Söndag

Satan i gatan vad jag har varit duktig denna helgen. Pluggat & städat så mycket att ni inte ens kan föreställa er det. Biljett till Markus är fixad också. 26 dagar. Åh!

Och tack för alla kommentarer angående mina brills! :)))


Sanna säger:
Vad tror du jag gör?
Och vad tror du jag satt med till två inatt?! 
Sylve säger:
Du är duktig!!!! :******
Och SNYGG!!!!!!!!!!!

Hmm, jag får en känsla av att det kanske inte är min pappa jag chattar med? ;D


after all, it's friday night tonight

Så ser mina nya glasögon ut. Om någon ville veta.

Glasögon


Idag har jag fått nya glasögon. Och jag måste faktiskt få säga att det var på tiden. Senast jag bytte var i fyran(!).

Jag, 11 år --->

Tänkte egentligen lägga in en bild på mig själv nu med mina gamla glasögon, men insåg att det inte finns någon. Sorry.

Mina nya glasögon är iallafall svart & snygga. (Om det säger er något?) Och det ser inte längre ut som att jag har mina glasögon från fyran. Tack för det.

Torsdag

Åh. Finaste D-dagen på länge. (Eller någonsin kanske?)

Tisdag

Jag har halkat TRE gånger denna vintern. En gång var det Cajsas fel, två gånger mitt eget.. (Förmodligen för att jag skippat kängorna detta året och kör på mina superhalkgympaskor..!) Därför har jag nu ett gigantiskt blåmärke (+ svullnad) på låret.

Veckan har börjat okej. Men jag hoppas verkligen på en superonsdag, en supertorsdag, en superfredag & sen en superhelg. Det hade varit super.

Och just det, jag har slutat sova också. Tydligen. (Internskämt. Om ni inte fattar så bry er inte - jag var tvungen!)

Nu borde jag plugga italienska. Men äh. Vem orkar? (Svar: Elin)

(På tal om Elin. Hon & jag är bäst på att snacka om folk som sitter precis nedanför muren och kan höra allt. Och just det, jag är hård.)


Söndag

Kom precis hem från ett sju timmars-samtal med Matilda. Det behövdes. Pappa sa att vi svullade, och det gjorde vi nog. Kakor, cola, glass, te, popcorn. Det behövdes också.

Lördag

Det var egentligen alldeles för kallt för att gå ut i bara kofta, tights & tofflor idag.

Fredag

Det är fredag. Det är faktiskt äntligen fredag.

På s&f satt jag bara och kollade på Libertines-klipp. Jag kan inte få nog av DLBITS-videon. Och "I Get Along". Och Cajs & Ulla lyckades få mig lite "mattepepp", hur fan det nu gick till. Efter skolan fikade jag & Jas på Mormors. Fixade ihop ett kort till Emma. :)

Just nu känner jag mig sjukligt trött. Jag tänkte att jag skulle gå & lägga mig tidigt igår, men det blev ju inte så. Jag fastnade uppe. Men halv fyra är faktiskt inte helt fel att somna när det är skola dagen efter. Det går om man vill.

Nu ska jag ta lite glass & kolla på Mad Men i min säng tror jag. Gud vad det var längesen!

Ingenting är vettigt 03:30, det har du rätt i men det struntar jag i

Kanske borde man sluta kolla på Markus-klipp och gå och lägga sig istället?

Nä. Orka sova.

Torsdag

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak

Dagen är slut. Mardrömsdagen. Men den blev ändå helt okej. Tack för det.

Tisdag

Sitter och lyssnar på Libertines. Stilanalysen är inlämnad sen tre timmar tillbaka. Har jag någonsin varit ute i så god tid? Troligtvis inte. Ingen webbdesign imorgon, najs. Och fika på webbdesignen på torsdag, dubbelnajs.

P3 Guld ikväll. Jag har aldrig sett en så klockren intervju med Martin som denna. (Lasse & Martin kommer efter 0:14)

Nu ska jag skriva ihop nåt om gulag och sen.. well, sova kanske?

Måndag, igen

Denna dagen har i princip bara varit en enda lång håla.
Jag är trött & borde färga om mitt hår.


Fredag

Idag har det varit en sådär lagom kul dag. Mådde asilla imorse så jag stannade i sängen till tolv och sen drog jag snabbt på mig kläderna & borstade tänderna. Tänkte att jag borde cykla till skolan för att få lite frisk luft. BIG MISTAKE! När jag kom fram till Spyken (efter att ha haft problem med fruset lås & fågelbajs på sadeln) gick jag direkt in på en toalett och spydde. Matten gick okej och sen körde jag hem till Emma.

När jag kom hem åkte jag & mamma till MediaMarkt och köpte varsin mus. När vi kom hem hoppade jag träningen och kollade på "The Reader" under en filt istället.

Imorgon blir det fika på Espresso House med Jas. Sånt gillar vi!

Torsdag

Kort dag, webbdesignen var inställd. Typ. Enligt 90% av gruppen var den det. Jag var en av dom. Men som vanligt när vi slutar tidigt fastnade jag på skolan. I över en timme. Men det var trevligt. Kul.

Imorgon: En lektion. 12.30 - 13.30. Det kommer bli najs.
Sen är det helg. Jasmin & bio. Trevligt.

Onsdag - webbdesign

Webbdesign utan lärare. Ofta någon kommer göra något? Alla nördar facebook & tipsar varandra om roliga grupper. (Förutom när allt laggar och alla blir frustrerade.)
 
Jag är trött, lär väl snart dra iväg och köpa kaffe istället för att dega här. So long!

Tisdag

I lördags hämtade Elin mig och så åkte vi till Cajs. Där var det mat & film. Cajs somnade runt ett, men jag & Elin låg och snackade till efter tre. Väldigt högt, enligt Cajs pappa (så nu har väl Elin ingen chans?).
Sen vaknade jag före nio för att Cajs bläddrade för högt i sin bok.. Vi åt frukost och spelade ”Vem där?”. Med rätt regler den här gången. Bill var en pedofil, Roger hade ätit ett bröd & Anita är en sån som köper bröd som inte Cajs gillar. Och Joe var sexigast, enligt mig & Elin. Men Cajs hade nog inte sagt nej till Robert eller Betty.
Sen åkte vi hem.

Söndagen spelade Pete (amazing!!!!) och igår hände inget speciellt.

Idag: Morgonen var lång. Dagen var seg. Det är tur att Filippa finns och förgyller mina dagar med Karin Allard- och Milencocitat. ("Det påminner mig om min favorit.. häst!" x''D)
Rahl gjorde faktiskt också min dag lite bättre när vi hade betygsamtal.
Har pluggat satan ikväll, faktiskt. Idrott, webbdesign, matte & engelska. Duktigt av mig, faktiskt. (Lite svenska & historia nu också kanske? ._.)

Imorgon ska jag till skolan 8.20 för att se om vi har någon vikarie eller om jag kunde haft sovmorgon till tio. Spännande..!


I cherish you my love

Pete Doherty var fantastisk. Jag stod på andra raden i mitten (fast jag bara köat tjugo minuter, great!). Han började med Can't Stand Me Now, min favorit. Jag skrek. Och sjöng. Och skrek och sjöng. Och sjöng ännu mer.
Han körde alla dom bästa låtarna. (Delivery, Fuck Forever, What Katie Did, Time For Heroes, Don't Look Back Into The Sun o.s.v.) Det var så fint. Och bra. Och bäst. Och trångt. Trångt som fan och Pete slängde ut en störig kille. Med bara en sko. Haha.
Efter konserten köpte jag en tröja. Det är min nya favorittröja.

Otroligt fin kväll.
2010 har börjat väldigt bra.

Tetristurnering

Jag och Filippa ska dygna. Sitter på golvet i köket och kör tetristurnering.
Jag är så jävla flummig. Filippa pratar om Mats, läskiga män på bussen, mamma & pappa, bdb-människor och min personliga favorit: LÄPPEN. Seriöst, jag dör av skratt bara nån säger läppen. Okej, just nu skrattar jag åt allt.


"Asså jag fattar inte varför mamma dampade, jag hade ju varit med på FYRA gympalektioner!"

RSS 2.0