Måndag

Jag är hemma igen.

Jävla deppdag det varit idag. Allt har typ varit jobbigt. Det är alltid jobbigt dagarna efter att Jojja och jag skilts åt, men denna gången var det extra jobbigt! Allt jag ser påminner om henne. Så fort folk säger något vet jag vad hon skulle sagt. Och när jag går på stan finns det ingen hand som letar efter min. (Jag sträcker desperat ut min, men det finns ingen som tar den!) Jag saknar att bara titta på henne och veta exakt vad hon tänker.

Läxorna är många. Herregud, jag tror jag drunknar bland alla. Har inte tid att göra nåt denna veckan. Matilda åker till Göteborg på lördag och kommer hem en vecka senare, men sen är det cup och som vanligt dröjer det veckor innan vi kan ses. Fan.

Imorgon är det skolfoto. Har inga kläder som duger. Pappa sa att jag måste ha nåt ballt som visar vem jag är. Jag har inget ballt som visar vem jag är? ><

Jag visade min datorpresentation för Filippa.
Jag: ..och så har hon cellskräck.
Filippa: Vaa? Cellskräck? Det kan man ju inte ha - då är man ju alltid rädd!
Hon kopplar direkt till cellerna i kroppen. Smart! ;D

Nu ska jag fortsätta hetsdricka kaffe och plugga klart. Eller ja.. jag hoppar geografin, matten och franskan. Samhäll måste prioriteras.

39 dagar kvar. Och sen 53 till gången efter det. Shit, va långt. Jag hinner dö.

Hej då!

Tänkte bara påminna alla om att jag åker till Göteborg om typ 1 timme (yeah, right - jag har inte plattat mitt hår än! xD).
Kommer hem söndagkväll och förmodligen finns det väl ingen uppkoppling där så vi hörs igen på söndag.

SMS MIG! :D

U2 - Beautiful Day

Dagen har varit riktigt bra! Fast det bra började efter att skolan slutat (nej, mitt engelskprov gick INTE bra! ><).


När jag kom hem hade jag fått en sån avi från posten. Weheeey. Mamma kom och hämtade mig och vi körde till Landskrona så att jag äntligen kunde bli klippt. (Det har gått 6 veckor - mitt hår bli så jävla tjockt att det känns som en pälsmössa! xD)

Marie diggade min tröja och Pia tyckte mina nya hårplaner lät bra. Blev en liten förändring också. (Fast ingen verkar märka det! xD)


När vi var klara där körde vi till Kvantum för att hämta paketet. Då upptäckte jag att träden börjar bli gul/röda - hemskt va? Asså inte att träden ändrar färg utan att jag inte ens märkt det!


Paketet var från Operan. Eftersom dom smörar för mamma skickade dom JCS-affischer. Oh yes. Vet ni hur mkt dom förlorade på det? 91.20 kr! :O

Det finns ett problem though. Det finns ingenstans att sätta upp en affisch! Mitt rum är fullt! Dagens I-landsproblem.


En annan sak som gör mig jättejättejätteglad är att jag åker till Göteborg imorgon. Och träffar Jojja! ÄNTLIGEN! :D Fast tiden har gått skitfort!

Det var väl inte riktigt förrän ikväll som jag verkligen fattat att det är imorgon. Har haft en del resfeber, men det känns som det i princip släppt nu.


Sanna säger:

hahaha, vad fattade du?

Jojja säger:

ATT VI FAKTISKT KOMMER FÅ SES OCH RÖRA VARANDRA IGEN!!!!!!!!!!<33333333

Sanna säger:

åååh, röööööra! ;D

Jojja säger:

faan va underbart att få komma iväg och träffa personen jag älskar mest!


IMORGON SKA JAG FÅ RÖRA JOJJA - DET NI!

Och till imorgon har vi bara en läxa. Är det skönt eller?! :D

Och det är dessutom datorkunskap som är chill! :D

Jo, nu måste jag berätta om ikväll.

Jag och mamma stack till Allhelgonakyrkan för att lyssna på någon JCS-grej. Vem kommer då om inte ULLA THE MATTELÄRARE! :O Med sin dotter. Dom stod och snackade en stund och hon berättade lite om hur Ola var innan när han fortfarande bodde i Rottne och så för hon kom typ från Växjö eller vad det var. Det roliga var att hon berättade typ för oss om Ola "han är prästson, ja det är han faktiskt" och en massa saker och vi visste ju redan allt. xD Men för att vara artiga stod vi kvar och lyssnade!


Sen gick vi in och prästen var jättesnäll och sa att vi skulle gå in och sätta oss fast dom höll på och predikade fortfarande. Jag och mamma satte oss rätt långt fram (INTE TILLSAMMANS MED ULLA!).
Vid halv 8 började det. Regissören, Judas och Jesus 2 var där. Regissören berättade en massa saker. Om upplägget, manus, musik, hur dom ska göra med piskningen och hängningen mm.

Regissören: Egentligen ska jag nog inte berätta detta..
Mamma *högst av alla*: JOOOOOO!!!!
Så sen gjorde han det i alla fall! xD

Jesus 2 och Judas sjöng också. Shit va bra det var! :D Satt bara och log. Allt var så bra. Bra bra bra. Ola är ett geni. Längtar skitmycket efter att se den nu ju!

Ja, sen stack vi hem och fick reda på att Nils åkte ut ur Idol så nu tänker jag bojkotta det. Han gjorde ju det värt att kolla. Fan!

Så, det var allt jag hade att berätta. Nu ska jag dricka te och läsa. Borde packa. Bye!


Onsdag

Imorgon ska jag till skolan igen. Det är engelskprov och franskläxa (glosor + text). Känns sådär halvkul, men man kan inte vara hemma mer än en dag - då missar man för mycket!

Jag känner att jag snart måste boka en biljett och åka upp till Marina. Saknar henne så sjukt mycket! Saknar hennes röst och konstiga dialekt som man i början fattar noll av! xD Saknar att ha nån att snacka om Dregen (alla tycker att han är sunkig?! :O) och skratta åt Hipp Hipp vid 3 på natten med. Saknar t.o.m. hennes eviga klagande! x*

Tisdag

Men gud va intressant och faktafylligt förra inlägget var då. Vad hände med det? xD Jag hade skrivit värsta långa inlägget (och t.o.m. berättat om min nalle! xD) och så ser jag nu att det inte kom med alls? Bara en punkt? Flebb.

Dagen har varit sådär. Kul franska i alla fall. Fast jag gillar fransklektionerna. Dom är roliga. Frida & jag har kul. (:

Jag har tänkt på en sak.. Alla klagar alltid på Spykens matsal. (När dom säger att den är opersonlig fattar jag inte ens vad dom menar - matsalar är inte personliga! xD) Jag gillar den. Visst, den är rätt liten, men jag syftar mer på folket. Det finns en kille.. Han äter samtidigt som mig på tisdagar och är snäääll. Svart hår & skitsnyggt nagellack (oh, my kind of guy! ;D). Najs! :D

JAG SAKNAR MITT LOCKIGA HÅR! (extremt fejk-smile på bilden! xD)

...ooooch! Alla som inte hört Timbuktu & Dregens nya låt kan göra det här! :D

MÅNDAG (jag vet att jag har extremt roliga rubriker! ><)

.


Söndag

Andra dagen i rad jag vaknar med iskalla fötter. Det betyder att det är dags att börja med täcke. Hittills har jag sovit med bara ett lakan och öppet fönster.

Det händer inget idag. Jag ska städa, stryka och P L U G G A!!
5 dagar kvar. JAG LÄNGTAR!


Fredag

Pappa har precis hittat Filippas hemliga gömställe och han är inte glad. Det har möglat. Och nu luktar allt mögel. HAHAH, pappa är sur - Filippa sover. Jag ska nog snart följa hennes exempel.

Det blir nog ingen kulturnatt för mig i år. Har ingen lust (det brukar ändå alltid vara astråkigt!) och dessutom inte hittat någon att gå med. (No way, alla mina kompisar bor ju här och inte 60 mil bort! *suck*)

Jag längtar tills jag ska flytta till London. Då kommer alla mina bästisar bo nära och prata den finaste engelskan som finns. Vi ska dricka massa Earl Grey och ha det sådär underbart som man alltid har i London! :'D

Idag har mamma fixat biljetter till Robins. Yes! :D Har en extra biljett till vem som nu vill joina. Anyone? (Detta är mest riktat till Jasmin iofs! ;D) Och mamma har även luskat till sig JCS-saker. Weheey, min mamma är snällare än din! :D

Har börjat skriva igen. Tror det är bra. Det känns bättre i alla fall.
Man ska inte strypa sina behov. Fuck me.

Förövrigt är det bara en vecka kvar nu. Ska bli så jävla skönt att komma iväg från Lund. Bara för några dagar. VI HAR BARA VARANDRA, VI HAR BAARA VARAAANDRAA! (8) Det finns lite hopp. För kanske, kanske, kanske finns det något värt att kämpa för!

Nu blir det Vänner och en kopp te i sängen innan det är dags att sova. Helg känns skönt och passande.

Är det verkligen fred vi vill ha?

Läxhelg

Jag vill inte klaga, men min läxhög över helgen känns sådär lagom kul..
Samhäll, historia, franska, engelska, datorkunskap, matte & svenska.
Mitt skåp ekar nästan tomt. Där finns nu bara en geografibok, ett skrivhäfte och lite random franskpapper.

Allt jag sagt om att det var lite läxor på SP på Spyken tar jag nu tillbaka. 

Tisdag

- Folk tål inte att höra sanningen.

- Folk kanske tål att höra sanningen men kanske inte tål att höra det negativa.

- Och om det negativa är sanningen? Ska man då ljuga folk i ansiktet för att dom ska må bättre?

Jag pratar inte om detta med vem som helst. Jag ljuger folk rakt i ansiktet så att dom ska må bättre. För det är så det funkar.


I'm sailing right behind

11 dagar kvar. Snart 10.
Snart en vecka. Snart 5 dagar.
Snart snart snart!
Jag längtar.
Jag längtar som fan!



(igår var det kul. "utanför rådhuset såhär: *härmar*")


Måndag

Det var skitsvårt att somna igår. Eller ja, idag blir det ju! Gick och la mig runt 1. Var inte ett dugg trött. Släckte alla lampor, men det blev ju inte mörkt för det! Öppnade fönstret och vädrade, men sen blev det för kallt så jag var tvungen att stänga igen. Skrev dagbok och när det inte fanns mer att säga läste jag. Blev inte ens trött då! Då finns det bara en lösning på problemet..

Sov en timme längre än planerat - och hann ändå med en tidigare buss. Hur lyckas jag? xD Hur lyckas jag duscha och tvätta håret (2 ggr eftersom det var så smutsigt..), leta upp en BH längst ner i en IKEA-kasse, stryka en kjol och en tröja, äta frukost, föna håret, platta håret, sminka mig, klä på mig och kolla på en nyhetssändning på 50 minuter?

Sen jag kom hem har jag hunnit städa rummet, dammsugit och dammtorkat.
Effektiv dag! Ska snart belöna mig med lite TV innan jag börjar plugga.
Har lite matte och massa historia. Har även datorkunskap och lite engelska.

Har för övrigt fått tillbaka min dator nu. Känns skönt.  Så nu kan alla förvänta sig kommentarer och långa konversationer igen! Bra va? ;)


EKU

Allting faller. Förr eller senare faller allt..

Hey hey hey!

Idag hittade jag en blogg som skulle kunna varit skriven av mig själv. Allt stämde liksom. Det har hänt mig med, det har jag också känt, det tror jag också!

Är så trött just nu att min hjärna i princip slutat funka.
Borde bara gå och lägga mig istället för att sitta här...
Skola imorgon igen. 10-14.40 och ingen franska. Yes! :D

11 dagar kvar! :D Woho! :D <3


.

SHIT, JOJJA SKA FLYTTA TILL NEW YORK!

D


         you're fucked, you're fine
         you suck when you're signed
         and your DNA is always divine

Kväll, torsdag

Åkte in till stan och köpte en tidning för 85:- för att den innehöll 6 sidor om Bowie
Gick sen en kort runda i stan innan jag tog bussen hem till Matilda.
Hon var precis som vanligt. Allt var precis som vanligt där. Vi klädde hennes engelskböcker med bilar-papper eftersom jag sa att jag var proffs på det! xD Sen låg vi hela kvällen i hennes säng, drack jordgubbssmoothie och snackade. :D <3

När jag kom hem var Filippa snäll nog att låna ut sin dator. (Jag saknar min..)
Har suttit här sen dess i princip. Orkar inte ta tag i nåt. Kollade på TV med mamma & pappa. Och diskuterade min näsa. Pappa dissar mig hårt! xD ><

Jojja var fantasktisk ikväll. Helt fantastisk. Jag längtar.
Det är bara 2 veckor kvar nu. Kan inte tiden gå snabbare?

Förövrigt är allt lite förvirrat och det ska bli skönt med helg. Då ska jag verkligen UTNYTTJA det! Läxor och stuff borde verkligen göras.

Btw, alla Angelheads! Min mamma träffar Ola typ varje dag och han hälsar alltid glatt och igenkännande på henne. Det ni! Min mamma är såå cool! :D


D-dag, torsdag

Idag är det D-dag. Det betyder att jag är leeedig! :D
Ska åka in till stan vid 15 och leta efter en Bowie-tidning.
Sen åker jag vidare hem till Matilda. (Har inte bestämt hur jag ska
göra än, men jag hoppas det löser sig när jag kommer dit!)

Saknar Marina extremt mycket. Verkligen jättejättemycket!
Hon är så mjuk! Allt annat är kallt och hårt! ;*

Finns egentligen inget mer att berätta. (Gud, vad ointressant liv jag har!)
Mamma sa att vi kanske kan gå på Melodifestivalen i Malmö. Så kul det hade varit!

Idag är det 15 dagar kvar. Jag längtar!

Johnny Cash - Hurt

I will let you down
I will make you hurt


(jag gjorde något dumt ikväll.)

Måndag

Jag vet att det inte har blivit så mycket bloggande på sistone (måste va 3 dagar sen jag skrev eller nåt..), men ge inte upp hoppet. Jag ska verkligen försöka bättra mig - jag lovar!

Idag är första dagen utan medicin på typ en vecka. Gick bra! :)
Det var rätt segt att gå upp i morse. Franska var först. (Skönt att vi inte har lektionen på 1 timme och 20 minuter denna veckan.) Vi har läxa till imorgon, men jag orkar verkligen inte göra den! >< Sen hade vi SH och sist engelska.

Martin har verkligen höga tankar om oss. I läxa fick vi att hitta ord i en text som inte ens fanns med och nu ska vi skriva vad vi tror en man i Burma på 20-talet tänkte minutrarna innan han hängdes. (Dissade i alla fall alla på Orwell idag! ;D)
Men, det är ju bara bra om jag nu ska själv till England nästa sommar. JAJAJA!!! :D (Även om jag inte tror att jag kommer ha nytta av just vad en man från Burma tänkte! ;D)

Nu ska det bli lite TV-tittande innan jag faktiskt tar itu med franskan. *mutter*

Natt

Sitter och slökollar på Bridget Jones dagbok. Borde väl egentligen bara gå och lägga mig! Sitter och väntar desperat på att någon ska svara på mina sms, men det lär väl inte hända.
Skönt med D-dag. Borde egentligen plugga mer än jag verkligen gjort. Får ta det imorgon.. Geografi, matte, franska, datorkunskap och engelska.
Min hosta är i alla fall lite bättre - alltid något! ;)
Andra saker som hänt idag.. Ehm, jo! Jag fick äntligen min Ratt-skiva som jag väntat på i typ en månad.

Idag är det 20 dagar kvar. Låter som en evighet i mina öron, men det går nog snabbt dit. Hoppas jag. Behöver verkligen det! :)

Igår

Min förkylning har blivit värre efter igår. Att gå ute i regn med en kavaj som inte går att knäppa är inte det bästa när man är sjuk.

Igår var det ju "klassträff" i Stadsparken. Först var det bara jag, Jonatan, Martin och Rasmus där. x) Vi gick runt lite där för att mata ankor och hitta dom andra. Dom andra kom lite senare. Vi satte oss i en ring vid fontänen. Typ en timme senare togs det fram vattenpipa och sprit. Då stack jag, Rebecca, Frida, Lovisa och Elin. Till BK för "vi är inte fjortisar"! x) Satt där och snackade i en timme. Sen kom Anna från Malmö och gjorde oss sällskap och vi satt där en timme till tror jag. Det var jättetrevligt och kul. :) Sen skulle Elin hem så vi följde henne (och stack innan Frida tog sönder mer saker..) och sen gick vi för att ta Fridas och Lovisas cyklar. Då började det ösa ner. Så vi ställde oss och skulade under taket vid Herr Andersson (eller vad det nu heter..?) och Rebecca började snacka med en trea från Spyken som skrämde upp oss om hur jobbigt SP blir om 2 år. (SHIT!)
Vi fortsatte gå och träffade Anton som var på väg hem från Stadsparken. Stod och snackade med honom en stund. (Hjärup *host*, sorry! xD) Snackade lite till och sen gick vi till Botulfs där dom andra snällt väntade på min buss i en kvart! :) Under tiden hade vi lite underhållning! xD

Japp, det var i korta drag vad som hände. Sen kom jag hem. Drack te, kollade på SATC, vaknade vid 1 av att jag somnat framför andra avsnittet. Fick ut mina linser och bort det mesta av sminket innan jag gick och la mig.

Långhelg :)

Ikväll blir det picknick i Stadsparken med klassen. Hoppas det blir bra. Känner mig rätt trött. Min näsa kliar, mina ögon rinner och min hosta har långsamt börjat övergå till nysningar istället.
Det är långhelg. Ledig fredag - söndag. Det ska bli skönt. Har fått lite läxa nu. Får väl göra den imorgon. Tänkte egentligen träffa Matilda, men hon ditchar mig för D. Nån annan som har lust med nåt imorgon?

Kväll

Filippa och jag ligger i min säng. Hon är också jättesjuk så det gör inget! Hon delar med sig av sin glass och sjunger I'm Yours för mig. :*

Min röst är tillbaka. I utbyte mot den har jag nu fått en rinnande näsa och mer hosta. Mamma har fixat ett busskort till mig. Så nu kan jag åka utan problem.

Senare, 23.13
Nu har Filippa gått in till sig för att sova och det borde jag också. Vi har legat och kollat på olika Bowie-videor. Hennes favvo är också Dancing in the street. Jag kollar vidare. På Be my wife och andra hon inte vill se! x)

Jag kallsvettas. Det kan inte vara bra.. >< Imorgon blir det en lång dag.
Hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre!

Nä, nu ska jag dricka te & skriva dagbok! (Franskan är fortfarande inte klar, men jag får väl leka Emma och göra den på morgonen..)
God natt älsklingar!

Sjuk

Jag är sjuk. Jag som nästan aldrig blir sjuk.. Åh!
Min hosta har blivit lite bättre under dagen, men nu har jag i princip tappat rösten. Känns inte så kul för då kan jag inte sjunga med när jag kollar på Simon and Garfunkel: Live in Central Park. Andra gången jag ser den nu.
Får seriöst gåshud när han säger "Ladies and gentlemens.. Simon and Garfunkel!" .
Under vissa låtar gråter jag nästan. Som "Bridge over troubled water".
Det var så mysigt igår. Då satt jag, mamma och pappa och kollade på den. (Tyvärr förstörde min hosta och problem att andas lite, men man kan ju inte få allt! ><)

Nu väntar mitt te.

He was my brother

Jag märker att det inte blir så mycket bloggande nuförtiden. Jag vet faktiskt inte varför.. Det är inte så att jag inte har tid - jag har inte ens några läxor! Men min dator är sönder och numera prioriterar jag andra saker.

Igår var jag ute och gick. För att rensa huvudet och få lite frisk luft. Det resulterade att jag gick hem till henne, men vände innan jag kom fram till dörren. Jag vill inte vara jobbig. Så jag gick hem.

Min hosta blev värre idag. Det är nog TBC. Jag är helt säker. Fast mamma tror inte på mig! :( Dagen blev i alla fall bättre under bilden. Jonatan är en djup människa! xD En djup människa som inte kan hålla reda på sin väska! ;D
När jag kom hem såg jag att mitt Ginza-paket hade kommit så när mamma kom åkte vi och hämtade det. Yesyesyes! :D
Nu ska Jojja berätta om hur det var igår! :D

They shot my brother dead
Because he hated what was wrong

He was my brother
Tears can't bring him back to me
He was my brother
And he died so his borthers could be free

Hellacopters

Hellacopters spelar på Mejeriet den 14 oktober.
Snälla snälla snälla säg att nån vill gå med mig? Snälla!? :D

Det kostar 275 kr och förbandet är inte klart än.

RSS 2.0