Fredag

Stygnen är borta! :D
(Och det var lite irriterat runt om en knut för att jag
skrattat för mycket. JÄVLA ELIN OCH CAJSA! x''D)

Tisdag

Nu sitter jag och Cajsa i min säng. Sorgligt nog sitter vi och chattar istället för att prata med varandra. (Snacka om datorberoende va?) Om Cajsa mot förmodan vill säga nåt till mig skriver hon det på sin "mac-speaker" och så säger datorn det hon skrivit!
Vi ska snart in till stan och äta på McDonalds och sen se Twilight som i princip är det enda Cajsa snackar om nuförtiden! xD Men det ska bli jättekul. Elin är så sviiiikare och ligger hellre hemma. Jag och Cajsa är lite blöta i ögat bara för det! :'o

Men nu måste jag sluta. Skriver förmodligen mer ikväll. Kort om filmen och kanske om dagen som varit brabrabra.
Tillsist: Bara så att alla vet så går Cajsa in på Fronter när hon inte har något annat att göra! x'D DET ÄR SÅÅÅ TYPISKT HENNE!


Torsdag, D-dag

Det är D-dag och eftersom det hänt noll roliga saker idag (vaknade, åkte till stan, optikern, lånade skivor på biblioteket, köpte godis, åkte hem och pluggade/slappade) så laddar jag upp lite bilder från idag istället! x)

Här är mitt fina självporträtt. Inte för att jag är nöjd, men jag orkar verkligen inte mer nu. Så det får bli bra så!


     
(tryck på bilderna för att se dom större!)

Här är två bilder på min mun för att jag vet att ni är sååå intresserade av att se hur det ser ut efter operationen. (Och ja, jag vet att mina tänder är jävligt snygga.*host* I grow them myself! ;D)



Tisdag

Jag sitter och kollar på konserten för Obama. Bon Jovi har precis sjungit. Obama verkade inte gilla det lika mycket han gillade Mary G Blige. Nu pratar Tom Hanks om Lincoln..

Har mest sovit sen jag kom hem för att slippa känna hur ont det gör nu när bedövningen släppt. Hungrig är jag också. Sen frukosten har jag bara druckit en drickyoggi.

Tack alla som smsade idag! :D Jag har inte hunnit/orkat svara på alla - men tack! :*

Måndag

I morse vaknade jag kl 06.45 av att Filippa höll på att fixa frukost i köket. Och eftersom jag inte var speciellt trött gick jag också upp. Så vi gjorde hamburgare till frukost (som Elin skrattade jättemycket åt av nån konstig anledning? xD) och sen la vi oss i en hög under mitt rosa Barbietäcke i soffan och åt medan vi kollade på Hannah Montana! xD

Sen var hon tvungen att sticka vid 08.00, men jag låg kvar 1,5 timme till innan jag tog bussen till Spyken.


Nya franskläraren verkar bra. Lite synd om henne idag när alla hoppade på henne och började fråga om inlämningen som hon inte hade nån aning om! x)

Och Cajsa har bara nördat Twilight idag. Tråkmåns! ;)


Efter skolan stack jag hem och tog det lugnt. Börjat läsa "Så går en dag ifrån våra liv och kommer aldrig åter" av Jonas Gardell IGEN! xD
Tränade på Gerda också. Snacka om att vara otränad.

Imorgon är det dags. Önska mig lycka till! :O


Roliga saker (och lediga dagar) som händer de kommande 2 månaderna:

22 januari: D-dag
23 januari: An Arkeology
29 januari: D-dag
9 feburari: Ola Salo + Amandakvartetten
10 februari: D-dag
11 februari: Backyard Babies på KB
16-22 februari: Sportlov!
27 februari: Marina kommer
28 februari: JCS! (Genrepet av Melodifestivalen?)
1 mars: Marina hem :(
7 mars: Viktoria kommer
9 mars: Ledig
10 mars: Ledig
18 mars: D-dag
20 mars: Robin & Batra med Cajsa & Elin
26 mars: Jag fyller år!

31 mars: D-dag

Däremellan ska jag på bio med Matilda (och Filippa?), klippas några gånger (xD), Filippa fyller år och en massa annat. (Plötsligt känns det lite lättare att gå till skolan imorgon! ;D)


The Guild på KB, 16 januari

Nu är jag hemma. Great night. The Guild var underbara - som vanligt! :D


Tyra kom hit vid 21.40. Då körde vi in till KB i Malmö.

När vi kom fram och hittat en parkeringsplats väntade vi i bilen till 22.30. Jag memorerade Estrids personnummer om de skulle fråga (eftersom det var 18-års gräns..).

Men det var inget problem att komma in. De kollade inte ens misstänksamt på mig! x)


Vi gick på toaletten och sen köpte vi Sprite. Jens, Lasse & Jepson var där. (Ola var väl nerbäddad i sängen! ;D) Träffade Zara. Fast jag hörde knappt vad hon sa för de spelade så högt. Träffade Colette (Elias fru) också som mamma snackade en hel del med.


Förbandet Golden Kanine var inte så roligt. Rätt tråkigt och alla låtar verkade halvklara. (?) Kände igen sångaren och efter halva konserten kom jag på att det var Linus - Fredriks lärarstuderande! x'D

När Golden Kanine var klara bytte de lite instrument och sen kom The Guild.


Sylle hade gul- och svartrutig skjorta och en rödrandig slips. :* (Och för ovanlighetens skull ingen mössa! :o Stör mig lite på att den nya killen liknar en blond Richard. Som fan. Det är ju nästan smärtsamt..!)


Jag stod på första raden, sen andra och sen första igen. Det kom några killar som trängde sig. De var rätt fulla (och blev bara fullare och fullare under konserten..). En sak som jag kan tycka är lite störigt med fulla killar är när de blir sådär känsliga och ska kramas och berätta hur mycket de älskar varandra. Speciellt om de gör det rakt framför mig när jag hellre vill se Sylle.


De spelade "Going to Louisiana", "Let Me Loose, Let Me Lose", "Breakfast Epiphanies", About to Commit a Crime", "Lost Weekend", "Yankee Fashion", "It's About Thyme" & "I Won't Go (Anywhere Alice Won't Go)" från den nya skivan. De körde även några från den gamla skrivan. ("One of Your Dreams", "The Man Who Couldn't Learn" & "Always Keep Our Heads Up High" om jag inte minns fel..)

Sen kom det fler fulla killar (varav en tog mig på rumpan ><) som släppte loss. Hörde killen som stod bredvid mig säga till sin kompis: "Ser du också två Schlegel?". Då är man inte riktigt nykter. (Dessutom halvlutade han sig mot mig så fort Guild inte spelade och jag stod still..)


Som extranummer körde de "Always Keep Our Heads Up High" och "I Won't Go (Anywhere Alice Won't Go)". Under "Always Keep.." såg jag att Jon kollade på mig. Han log jättestort och gjorde tummen upp. (Förmodligen för att jag stod längst fram med en The Guild-tröja och sjöng med i alla texter! xD)


När The Guild spelat klart bestämde vi oss för att gå. Jag var jättetrött, hade jätteont i benen (och knäet -.-) och hade ingen direkt lust att dansa..

Innan vi stack köpte jag två singlar. Hade inte B-spåren på dem. "Time for Heroes" och "Siblingless Hood of Man".


     

Jaja, äh, nu orkar jag inte mer. Ska gå och lägga mig.
(Och ja, jag vet att detta inte blev värsta känsliga inlägget eller så, men jag orkar inte.)


Fredag

Datorkunskap. Jag är klar för längesen. Vi slutar om 5 minuter och då har vi 3 timmars håla. Suck, snacka om segt. Jag måste göra historia & svenska.
Ni skulle bara veta vilken träningsvärk jag har i låren. Och ni skulle bara veta hur trött jag var i morse. Filippa fick t.o.m komma in och väcka mig - då är det kris! xD Dessutom spelar The Guild på KB ikväll (23.00) och sen är Jens DJ så det lär bli rätt sent! :)

(Oj, ni skulle bara veta hur duktig Cajsa är. Hon jobbar med extrauppgiften! Orka det! :o)

Torsdag

Har 3 timmars håla nu. Elin "jobbar" på vårt reportage och Cajsa har tyska. Vi ska göra reportaget nu (har 30 minuter på oss..) och i eftermiddag när det är en ny håltimme ska vi göra vår redovisning. Innan vi ska gå runt och kolla på alla IV-val. Och sen hem! :)
Imorgon är det dags för The Guild. Om jag nu kommer in.. Hoppas verkligen det! xD

Nu ska jag skriva på min historia. Fan vad segt allt känns. Dessutom har jag inte ätit idag eftersom jag vaknade lite sent. Och som alla andra tjejer i tonåren sminkar jag mig hellre än äter frukost.

Nu kom Cajsa.

Tisdag

Nu har jag suttit med bilden i nästan två timmar så nu ger jag upp. (Bild kan dö.)

(Ja, det är ett självporträtt för alla som inte ser. Tyvärr.)
Jag vet att jag inte är nån konstnär. Snarare motsatsen. Men jag ORKAR inte fixa mer ikväll. Har en jävligt ljus fläck under vänster öga (höger från vårt håll), men jag orkar inte fixa det heller. Inte ikväll i alla fall. Och ingen saga på franska har jag skrivit heller (inlämning: torsdag).

Nu ska jag städa mitt rum (och köket..) & dricka te.

(En vecka kvar. Fast det känns lite bättre efter att jag pratade med Matilda. Hon peppade mig och nu hoppas jag faktiskt att dom borrar fel så att jag får ett hål rakt igenom benet. Say hello to Fröken Sugrör! :'D Jag vet att alla är avundsjuka. Och ännu mer avundsjuka kommer ni bli när jag signerar allas sugrör och kommer in gratis på bio.)

Måndag

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte hunnit i helgen.
Sov hos Cajsa (lördag-söndag) och pluggade.

Hos Cajsa var det jättemysigt. Pappa skjutsade mig, och som tur kom jag samtidigt som Elin så att jag slapp gå in själv och hälsa på Cajsas läskiga familj. Och det var tur att Cajsa stod och vinkade i dörren, för jag var på väg att gå in genom altanen och Elin var på väg att gå rakt ner i dammen! ;)

Efter ett halvhjärtligt försök att skriva på svenskan hamnade vi i Cajsas säng. (3 stycken på en liten yta blir rätt trångt och mysigt! ;D). Det blev en del skitsnack - såklart! xD (Speciellt när Cajsa är med! ;D)
Cajsas mamma hade lagat jättegod kyckling och såklaart: RUC(C?)OLA!! Och SÅKLART älskade Hedda (Cajsas hund..) mig. (Ingen är förvånad va?) Hon stod på bakbenen och tiggde vid mig heela tiden. Eller höll på med mina fötter. :/ ;)

När vi hade ätit gick vi ner i källaren och kollade på "Vänner". Cajsa fick sitta i mitten för att jag och Elin inte skulle hålla på med kinky stuff, men så fort hon gick upp för att hämta chips & popcorn kastade Elin sig över mig och.. ja. Jag behöver inte berätta mer. I'll just leave the rest to your imagination! ;D

Sen blev det glass med varma hallon och "Anastasia". Jag och Elin kan alla låtar. Och allt dom säger! :D Jag tror Cajsa blev lite trött på oss, men so? We lööööv Anastasia! ;D Och sen satt vi och dregglade över alla tecknade snyggisar. Jag och Cajsa tycker att Esmeralda är snyggast/sexigast av alla, men inte Elin. Hon tyckte Pocahontas. Eller i alla fall vackrast. Tss. (Men hon tycker ju även att Chandler är snygg och det säger ju en del om hennes smak, ehehe?! ;D)

Vid 1 började Cajsa bli trött så vi drog fram sängarna (jag och Elin satte ihop våra sängar såklart! xD) och kollade på.. "Askungen" med riktiga människor tror jag. Eller om det var "Ringaren i Notre Dame"..? xD
Sen somnade vi nog vid  3 eller 4 och vaknade vid 10. Mer "Vänner" och scones och sen var vi tvungna att sticka hem för att p l u g g a! -.-

Och 20 mars blir det Robin & Batra i Landskrona med Elin & Cajsa också. Det ska bli så jävla kul! :D

Fortfarande fredag

Ikväll gick jag och Filippa ner i källaren och hämtade upp lite gamla saker (typ dagböcker mm.) för att hon skulle få se hur jag skrev och så när jag var lika gammal som henne. Då hittade jag en saga jag skrev i.. femman tror jag. Den var ju bra. För att bara gå i femman..! Jag önskar att jag fortfarande kunde skriva bra. (Och ja, jag är medveten om tempusbytet! xD)

Långt inne i den svartaste och mörkaste skogen låg ett hus. Rutorna var sönderslagna och det var hål i taket. Det är alldeles tyst, bara vinden som viner i trädtopparna hörs.
Plötsligt skär ett kvinnorskrik genom luften.
På golvet i ett av rummen sitter en kvinna på knä hukad över en livlös kropp. En barnakropp!
En man tornar upp sig bakom henne. Han är alldeles skallig och har bara några trasor på sig. I handen håller han en flaska.
- Han är död. Det finns inget mer du kan göra.
Kvinnan ger ifrån sig ett öronbedövande skrik igen och tittar upp på mannen.
Hennes ögon är röda av all gråt och hennes kinder är glansiga av tårar.

Jaja, nu ska jag inte plåga er genom att publicera hela min saga! xD
Inte illa för en 11-åring, huh?

Nu ska jag kolla på Scrubs! :D

Svar på Viktorias inlägg called "Bildbevis"


Bildbevis på att jag också klippte av bandet kl 01.00 på nyårsnatten!
(Och nu sitter det så fint uppsatt under dom andra banden! ;D)

Sanna & Cajsa stavas med A i slutet :D

Jag satt och skrev våra (mitt, Cajsas och Elins) namn på ett papper och vet ni var jag kom fram till!?!?!?!
BÅDE MITT OCH CAJSAS NAMN SLUTAR PÅ A!!! :O:O:O:O:O:O:O:O:D:D:D:D:D:D:D

Ibland är jag så smart att jag t.o.m förvånar mig själv! ;D

Fredag

Sitter nere i filmsalen med Cajsa & Elin. Power. (Snark/VG-power! :D)
Cajsa och Elin arbetar. Jag bloggar. Älskar våra grupparbeten! ;D
Uffe snackar väldigt mycket strunt har vi kommit på. 10 sidor strunt.
Jag mår illa. Någon har spytt på toaletten på tredje våningen i D-huset.
Hoppas dom andra vill sluta snart för jag är trött också. Trött och illamående.
Nu vill dom ha hjälp. Suck. Allt ska man behöva göra själv! ;D Och köpa läsk.
(Varför känns det som att detta blogginlägget blir något konstigt och lite osammanhängande. Jaja, jag vet att ni gillar osammanhängande inlägg! :*)
Känns lite som att jag borde hjälpa till nu..

Om en vecka spelar The Guild på KB.
Och på lovet åker jag till Jojja. Puss!

Sista lovdagen

TACK SOM FAN! Jag behöver inte odla nåt ben. Dom sa att det inte skulle vara några problem med det, men jag ser ändå framför mig hur Andrea & Thomas lutar sig över mig med ett litet "Oups.. det har aldrig hänt förut..!".
Allt kommer (förmodligen) vara helt klart innan sommarlovet. Jag längtar. Och fruktar.

13 dagar till operationen.

Jojja har åkt hem..

Ligger på madrassen på golvet. Jojja skulle egentligen sovit på den, men den är såklart orörd. Vi sov tillsammans i min säng (som är något smal för två personer! xD). Kommer sakna henne där inatt. Och jag kommer sakna att gå hand i hand i julpyntade Lund. :* :'(

Åååh.. Nu ska jag städa. Överallt ligger godispapper, gratisbindor (don't even ask!) och DVD:er. 38 dagar tills vi kan ses igen – tidigast. Jag kan lika gärna dö?

Jojja är här

Jojja blev full på 2 glögg-polly. Det är INTE bra! (Och jag bajsar bara på loven!)

RSS 2.0