ingen webbdesign (=slutar 13.55 på torsdag!) och på fredag bär det av till Göteborg. En hel helg i Göteborg tillsammans med Jojja är nog vad som behövs just nu.

Nu ska jag antingen måla mina naglar så att dom matchar morgondagens outfit (gult & svart) eller sova. We'll see.

(Och om ni har tråkigt kan ni läsa Jonas Gardells roliga text i dagens Expressen här.)

Onsdag

Imorse fick jag sån panik över min utväxt att jag fyllde i den med märkpenna. ._.

Vad hände på webbdesignen efter att jag bloggat? Internet la av..

För övrigt har dagen varit rätt dålig. Men imorgon blir det nog bättre för då ska jag & Matilda dricka kaffe och prata ihjäl oss.

Webbdesign

Hello! Det är webbdesign. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra för jag är fäääärdig! Jag fattar inte vad dom andra gör hela lektionerna - utom en viss person som sitter och spelar samma jävla cirkusmusik hela tiden. ;p

Oh well. Jag får väl nörda bilddagboken i väntan på annat. 25 minuter.

Söndag

Idag blir det bio.

Gudrun 80år

Ska snart gå och lägga mig, men först tänkte jag berätta lite kort om kvällen. Väldigt mysig.

Gudrun fyller 80 år idag. Jag skyndade mig därför hem efter skolan och så åkte vi till Malmö. Jag vet inte hur många kramar jag fått idag av främlingar (dock inte lika många som när Henry fyllde 90.. ;D), men det är många..

Ingen stirrade på mig. Inte en enda. Alla var bara glada över att jag också hade hängt med. Och Henry la sin arm om mig och berättade att Samuel också hade färgat sitt hår svart. (Att Bodil sen tyckte att jag passade på ett LOTR-lajv är en helt annan historia.. x'D)

Eftersom vi kom så sent var det inte så många kvar. Det kom några till och tillsammans trängde vi ihop oss runt det runda bordet i vardagsrummet. Där pratade folk gamla minnen. Min mormor kom på tal och alla log åt minnet av när min naiva mormor skickade iväg min mamma till London där hon levde loppan och hängde med på barrundor - fast hon bara var 14 år!

Jag berättade att jag gick på Spyken och då sa en äldre man att han egentligen hade velat gå där när han var ung, men hade inte kommit in för att det var för dyrt. Och Gudrun blev väldigt förvånad, för hon trodde fortfarande att det var en privatskola.

Medan vi pratade mörknade det utanför. Och där satt vi. Runt ett runt bord i Limhamn, med tända ljus och lyssnade på varandras fina historier.

Fredagkväll


Torsdag, D-dag

Jag hade helt glömt bort hur praktiska kappor är, men nu kommer jag ihåg. Om man har en kappa behöver man inte ens byta om när man ska ut. Man kan ha sitt blåa Snobben-nattlinne under utan att någon ser! :D


Onsdag

Kan det bli mer sorgligt? Jag sitter hemma och väntar på att min lillasyster ska sluta umgås med sina kompisar och komma hem och mysa med mig istället. Har redan ringt henne två gånger. (Okej, sorgligt är bara förnamnet! xD)

Men så länge kan jag berätta att webbdesign var riktigt kul idag. Och Lars sa hej till mig två gånger. Och jag blev klar med min krönika (även om det var lite kort). Och italienskan var för en gångs skull tråkig - för vi kollade på TV..!

Klockan är 19.32, Filippa lovade att vara hemma 19.30. Bäst jag ringer henne! ;)

Tisdag

Idag har jag varit så himla duktig ska ni veta!

Sov 10 timmar inatt. Började dagen hos tandläkaren (yes, igen!) och det gjorde ont. Började blöda jättemycket och jag blödde ner min ”haklapp” och runt munnen och allt – trevligt. Dessutom var jag tvungen att kolla in i min egen mun för hon hade vinklat spegeln så att jag skulle kunna ”se bättre”..

Tillsist fick jag två små borstar (herregud, alla mina tandsaker får fan inte plats på toaletten snart..) och sen fick jag gå hem. Åt lunch och sen drog jag iväg till skolan.

Hade svenska och på lektionen skrev jag nästan en hel krönika. Får skriva dom sista raderna imorgon och sen renskriva.

Efter skolan träffade jag Matilda på busshållplatsen, så jag tog bussen till Värpinge tillsammans med henne och sen gick jag hem därifrån.

Hemma lagade jag mat (ja, min matdag..) och sen vilade jag lite innan jag & mamma drog iväg till Gerda. Det var längesen jag svettades (eller som Cajsa skulle skrivit: svättades) SÅ JÄVLA MYCKET! Helt sjukt. Jag gled runt på min matta så svettig jag var! x’D (Don't worry – det var många som såg värre ut än jag! ;D)

Nu ska jag nog duscha, fundera på ett slut och en passande rubrik på min krönika och sen ska jag faktiskt sova. (Kanske måla om mina naglar också. När jag har bestämt vad jag ska ha på mig för jag har faktiskt inte hunnit rita något klädschema än! ;o)

Godnatt! :*


RSS 2.0