Ny blogg

Om exakt 20 dagar flyttar jag till London. Ser det lite som den första dagen i resten av mitt liv. Eller kanske första dagen i mitt vuxenliv. Jag vet inte. Hur som helst känner jag att ett nytt liv kräver en ny blogg.

Så från och med nu hittar ni mig här istället: http://thereisnoplacelikelondon.blogg.se/.


Lund är fint ibland.



Marinahelgen

En strålande helg med Marina. Vi har varit i Malmö. Ätit största glassarna (sex kulor för fyrtio kronor!). Gått i secondhandaffärer. Varit ute i regnet. Gått på bio. Skrattat högst av alla i salongen. Kollat på TV. Dragit igång en sms-konversation på STEVE. Hyrt filmer vi aldrig såg. Ätit godis. Blivit oerhört besvikna på sista avsnittet av Paris Hilton's New BFF. Druckit te. Bytt presenter.

Skulle vilja sammanfatta allting ungefär såhär:


Allt var alltså precis som det brukar. Nästa gång vi ses blir i London, galet. Tredje gången vi är där tillsammans, ännu mer galet.

Cypern

Kom hem imorse.

Det är lite lustigt. Man åker till Cypern, pratar svenska med andra svenskar i hissen, går runt i Arktröja, handlar i affärer som säljer Aftonbladet och Felix tomatketchup. Man kör förbi IKEA, lyssnar på Björn Afzelius när man ska sova & läser Vilhelm Moberg vid poolen. De spelar Europe i lobbyn och servitörerna på restaurangerna säger "Är ni från Sverige?" och "Smakar bra?".

Om det inte varit för värmen och den stora poolen hade jag kanske inte märkt att vi var i ett annat land.

RSS 2.0