Webbdesign

Webbdesign, herregud. Jag måste vara Bettinas sämsta elev någonsin. Min sida är fucked, igen. När hon inte ser beskär jag mina bilder i Paint och studerar genomgångsfilmerna gång på gång. Alla andra frågar så extremt intelligenta frågor att jag inte ens fattar vad dom pratar om. Uh.

Jag vill hem.

Onsdag

If this pain is just an illusion
Then will you show me what's real tonight?


När man är arg är det bra att hamra. Så jag snickrade ihop ett CD-ställ ikväll.

(Du säger allt jag tänker.)

Oj.

Det var några dagar sen jag skrev sist. Har inte varit mig själv den senaste tiden, förstår ni. Och det har hänt en himlans massa grejer som man inte skriver på sin blogg.

Men. En del saker har hänt som jag faktiskt kan berätta.

Fredag: Efter skolan åkte jag hem till Matilda för att underhålla henne lite när hon låg där halvdöd i sin säng och hade ont. På kvällen kom mamma hem igen.

Lördag: Filippas band hade sin andra "spelning" i Folkparken och jag var givetvis där. Första raden. T.o.m. Matilda lyckades ta sig ur sängen och gå dit. (40 minuter tog det, folks. 40 MINUTER!) Dom var givetvis bäst. Och sen, efter några timmar med Matilda, var det dags för Spyx.

Söndag: Superfint väder så jag satt ute hela dagen och chillade. Minidatorn och iste i Fågelparken var helt perfekt.

Igår: Har inget minne av gårdagen. Jätteminneslucka. (Fuck?)

Idag: Jag gillar när det bara blir två lektioner på tisdagarna. Som idag. Seg skoldag, verkligen, men när jag äntligen kom från Spyken blev dagen bättre. Matilda kom hit och vi snackade & åt och sen drog vi in till stan och träffade Pal m.fl. Och vid halv nio drog vi till Konsum ("Vid ölen"-killen hängde vid ölen. Vi blev glada!) för att köpa onyttigheter som alltid när vi ses. Och sen drog vi hem till henne och diskuterade imperialismen och opiumhandeln. Ungefär sådär som man brukar en tisdagkväll.

Och Ark har släppt sin nya skiva. Men det får jag skriva om en annan dag för nu känner jag att sömntåget snart kommer. Och det ska man ju hoppa på, enligt skolsystern. Och att sova innan ett inatt vore fantastiskt underbart.

Men sömnen, satans jävla sömnen, var är den?

Efter masskakbakande ska jag nu lägga mig, lyssna på ett kasettband och hoppas att sömnen för en gångs skull kommer innan tre. Och att man sen kanske inte vaknar vid fem på morgonen. Det är väl inte för mycket begärt?

(Och om det inte blir nån sömn ska jag inte pilla på mina hål i öronen, för det var inte en smart idé..!)

Elin ♥ Sanna = 21 april

Idag följde Elin med hit. Jag har längtat efter denna dagen sen i november, typ. Och efter idag är det nästan så att jag överväger att gå med i den pinsamma facebookgruppen "My best friend would be my only friend if people knew how weird we act alone". Fast vi egentligen bara skrev lite dikter, ehe.

Ingenting försvinner, allt finns kvar

en gång kom nån in för nära
vi var unga, dumma och för kära
aldrig mer ska nån få se
aldrig mer, aldrig mer, aldrig mer
aldrig nånsin mer

vi föll hårt, hårdare
ändå
jag tänker på dig
ibland
då och då
snärjer in mig och undrar
att kanske ändå om vi försökte
men då kommer den, verkligheten
påminner en och rycker tillbaks en

Måndag

But that's not how we do it here.

Söndag, senare

Kom precis hem från stationen. Mamma åker till Stockholm inatt.

Matilda kom som sagt hit ikväll. Det blev inte så mycket vettigt gjort som vanligt. Vi skulle följa efter två brandbilar och hamnade till sist på Konsum. Chips, cider & cupcakes. Så mycket för att vara nyttig denna veckan.

Söndag

Trevlig kväll igår. Fast filmen inte var speciellt bra. Idag kör vi glosboken, träning & matte. Kul, uh. Det är tur att Matilda kommer ikväll och räddar mig.


Lördag

Det var längesen jag vaknade såhär tidigt på en lördag. Det kommer bli en fin dag känner jag. Fast först ska jag träna, städa & plugga. Sen kommer Cajs hit och äter middag innan vi går på bio.

(Och Elin är hemma igen. Det gör mig extra glad.)

I've got a fetish for the Danish trains

Vilken fin D-dag det har varit.

Jag och mamma tog tåget till Köpenhamn och vi kunde verkligen inte valt en bättre dag. Det var soligt och varmt. Man behövde inte ens ha på sig sin vårjacka. Jag spatserade runt i min nya franska tröja från New York och var allmänt glad. Satt på Pasta Basta i solen och drack Chardonnay. Jag köpte Pete Doherty-boken jag så länge tittat på. Och en annan fin bok. Och en Beatleströja. Och godis. Det är ju faktiskt en tradition.

På kvällen kom Matilda hit för att lämna min 18-års present som hon beställt, men som inte kommit förrän nu. Det slutade med att jag hängde med henne hem. Vi åt citronfromage och pratade hur äckligt (& lite kul) det är att Lund är en sån "inceststad".

Nu avslutar jag kvällen med iChoc som jag köpte i Köpenhamn. Åh.


Onsdag

Dagen har varit jättelång. Och ganska seriös för en gångs skull. På kvällen tog jag & Matilda en promenix in till stan och träffade hennes kompisar. Trevligt.  

Åh, vad det ska bli skönt med en D-dag imorgon. Det behövs! (Vilken krävande vecka det har varit, jag dör.) Eftersom mamma också är ledig drar vi till Köpenhamn och gör stan osäker. Fint ska det va.

Att erkänna är första steget

Hej, jag heter Sanna och jag är beroende av msn, facebook, bloggar, Markus & Lars.

Måndag

What a day. Har varit igång non stop idag. Skola mellan åtta och fyra. Ringde angående sommarjobb. Åkte hem, pluggade och tränade. Och nu sitter jag här. Kalastrött. Sov tre timmar inatt. Jag älskar att jag lider av kronisk sömnbrist!

Nu blir det jag & Mao fram till 23.55.
Åh, vilket fin kväll jag kommer få.

(Ja, jag borde sluta vara så ironisk här..)

Jag älskar mitt liv

Efter femton timmars arbete märker jag att det inte går att fixa ljud. Great. Hela DGL-grejen är förstörd. Där försvann mitt MVG, tack för den.

Lördag

Sitter och slökollar "You've got mail" tillsammans med mamma. Och käkar muffins. Har världens plugg-helg, men jag behövde en paus.

Var och klippte mig idag. Och färgade i utväxten. Mitt hår börjar bli långt. Hittade ännu en tröja på Lindex barnavdelning. Överväger att i fortsättningen bara köpa kläder där. ;)

Imorgon skulle jag egentligen träffa Matilda, men hon är sjuk. Förmodligen lika bra - jag måste verkligen plugga satan. DGL:en, jag dör lite smått. Musik Direkt lär jag inte heller hinna. Sorry.

Nu laggar datorn. Jag tror inte riktigt den klarar av megastora Flash-filer..
Oh well. "Brott & Straff" väntar på mig nu. Halva natten ungefär. Uh.

Fredag

Idag har det blåst en del. Och jag har haft en kort kjol som flyger upp extremt lätt.

   Jag tror jag har förgyllt mångas dag idag.

Yeah, you're right, I've been a quitter all the time

När jag gick hem från Spyken nu ikväll tänkte jag att den här dagen hade kunnat vara världens sämsta. Det regnade, Markus har ställt in sin konsert på Mejeriet (nu peppar vi alltså istället 26 november..) och jag har apmycket läxor.

Men, det har inte varit världens sämsta dag. Den har varit riktigt bra faktiskt. Och ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Måste vara på topp imorgon.

Nu ska jag skriva ett mail.

"Vem fan är Mao?!"

Inatt dejtar jag Mao. Sju jävla böcker ligger uppslagna. Och två häften. Och en dokumentär. Har en sida kvar att skriva. Så att jag har något att lämna till Rahl imorgon.

Det har varit en väldigt bra dag. Staden&Framtiden-provet gick rätt bra. Med tanke på att jag inte ens pluggat gick det väldigt bra. Men som jag skrev till Filippa när hon smsade efter och undrade hur det gick (ja, hon är faktiskt bara 12 år & världens finaste) - jag är ett geni!

Har precis diskuterat med Malin varför tjocka män alltid har smala vita ben och om Mao är en liten söt gubbe eller inte. Men hon skulle sova. Får väl återgå till mitt arbete & te.

Tisdag

Det blev ju en riktigt chill dag. Lyckades somna tidigt och fick hela fem timmars sömn så jag var pigg & pepp när jag kom till skolan, faktiskt. Hade bara gympa i princip, alla andra lektioner (okej, två stycken) var inställda. 
Stack till Väster och sen hem och läste "Brott & Straff" (ja, jag erkänner att jag somnade i mitten av andra kapitlet - det blev helt enkelt för mycket marmeladman och konstiga namn..). 

Resten av kvällen blir väl till att plugga s&f. Prov imorgon och här sitter jag och har inte ens börjat. Bra där. (Nä, jag orkar inte ens bry mig.)

Påskdagen

Jonas Gardell kommer till Lund i oktober. Det gör mig glad. Skolan börjar imorgon igen, det gör mig mindre glad. Och att SJ är dumma gör mig bara arg.

Vid nio ska jag och Matilda promenera in till stan.
Man kanske borde plugga fram tills dess?
Eller ta på sig något, ehe.

(Man hinner nog båda.
Tyvärr.)

Att allt är alldeles för sent

Fan vilken sjuk kväll?


Så mycket bättre tillsammans, Ted

Jag insåg inte att msn-relationer också hade olika "steg" förrän inatt. Vad fint. Då har man lärt sig något nytt.

(Kanske dags för sömn? Eller för en film?)

Långfredagen

Långfredagen igår var nog faktiskt den längsta fredagen på länge.
Det är iallafall tur att det finns andra som också går och lägger sig vid sex på morgonen.

"Varför sjunger Markus alltid om att han spyr?" ♥

Igår var det en himla fin kväll hemma hos Elin. Vi firade mig och dom känner mig fan nästan bättre än jag själv gör. Och så är dom ju ungefär finast i hela världen.
Idag vaknade vi tidigt och åkte in till Lund. Jag & Elin myste i min soffa, gjorde fler hål i våra öron och deglade över en engelsman som hade passat perfekt tillsammans med mig om han bara tvättade håret, faktiskt.

Råkade somna för några timmar sen och vaknade precis så det blir inget med Matilda. Skulle vara där för 5 minuter sen och jag känner mig lite halvskabbig. Synd.
   Kanske imorgon?

RSS 2.0