"Ska vi säga nåt till tjaaaajorna?!"

Elin kom hit igår och drack vin och pratade sönder Melodifestivalen. Brabrabra. Sen drog vi in till Malmö och träffade så himla många konstiga människor.

Först stannade det en bil med två killar vid busshållplatsen. Stod kvar så himla länge också, fast vi vände ryggen till. Sen hamnade vi på fylletåget nummer 1, gick fel på stationen (som vanligt..) och kom iallafall till sist till White. Lyckades smita förbi i VIP-kön och sen dansade vi our troubles away halva natten. Folk där var inte riktigt friska (typ han med jeansskjortan, typ han som dansade själv och var alldeles för gammal, typ tjejerna på DJ-båset, typ jättmånga), men det var jättekul ändå. Speciellt senare när de spelade Linda Bengtzing och Lena PH och alla kunde alla låtarna och det blev världens allsång. Och när vår DJ helt plötsligt började klättra i taket.

När vi kom tillbaka till Lund igen hamnade vi givetvis på BK för vi dog (!) av törst. Och sen var det en jätteläskig man på busshållplatsen (som gjorde sig extra läskig?). Men sen missade han ändå bussen.

Typ så var det. Igår. Inatt.
Nu är det dag, tyvärr. Dags att sätta igång med kulturhistorian. Buhu.

Kommentarer
Elin

typ han som blev sur för att vi inte gick in på hans tågingång, typ du som hela tiden följde efter mig! ;) haha bästa kvällen! Massa pussar!! Nästa gång är det lund som går osäkert!

2011-03-08 @ 11:06:51
Anonym

Och jag lämnade in kultur historian i måndags... bara lite sent...

2011-03-08 @ 11:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0